Snel geleverd en met een leuk sint presentje

Zoals altijd, snel geleverd en wederom met een leuk kadootje erbij vanwege sinterklaas. Super service!

Altijd goede service en super kwaliteit!

De supplementen en slobber zijn super goed. De kwaliteit is altijd goed. Als iets mis is word het meteen opgelost. Ook de persoonlijke advies reageert snel en helpt jou echt!

Altijd goede service en super kwaliteit!

Zeer te vreden met het product

De uitleg van producten en wat je er van kan verwachten mag nog duidelijker.

Zeer te vreden met het product

De uitleg van producten en wat je er van kan verwachten mag nog duidelijker.

Goede supplementen

Pharma horse is perfect maar de bezorging via PostNL is drama! Gisteren avond hele avond thuis zitten wachten niemand gezien. En vanmorgen krijg ik een bericht dat ze mij gemist hebben ja dikke prima er is ook niemand geweest. Komen vanavond nog keer dit vind ik niet Oke!!

Goede producten en snelle levering

Goede producten snelle levering

De snelle levering is zo fijn sommige producten kan je gewoon geen week op wachten.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht op de site. Volgende dag in huis.

Site is overzichtelijk, snelle levering

heel correct

steeds stipt en altijd een surplus !

Goede producten en heel vlotte levering!

Maximum 2 dagen na mijn bestelling worden de producten geleverd. Mijn paarden zijn er goed mee en het is altijd leuk om te kijken wat voor extra's er in de doos zit. De emmers worden ook hergebruikt om vb het paardenvoer in klaar te zetten.

Goede producten

Goede producten Normaal snelle levering

Duidelijke website en bestelmogelijheid

Fijne producten en service

Altijd snelle levering en goede producten waar de paarden het fijn op doen! Als ik over een supplement nadenk is Pharmahorse mijn nummer 1 keus.

Snelle behulpzame reactie.

Pharmahorse heeft me werkelijk nog nooit teleurgesteld. Altijd snelle reactie en altijd bereid om mee te denken.

Snelle levering en goede service!

Super snel had ik mijn bestelling in huis! Mijn bestelling was goed verpakt Top gewoon

Snelle levering, goede service

Veel keuzes, snelle levering en goede service

Helaas laatste bestelling erg slecht:(

Normaal altijd top! Nu een emmer brandnetel kruiden gehad die niet goed was(vol houtsnippers en pluizen en draden) Het was meer hout dan brandnetel. Meteen een nieuwe emmer gekregen! Helaas was deze precies hetzelfde, ook hetzelfde serie nummer en productie datum en houdbaarheidsdatum. Meteen foto's,filmpjes enz gestuurd maar helaas geen reactie... Helaas voor mijn echt minimaal aan beoordeling daardoor,jammer want vond hun artikelen echt fijn. Ik hoop dat het nog opgelost word..

Kievitweg 4

4791RW Klundert