top

topkwaliteit en altijd netjes optijd verzonden

Altijd top

Altijd snelle levering en goede service.

Heel klantvriendelijk!

Ik had een technisch probleem met de website en nam na betaling contact op met de klantendienst, waar men mij direct heeft verdergeholpen. Daags nadien mocht ik mijn bestelling al ontvangen!

altijd snelle en correcte levering

ik bestel steeds weer opnieuw met plezier bij Pharmahorse en sta versteld van de snelle levering, de dag nadien al

goede service , snelle levering

altijd goed

Altijd snel je producten in huis

Goede betrouwbare producten en snelle levering

Geweldige producten en snelle levering

Onze hond heeft artrose,en daarvoor geven wij glucosamine van pharmahorse. Het ondersteunt onze hond in het bewegen.

Vooral doorgaan zo

Uitstekende supplementen en service. Snelle levering

Wij gebruiken al vele jaren deze supplementen met verschillende paarden . Ook veel ruiters die bij ons trainen gebruiken het naar tevredenheid .

Super producten

Goede service snelle levering en producten waar ik en mijn paarden tevreden over zijn

Goede producten en fijne service.

Pharmahorse heeft fijne, zuivere producten. Mijn paard was 11 jaar geleden door de dierenarts afgeschreven ivm hoefkatrolontsteking. Maar met de Glucosamine en MSM loopt hij nu, op zijn 31 nog prima! Ik vind de producten die er de laatste jaren bij gekomen zijn, zoals de muesli's ed, wel erg prijzig. Dus alleen voor de prijs net geen 5 sterren.

Goed bereikbaar snelle levering

Zeer tevreden, krijg de spullen altijd heel snel geleverd en bestellen gaat heel makkelijk

Steeds goede service en levering ook Steeds op tijd en in orde

Prachtige produkten, goed advies en snelle levering

Heel tevreden over de produkten , alles snel geleverd en met een leuk extratje Persoonlijk zou ik het fijn vinden om een nog breder assortiment aan produkten te kunnen bestellen zodat ik alles op stal van 1 merk zou kunnen geven.

Snel en goed

Makkelijk bestelt en snel geleverd, top!

Kwaliteit

Steeds kwalitatief en betaalbaar

Goede en snelle levering. Mijn paard krijgt het al jaren en loopt hierdoor veel beter.

Snelle levering en goede kwaliteitsproducten

Snelle levering, duidelijke uitleg, ruim assortiment, kwalitatief goede producten, betaalbaar en ben erg blij dat er tegenwoordig ook navulverpakkingen zijn!

Fijne producten, snelle service

Heb goede ervaring met berschillende producten maar het meest blij ben ik met de vitamine slobber!

Uitstekende klantenservice voor geweldige producten

Reeds jaren geef ik verschillende supplementen aan mijn oudere hond. Dit jaar mag mijn Mechelse herder 16 kaarsjes uitblazen en dit dankzij de dagelijkse supplementen van Pharmahorse die ik haar geef. Mijn eeuwige dank hiervoor want zonder deze supplementen had ik haar zeer zeker niet meer bij mij gehad. En een gelukkige hond is een gelukkig baasje Groetjes en pootje van Tara

Super producten van zuivere kwaliteit en snelle levering

Mijn paard krijgt al jaren glucosamine en MSM en daar heeft hij echt baat bij. Altijd snel geleverd en leuke producten er gratis bij om te proberen. Het fijne vind ik dat er geen suikers of andere toevoegingen in zitten, dus je weet wat je geeft! Ook heb ik al meerdere honden eigenaren geattendeerd op glucosamine voor honden. En die gaven na gebruik ook aan dat hun hond minder stram en stijf is.

Correct

Correcte en snelle levering.

Steeds correcte en goede service . Bestel reeds jaren glucosamine msm voor mijn paard . Ook Duivelsklauw Super tevreden 29jarig paard en baasje Mvg Carine & Rex

Super service, snelle levering

Zeer tevreden en super service en snelle levering. Ga vooral zo door!

Super goede service!!

Met Valentijn kortingscode vergeten in te vullen, hier een mailtje over gestuurd, en kreeg alsnog de korting. Dat is toch super.

Kievitweg 4

4791RW Klundert