Snelle levering, respons en kwaliteit

Rapide

Rapide

super snelle levering van een goede machine aan een correcte prijs

super snelle levering van een goede machine aan een correcte prijs

Er was een klein probleempje met de bestelling maar deze hebben jullie dire

Er was een klein probleempje met de bestelling maar deze hebben jullie direct rechtgezet ! Top service ! Batterij is 4 a5 dagen later geleverd zoals beloofd . Ondertussen nog een machine gekocht bij jullie bosche gtm 12jl en ook deze werd de dag erna geleverd en was perfect inorde

Ik heb nog steeds men bestelling niet ontvangen ... ik heb al 2 maal contac

Ik heb nog steeds men bestelling niet ontvangen ... ik heb al 2 maal contact opgenomen , maar helaas

Snelle service, eerlijke prijs, wat moet het meer zijn?

Snelle service, eerlijke prijs, wat moet het meer zijn?

Oui 3 points negatifs Pas de numero de serie sur la machine. Comment je l

Oui 3 points negatifs Pas de numero de serie sur la machine. Comment je lenregistre sur mon pro360 Il manque 1 autocollant L insert etait casse. Point positif Rapidite de livraison Pouvoir changer la destination

La livraison sest deroulee dans un delai resonnable. Apres la premiere uti

La livraison sest deroulee dans un delai resonnable. Apres la premiere utilisation de la tondeuse Makita 18V DLM532 , je constate quelle repond a mes attentes.

goede meter, heel content van

goede meter, heel content van

Cest un scandale, vous me demandez mon avis sur une commande que je nai t

Cest un scandale, vous me demandez mon avis sur une commande que je nai toujours pas recu car le colis est bloque depuis plusieurs jours et vous etes incapables de me dire pourquoi et de maide. votre service me dit quil va me tenir au courant, et pourtant je ne recois pas de nouvelles. Pire le correspondant quitte la conversation sans meme dire au revoir. Le service apres-vente est vraiment

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima Service

Prima Service

Doordat ik niet wist, dat Fixami geen officiele dealer van DeWalt is en du

Doordat ik niet wist, dat Fixami geen officiele dealer van DeWalt is en dus niet meedoen aan de gratis batterijactie van de fabrikant, kwam ik dus niet in aanmerking voor de gratis batterij . Heb dit bij Fixami aangekaart . Ik kon de aankoop alsnog annuleren, maar beter nog : Fixami is over de brug gekomen met een commerciele geste, waardoor rompslomp van aankoop annuleren en terugsturen vermeden

Excellente service et rapide. Merci beaucoup !

Excellente service et rapide. Merci beaucoup !

Temps de livraison au top du top Fixami a lecoute du client

Temps de livraison au top du top Fixami a lecoute du client

Bijzonder vlot verlopen aankoop, ik weet niet hoe het beter zou kunnen, har

Bijzonder vlot verlopen aankoop, ik weet niet hoe het beter zou kunnen, hartelijk dank.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg