Zeer snelle levering en goede producten

Snelle levering en de kwaliteit is als toegezegd.

Veearts had supplement andere firma geadviseerd. Samen met een consulent van Pharmahorse gekeken welke producten ik zou kunnen geven om toch aan de inhoudstoffen te kunnen komen. Er zat namelijk een behoorlijke hoeveelheid suiker in het product van de veearts en dat is niet goed voor mijn paard. Dus super fijn en heel blij met het gedegen advies

Snel bezorging en en goede produkten

Onze manegepaarden hebben veel baat bij de diverse supplementen van Pharmahorse. We kunnen het iedereen aanbevelen. Plus de super snelle bezorging!

Alleen maar goede ervaringen!

Service is erg goed, denken mee en hebben hele mooie producten.

Snelle levering en veel assortiment

Mooie wensouders met veel assortiment en word snel geleverd

snel goed effectief

producten zoals ze moeten zijn

Alles supervlot verlopen,topkwaliteit aan een goede prijs!

Alles supervlot verlopen,topkwaliteit aan een goede prijs!

Fijne service

Bestellen gaat makkelijk via de website en kortingen worden daar ook verwerkt. Bij elke bestelling kun je kiezen voor een extraatje wat erg prettig is. Helaas ook gebruik moeten maken van de retourservice, en ook dat gaat vlekkeloos. Super duidelijk en ook heel snel het geld teruggestort gekregen. Als ik weer iets nodig heb, kom ik zeker eerst hier kijken of het er is. Kwaliteit van de producten is altijd goed.

Super snel

Ontzettend snel en goed verzorgde levering . Product kan ik nog niet beoordelen omdat ik het nog niet heb hoeven te gebruiken . Vandaar maar 4 sterren .

Makkelijk en goed

Makkelijk te bestellen , altijd snel geleverd en goede producten

Snelle bezorging, geweldige producten en vriendelijke klantenservice.

Best snel

Qua versturen is pharmahorse best snel, echter niet als je op zaterdag bestelt, het werd pas op maandag verstuurd, terwijl ik dacht dat ze het zondagavond zou afsturen. Maar goed, de glucosamine is goedkoper geworden. Daardoor moest ik niet verzendkosten betalen, omdat gratis verzenden was vanaf 39 euro. Ik snap dat alles duurder is geworden dat pharmahorse hun prijzen ook moeten aanpassen. Voor de rest krijg je een proefmonster cadeau. Leuk, jammer dat er weinig keus is. Ja, er valt altijd wat te zeuren. Desalniettemin good job, pharmahorse!

aandachtspuntje: woensdag gemaild ,vrijdag na een telefoontje van mijn kant reactie terug. verder goed geholpen door de één van de medewerkers. Retour zending gedaan geld werd snel teruggeboekt op de rekening.

Kwaliteit

Heldere website prima informatie Snelle levering Super producten Prima service Mooie cadeaus

Mooie produckten

Mooie produckten. Goede prijs .Leuke kadootjes bij bestelling,en snel geleverd

Mijn ervaring met pharmahorse is super. Snelle levering

Heel fijn bedrijf! Altijd vriendelijk, snel en goede service!!

Ik bestel alles voor de paardjes bij Pharmahorse en ben zeer tevreden over de producten! Bij vragen zijn ze makkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Uitstekende service en prima producten. Vandaag besteld en morgen in huis . Paarden hebben veel baat bij de glucosamine en msm en ook krijgt de hond glucosamine van Pharmadog waar hij het prima op doet want eerst was onze hond veel stijver.

Duidelijke website, mooie producten. Nette prijs-kwaliteit verhouding. Netjes met verzenden. Ben een zeer tevreden klant

Snelle levering, goede producten, tot hiertoe steeds tevreden!:)

Klantvriendelijke service

Ik had een bestelling lijnzaad van 10 l geplaatst en een pompje erbij gekocht. De pomp deed het niet waarbij een stukje stuk sprong al dan niet bij de installatie. In heb dit gemeld en twee dagen later had ik een nieuwe pomp thuis! Super dus!

Triple Magnesium paard besteld

Tevreden. Snelle levering.

Zeer goede service, fijne kwalitatieve producten en leuke extra's. 1 minpuntje, de site werkt sinds deze vernieuwd is, op mijn telefoon (S22Ultra) echt heel erg slecht. Hopelijk verbetert dat ook nog.

Goede produkten en snelle levering.

Ben erg tevreden over de produkten,wel jammer dat soms niet alles er is en er wordt supersnel geleverd.

Kievitweg 4

4791RW Klundert