Op de site alles makkelijk te vinden en te bestellen. Snel bezorgd!

Snelle levering, altijd netjes verpakt en een leuk extraatje bij een bepaald bedrag. Helemaal top!

Poeders werken goed paard knapt er echt van op.

Goede producten- nette en snelle service

Ik bestel al lang bij jullie en ben zeer tevreden. Kwaliteit van de producten is erg goed en jullie service is uitstekend. Ga zo door

Goede kwaliteit en super snelle levering

Fijn aanbod, premium kwaliteit en snel geleverd! Ook erg fijn dat je kan nabestellen in zakken en de Dailyboxes zijn echt den uitkomst!

Snelle levering.

Ik zag jullie voorbij komen op tiktok bij rooz en werd nieuwsgierig. Snel kijken op de site en voor de hond paardenvet besteld om te proberen. Hij eet zijn brokjes nu weer met meer smaak.

Duidelijke site en snelle levering!

Leggen eigen technische problemen bij klant neer

Jaren tevreden klant bij Pharmahorse maar plots kan ik niet meer inloggen en zou ik een nieuw account aan moeten maken. Hun verhaal: ze hebben over moeten schakelen naar een nieuwe server waarbij de account data niet mee mag en alle klanten zouden opnieuw een account aan moeten maken. Als ze verteld zouden hebben dat ze gehacked zijn geweest, zou ik dat geloofwaardiger gevonden hebben. Ik vind hier een luchtje aan zitten...

Super tevreden

Goeie producten aan een scherpe prijs en snel geleverd.

Snelle levering , en werkt geweldig bij de hond Glucopro

Top service, top kwaliteit

Super snel geleverd, goede hoogstaande producten.

En geen verzendkosten

Snelle bezorging

Ben al een paar jaar klant bij Pharmahorse. Zeer tevreden. Mijn paard van 26 doet het goed op de glucosamine en de vitamine E.

Fijne producten. Snelle verzending.

Snelle correcte levering

Altijd snelle en correcte levering. Bestellen gaat makkelijk

De producten van pharma horse zijn super fijn ter ondersteuning

Paarden reageren goed op de producten.

Bestellingen gaan goed en snelle levering.

Tot service!

Erg blij met de producten van pharmahorse. Geen extra suikers en zooi gewoon gewoon en goed voor de paardjes

uitstekend

Ik zocht naar vitamine D3 met olijfolie en die heb ik hier gevonden. Zeer tevreden !

Fijne, goede producten en snelle levering

Zo fijn geen verzendkosten en gratis product kiezen en klantenkorting.

Betrouwbaar en vlotte levering met Post NL

Voor het eerst bij Pharmahorse een bestelling geplaatst voor onze paarden. Je krijgt ook nog een aantal producten gratis bij je bestelling. Dat is natuurlijk altijd fijn en deze kwamen ook nog goed van pas. De producten wordt vlot geleverd. Heel tevreden over Pharmahorse.

Tevreden paarden met behulp van Pharmahorse

Onze paarden hebben baat bij de producten van Pharmahorse. De supplementen doen hun werk, is eenvoudig te mengen met krachtvoer of balancer. De producten worden ook altijd netjes verpakt en afgeleverd. Wanneer een product niet voorradig is ontvangen we op tijd een email en wordt het betreffende bedrag terug gestort.

Altijd kwaliteit en ook nog snelle levering

Ik heb 21 paarden van jong tot oud en van recreatie paard tot wedstrijd paard en supplementen zijn een noodzakelijke toevoeging bij het dagelijkse voeren. Onze paarden zijn op en top gezond!

Top!!

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding. Ga zeker vaker producten bestellen bij jullie!

Kievitweg 4

4791RW Klundert