Alles netjes verpakt in overzichtelijke recipiënten en op tijd geleverd

Alles is netjes verpakt met een duidelijke etikettering. samenstelling, aanbevolen dagelijkse dosis, enz.

Prima werkt hetraad het aan

Me old english buldog. Heeft er baat bij. Met ze gewrichten. Door dat ik hier mee begonnen ben pharmahorse 1 keer daags 3 pillen. Gaat het. Beter met lopen dus ik raad het zeer zeker aan aan..

Prima product

Paard eet het graag en spieren herstellen er goed op

Altijd goed

Prima snelle levering tegen een goeie prijs.

Producten worden snel geleverd. Ook geretourneerde goederen, die geruild moesten worden, leverde ze snel. Kortom….goede service!

Altijd goed

Altijd goede service en snelle levering. Het extraatje wat je altijd krijg maakt het leuk.

Al jarenlang goede ervaringen

Bestel al jaren bij Pharmahorse en heb de spullen altijd binnen 48 uur in huis (meestal binnen 24 uur). Kwaliteit is super en de paarden eten het makkelijk.

Topproducten

Voor mijn paard kies ik altijd pharmahorse producten. Al van in het begin geef ik dagelijks supplementen. Mijn paard heeft altijd goed gereageerd op de producten. En de cadeautjes zijn zeker een leuke extra en zijn eveneens van goede kwaliteit.

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering, altijd wat leuks erbij. Groot assortiment en fijne website

Goed producten met snelle levering

Goede producten en bij vragen snel en duidelijk antwoord. Gebruiksaanwijzing op de producten is heel duidelijk omschreven en makkelijk te doseren. Fijn dat één dag na bestellen de producten geleverd worden(woon in België)

Goed producten met snelle levering

Super snelle en goede levering!

Een snelle en goede levering! Erg tevreden over het product ook !!! Ga zeker vaker bestellen bij Pharmahorse

Super snelle en goede levering!

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering, altijd wat leuks erbij. Groot assortiment en fijne website

Fijne profucten

correct

correct en snel

dik in orde, zoals altijd

Al verschillende producten besteld, altijd alles in orde en snel geleverd. Nog nooit zijn ze iets vergeten. En paarden doen het super met de supplementen!

dik in orde, zoals altijd

Snel geleverd, altijd top!

Altijd snel geleverd!

Snel geleverd, altijd top!

Altijd snel geleverd!

Mooie overzichtelijke site. Snelle levering