Snelle levering en hierdoor snel kunnen ontstoppen.

Drie artikelen gekocht die ik dringend nodig had en nog geen 24 later al geleverd

Fixami is erg snel om een review te vragen. Wel ik moet mijn bestelling nog

Fixami is erg snel om een review te vragen. Wel ik moet mijn bestelling nog ontvangen!! En ik ben eigenlijk erg teleurgesteld. Ik had mijn schroef-boormachine.voor Donderdag avond absoluut nodig voor een karwei weg van huis over het weekend. Ik zal dus morgen naar een winkel moeten on een goedkoop ding te kopen. Dank U! Eerlijk gezegd ligd het voornamelijk aan postNL die al volgens de tracking 2

Prix tres avantageux en rapport avec dautres enseignes. Rapidite denvoi.

Prix tres avantageux en rapport avec dautres enseignes. Rapidite denvoi. Commande le dimanche fin de soiree +/- 21h30 et recu le colis le lundi vers 15h00. Belle surprise ! Contenu du colis tres bien protege par des coussins dair. Un conclusion, service parfait. Ce nest pas ma premiere commande et probablement pas la derniere vu les prix tres avantageux.

Fixami est tres reactive, colis recu en moins de 24h et pour ce que jai co

Fixami est tres reactive, colis recu en moins de 24h et pour ce que jai commande , a des prix hors concurrence pour la Belgique.

Service tres rapide, prix tres competitifs, satisfait

Service tres rapide, prix tres competitifs, satisfait

Alles is verlopen volgen wens.

Alles is verlopen volgen wens.

Correct bedrijf.

Correct bedrijf.

Zoals ge

Zoals ge

Snelle levering, goeie prijs

Snelle levering, goeie prijs

livraison parfaite, bien emballe et rapide, outil conforme a la description

livraison parfaite, bien emballe et rapide, outil conforme a la description du vendeur et fonctionnement parfaitement a mes attente, merci FIXAMI

Snel en heel betrouwbaar De geleverde producten zijn van topkwaliteit!

Snel en heel betrouwbaar De geleverde producten zijn van topkwaliteit!

Een plaats waar ik zeker nog bestel . Zeer vlot ontvangen en zeer degelijk

Een plaats waar ik zeker nog bestel . Zeer vlot ontvangen en zeer degelijk verpakt. Prijs kwaliteit zeker en vast uitmuntend.

le livreur est venu a notre portail et est reparti sans telephoner et sans

le livreur est venu a notre portail et est reparti sans telephoner et sans tenir compte du plan et des explications qui sont notees sur la porte pour les livraisons

Stiptheid,vlugge bezorging !

Stiptheid,vlugge bezorging !

beter zal moeilijk zijn

beter zal moeilijk zijn

coli non recu

coli non recu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Product totaal niet volgens beschrijving

In de beschrijving wordt verwezen naar uren warmte. Dat is sowieso afhankelijk van een bepaalde batterij (mah) dus ga je ervan uit dat het item een batterij heeft en dus plug en play is. Bij aankomdt blijkt: geen batterij dus ga je kijken en een batterij met lader kost meer dan het deken. Dat is totaal onduidelijk en geeft mij een heel slecht gevoel. Bij contact met uw klantendienst wordt hierover met geen woord gerept. Over misinformatie gesproken

Vous avez promis de me livrer le lendemain immediatement apres la commande.

Vous avez promis de me livrer le lendemain immediatement apres la commande... 4 jours plus tard toujours rien, du jamais vu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nog steeds mijn levering niet gehad !

Nog steeds mijn levering niet gehad !

Alles vlot verlopen zoals beloofd.

Alles vlot verlopen zoals beloofd.

Zeer snelle levering

Top levering en goede communicatie met de klantendienst tijdens bestelproces.

la livraison rapide

la livraison rapide

je ne peux pas vous evaluer pas recu mon colis votre livreur pas tres compe

je ne peux pas vous evaluer pas recu mon colis votre livreur pas tres competent , je devais recevoir mon colis le 08/02/2024 et toujours rien il me decale toujours pour le lendemain des que le recois, je pourrais vous evaluer . bien a vous

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg