Snelle levering en goede producten

Bestelling werd snel geleverd.

Altijd vriendelijke meiden aan de telefoon als je belt voor info

Altijd top

Echt altijd top top top Snelle verzending

Super producten

Snelle levering. Gemakkelijk bestellen online. Goede producten.

Snelle levering en goede producten voor een betaalbare prijs

Fijne winkel ,goede prijzen , goed advies en snel verzonden

Fijne producten en goede service

De producten zijn zuiver en werken zoals ze moeten. Pharmahorse biedt een fijne service en een snelle levering. De producten zijn wel prijzig, vooral de voeders. Gelukkig zijn de supplementen zuinig in gebruik. Ik bestel een voorraadje tijdens acties.

Supersnel en supervoordelig!

Grote sortering, heel snel geleverd, prima prijs-kwaliteitverhouding, altijd leuke presentjes!

Fijne webshop

Super fijne website

Zoals steeds kwalitatieve producten en een goede service

Zoals steeds kwalitatieve producten en een goede service

Tip top

Altijd top mvg Carine & Rex

Goede producten en vlotte levering

Goede producten en heel vlotte levering, ook leuk dat je je cadeautjes zelf kunt kiezen. Die extra's zijn trouwens ook van een heel goede kwaliteit!

Ik wil niets anders …

Opnieuw producten van Pharmahorse voor mijn Tinker besteld. Het feit dat Pharmahorse geen suikers toevoegt aan de producten is voor mij doorslaggevend. Alles is weer snel en netjes in drie grote dozen geleverd … wij kunnen weer even verder.

Top spul!

Mijn hond word al wat ouder en liep beetje moeilijk soms. Nu ik de supplementen van pharmahorse heef, gaat het een stuk beter. Ben echt super tevreden

Product als omschreven snelle levering

Ik weet natuurlijk niet hoe mijn bijna 13 jarige, grote hond zich zou bewegen als ze dit supllement niet had gekregen, maar ze krijgt dit al 12 jaar en ze loopt nog steeds als en speer, terwijl er al op 1 jarige leeftijd atrose werd geconstateerd in haar voorpoten en ze af en toe mank liep (slecht gevoedde hond uit Spanje). Sinds dat suplement nooit meer mank. Mijn vorige honden kregen het ook en mijn volgende honden zullen het ook krijgen ter onderteuning.

De multi vitamine smaken goed

Mijn paard kan wat kieskeurig zijn als t aankomt op balancers. Maar voor deze brokjes heeft ze niet eens het geduld voor om te wachten tot ze in haar bak vallen. Of ze goed werken vind ik lastig te zeggen. Dat hoop ik. We glimt haar vacht meer dan eerder :) ik ga het in elk geval nog een keer kopen.

Altijd prima

Ik ben al jaren klant. Fijne producten geschikt voor veel van mijn suikergevoelige rusthuispaarden. Fijne bijkomstigheid is dat er inmiddels navulverpakkingen zijn. Als vaste klant krijg je een kleine korting.

Supersnel.bestellen en.bezorgen

De site is duidelijk en overzichtelijk. De bestelling is snel gedaan en ook snel bezorgd. Vele betalingsmogelijkheden.

Fijne betaalbare producten

Goede prijs kwaliteit producten. Al jaren vaste klant

Top!!

Top site, supersnelle leveringen. Fijne producten!

Al 12 jaar klant en heel tevreden over de service en producten.

Duidelijke site, en fijne producten.

Super snelle levering

Op vrijdagavond rond 21.30 besteld, op zaterdagochtend voor 12.00 geleverd.

Zeer vlotte levering, ik ben er blij mee.

Binnen 2 dagen in huis. Ziet er altijd verzorgd uit.

Kievitweg 4

4791RW Klundert