Altijd alles goed

Service, kwaliteit van de producten en bezorging altijd alles heel goed.

Goede produkten, snelle levering

ik bestelde sowieso al Pharmahorse produkten, maar nu bestel ik ze rechtstreeks wat me ook nog leuke gratis produkten oplevert :)

Super snelle levering. Goede producten die mijn paarden willen eten.

Prima bedrijf.

Hetgeen ik bestel wordt als brievenbus pakje verzonden. Nu komt dit pakje vaak pas na 2-3 dagen bij mij in de brievenbus. Dat vind ik wel jammer.

Zeer goed en professioneel!

Sinds een korte tijd gebruik ik de supplementen van Pharmahorse. Zeer positief en fijn dat het pure supplementen zijn. De werking pakt goed uit bij m’n paard en sinds korte tijd een 2e supplement toegevoegd. Ben erg benieuwd naar de werking, waarschijnlijk zeer positief! De prijskwaliteit is zeer goed en hoop dat dat zo blijft! Wat erg fijn is, is dat er gekozen kan worden uit een emmer of navulverpakking. Goed voor het milieu en niet dat je met meerdere ongebruikte emmers zit. Super dat er bij elke verpakking een schepje en duidelijke beschrijving qua gebruik zit. Ga zo door!!! :)

Heel overzichtelijke website en snelle service

Snelle en goede service!

Snelle levering naar Spanje.

Ik heb vrij lang moeten wachten op antwoord, wat ik jammer vind.

Lang moeten wachten op antwoord, wat ik jammer vind.

Top producten

Geef al jaren glucosamine msm en Duivelsklauw Mijn paardje blijft er heel goed uitzien met zen 28j

Bestelling en advies

Snelle en correcte levering . Goed advies bij de producten

Goede producten. Snelle en vlotte levering volgens afspraak

Suplement werken

Uitstekend!!

Ik bestel hier al jaren. Snelle levering, altijd goed. Blij mee.

Goede producten, snelle levering.

Prima supplementen

Mijn hond krijgt al jaren de omega 3 capsules en de glucopro, omdat hij een schilferige huid had, bijna geen haar op zijn buik en af en toe mank liep. Hij zit beter in zijn vacht en heeft soepele gewrichten. En dat allemaal op bejaarde leeftijd. Inmiddels krijgt hij ook de kurkuma erbij. Enige minpunt zijn de verpakkingen. Maar dat los ik op door het poeder over te gieten in een glazen potje. Wel je neus afdekken, anders inhaleer je de stofwolken tijdens het overgieten.

Goed bereikbaar snelle levering

Goed snelle levering en bereikbaarheid

Heel goed!

Producten en service heel goed!!

Uitstekende producten en altijd heel snel geleverd.

Gewoon goed.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst volgt de zending vlot. Geen klachten.

Super tevreden over de producten

Super tevreden over de producten en de levering

Snel verzonden.

De bestelling wordt altijd snel en goed verpakt verzonden. Alleen jammer dat mijn presentje (de pen) er niet bij zat.

Super snelle service en hele fijne pure producten

Ik gebruik de producten met grote tevredenheid. Ik vind het erg fijn dat er geen onnodige toevoegingen in zitten en de prijzen zijn heel redelijk.

Topservice

Ik bestel al enige tijd bij Pharmahorse en telkens is de service super. Snelle levering, goede producten. En mocht er een keer iets misgaan (product zat niet bij bestelling), krijg je telkens onmiddellijk antwoord met een oplossing.

Snelle levering, prima producten

Al jaren klant van Pharmahorse, er wordt altijd snel geleverde en de producten zijn goed

Snele levering

Snele levering maar ook zeker goed koper dan in de winkel

Kievitweg 4

4791RW Klundert