Goede betaalbare producten - snelle levering

Prijs kwaliteit van de producten is zeer goed. Na bestelling volgt de levering vlot.

snelle en goede service en altijd leuke goodies!

snelle en goede service en altijd leuke goodies!

Mijn paarden verbeteren altijd van de producten van pharmahorse.

Ik gebruik al jaren de producten en ben hier zeer te vreden over. De paarden reageren er goed op en eten het ook goed.

Fijn

Goede producten, duidelijke omschrijving en snelle levering.

Heel tevreden

Ik ben overgeschakeld van curafyt nr pharma horse. Dus hopelijk heb ik goede resultaten

Kwaliteit

Goede producten en snelle verzending

Goede en fijne producten en snelle verzending.

Snelle adequate levering van kwaliteit

Zowel het voer als de supplementen is van hoge kwaliteit en wordt snel geleverd.

Duidelijke website, betrouwbaar en supplementen van hoge kwaliteit.

Mijn ervaring met magnesiumglycinaat voor mijn paard is zeer positief en ik raad het aan iedereen aan wiens paard magnesium nodig heeft. Na een maand zag ik reeds resultaat.

Top bedrijf met erg fijne producten

Goede producten, fijne levering.

Snelle service, prima producten

Snelle service, prima producten, nuttige gratis producten bij grotere bestellingen

Keurig verpakt, snelle levering

Bestel altijd graag bij Pharmahorse. Het is snel in huis. En de producten zijn keurig verpakt.

Snel en duidelijk

Niets op aan te merken

snel

Goede supplementen met een goede prijs

Snelle levering Zeer tevreden over het supplement Mijn paard doet het er goed op.

TOP

zeer snelle levering gewoon TOP

Goede service en snel geleverd

Altijd goede ervaringen met pharmahorse, veel keuze en snelle levering

Super snelle levering

Voor mijn oudje heb ik nu de duivelsklauw. Hij is als nieuw en gaat als een trein. Fijne producten en fijne beschrijving. Ik vind het gewoon een super fijn merk.

Snelle levering en duidelijke heldere communicatie rondom bestelling en levering. Of supplementen werken is altijd lastiger om te zeggen. Maar mijn merrie van 21 met een blessure is na het starten met de glucopro, zonder pijnstillers, weer een blij paard! Ook mijn hond met HD wordt ondersteund met supplementen (magnesium en glucopro) en ook hier zie ik positieve effecten! Meer dan genoeg resultaat om door te gaan! Ben inmiddels heel nieuwsgierig naar de nieuwe brok wellicht een mogelijke vervanger voor de balancer die mijn paard nu krijgt! Moet ik nog even uitzoeken :-)

Super snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Kwaliteit en service

Kwalitatieve producten, gecombineerd met een top service!

Koop al jaren producten bij Pharmahorse en de service en de producten zijn heel goed . Producten doen echt goed hun werk.

Zoals steeds super

Goede producten, flexibiliteit in bonussen, levering tot in de carport. Enkel spijtig geen 5kg meer mogelijk, wel 3jg, of direkt 25kg. Wat al grote al vestering is. Voor gebruiksgemak tap ik wel over van de grote ton naar kleine emmer, die mee met de andere supplementen op tafel kan.

Gaat goed dankzij holistische combinatie

Ik heb via de holistische dierenarts een goede combinatie Pharmadog glucopro met 2x 10 druppels Traumeel S en een halve eetlepel Puur veg omega. Dit werkt goed bij honden met bewegingsbeperkingen. Als de klachten niet verminderen dan 2x pw 2 tabletten glucopro en de andere dagen een 1/4 schepje Joint Comp van Phytonics maar een holistiche dierenarts kan uitlezen welk middel het beste bij je hond past. Ik maak nu ook groentehapjes voor mijn hond en het gaat supergoed met haar. Ik hoop dat ik iemand help met deze tips. Veel succes!

Snelle levering, kosteloos , heel fijn.

Kievitweg 4

4791RW Klundert