zeer snel

zeer snel

Ik ben tevreden met de goederen en snelle levering

Ik ben tevreden met de goederen en snelle levering

Premiere commande chez Fixami Recu les articles en bon etat , tres bien pr

Premiere commande chez Fixami Recu les articles en bon etat , tres bien proteger Livraison super rapide

Uitstekende service en vooral heel snelle levering,niet direct nodig maar t

Uitstekende service en vooral heel snelle levering,niet direct nodig maar toch gemakkelijk voor de planning,ook woord van dank aan post nl en met veel respect. Kortom uitstekend

Snelle levering, klantendienst is zeer vriendelijk en reageert snel.

Snelle levering, klantendienst is zeer vriendelijk en reageert snel.

Bestelling was zeer snel geleverd. Had enkel een probleem bij het account g

Bestelling was zeer snel geleverd. Had enkel een probleem bij het account gedeelte. Kon niet zonder account bestellen en niet met een account. Iedere keer als ik verder wou klikken gebeurde er niks. Alles was correct ingevuld. De dag erna opnieuw geprobeerd, lukte toen perfect. Was waarschijnlijk een tijdelijk probleem.

De gevraagde producten werden snel en goed verpakt geleverd.

De gevraagde producten werden snel en goed verpakt geleverd.

Toujour pas recu notre colis,,vous aviez de nouvelles pour nous.On sait pas

Toujour pas recu notre colis,,vous aviez de nouvelles pour nous.On sait pas quoi fair.On attend de nouvelle de votre part.Merci m.Gavrilovici

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk.

mooie snelle levering

mooie snelle levering

Geleide rails beide beschadigd verder snel geleverd en goede prijs.

Geleide rails beide beschadigd verder snel geleverd en goede prijs.

Had een bovenfrees besteld maar kreeg een ander product binnen na een beric

Had een bovenfrees besteld maar kreeg een ander product binnen na een berichtje te sturen via whatsapp over het probleem hebben ze een retourformulier doorgestuurd en de dag nadien het juiste product ontvangen bij mij thuis dat vind ik top service!!!!!

Produit conforme et livraison super rapide et tres bon prix

Produit conforme et livraison super rapide et tres bon prix

Je suis tres impressionne par le professionnalisme de Fixami, ainsi que les

Je suis tres impressionne par le professionnalisme de Fixami, ainsi que les prix etablis. Le ratio entre les deux fait de ce site mon premier choix dans ma recherche de materiel pro doutillage. De plus, autant les delais que la qualite de livraison sont top !

Il aurait ete impossible de faire plus vite pour me permettre de recevoir m

Il aurait ete impossible de faire plus vite pour me permettre de recevoir ma commande.

We zijn supper te vreden,

We zijn supper te vreden,

Supersnelle levering aan een correcte prijs . Het toestel zelf is Top ,zoal

Supersnelle levering aan een correcte prijs . Het toestel zelf is Top ,zoals we van Makita gewoon zijn . Zowel het gereedschap als de leverancier zijn een aanrader !

Site clair, facilite de commande.Appareil en parfait etat et livre tres rap

Site clair, facilite de commande.Appareil en parfait etat et livre tres rapidement

Jaurais pu mettre presque 5* mais.Jai recu tres rapidement ma commande, l

Jaurais pu mettre presque 5* mais.Jai recu tres rapidement ma commande, le suivi etait parfait concernant la livraison. Mais a mon grand etonnement, jai constate que la scie DEWALT achetee pratiquement 500, est abimee sur la face superieure, voir photo. Pour un materiel de ce budget, non sattend a quelque chose dimpeccable Que me proposez-vous.

Zeer goed, alleen wat weinig info over de brads die in de 18G van makita pa

Zeer goed, alleen wat weinig info over de brads die in de 18G van makita passen.

Jai ete tres bien renseignee et aidee par 2 personnes, Salima et malheureu

Jai ete tres bien renseignee et aidee par 2 personnes, Salima et malheureusement je nai pas bien compris le prenom du Monsieur... service au top

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg