Goede kwaliteit

Goede producten en een aangename geur van het product en snelle levering

Superfijne producten

Enorme fijne en goed werkende producten! Ook leuk met de stapelactie

Goede prijzen, top produkten, snelle levering!

Super goede service

Snel in huis. Mocht er iets niet zijn en je mailt dan krijg je een seintje op het moment dat het weer besteld kan worden.

Super service,snelle levering en correcte prijzen!

Super Pharmahorse.

Koop hier al aantal jaren mijn producten voor de hond. Producten zijn heel goed samen gesteld en waard voor je geld. Altijd netjes en snel geleverd.

Levering en kwaliteit altijd goed

Ook bij telefonisch contact goed geholpen

Het duurde te lang!

Ben al lang klant en normaal is het al tijd een 5☆ verhaal. Deze keer duurde het veel te lang voor ik mijn bestelling in huis had. Neemt niet weg dat ik uiterst tevreden over de bestelde producten ben. Daarom toch nog ☆☆☆

Goede producten snelle levering

Zeer tevreden over het contact welke producten ik het beste kan gebruiken voor mijn paarden, daarna alles besteld en de volgende dag al in huis.

Super goed

Fijne snelle levering

Zeer tevreden!

Als ik iets bestel is het de volgende dag al thuis. De extra's die je mag kiezen is een leuke plus! Als klant is de 5 euro korting bij de eindafrekening ook zeer fijn! Top dus !

Snelle levering, goed verpakt

Always satisfied!

Nicely packaged product of good quality, and affordable. Always delivered in good time. Very satisfied with Pharmahorse and recommend them to everyone.

Levering niet naar behoren

Bij het bestellen kon ik voor aflevering DeGraaf Bloemen in Beusichem kiezen. Maar dit is een DHL punt en niet een Post NL punt. De courier heeft het pakket na sluitingstijd van de bloemenzaak bij de buren van de bloemenzaak afgeleverd. Dit heeft voor wat verwarring gezorgt.

Goede producten, ben zeer tevreden en mijn honden ook.

Supersnel bezorgd.

Supersnel bezorgd.

Heel tevreden over de producten

Snelle levering.

Goede producten

Fijn bedrijf met goede service

Top bedrijf

Top bedrijf

Goede service, goede producten

Goede producten

De producten gebruik ik al jaren en zijn super voor mijn paard. Snelle levering, wel jammer dat de opmerkingen bij de bestelling niet gezien/gelezen worden.

Altijd betrouwbaar en snelle levering

Ik bestel bij Pharmahorse vanwege hun constante kwaliteit en snelle levering. De supplementen doen wat ze beloven. Alle goodies maken het uiteraard nog eens extra leuk. Zo geniet de hond ook mee van het bestelling voor de paarden :)

Zeer goede producten voor nette prijzen!

Altijd snel in huis, super klantvriendelijk.

Goede producten en snelle levering. Leuk om er gratis cadeautjes bij te krijgen. Wat ik alleen graag zou zien is een navulverpakking. Nu krijg je steeds een emmer erbij . Navullen is beter en ook voor het milieu.

Heel tevreden over de producten en levering

Hele fijne pure producten zonder toevoegingen. Hele snelle levering. Heel tevreden.

Kievitweg 4

4791RW Klundert