Goede en snelle service.

De bestelling kwam zeer snel en goed verpakt.

Mijn paard ziet er top fit uit, mede dankzij producten van Pharmahorse

Ik ben zeer tevreden over de producten van Pharmahorse, waar ik eerst product voor product probeerde, ben ik recentelijk volledig overgestapt op hun producten. De voornaamste reden in het begin was het lage suikergehalte van Pharmahorse producten, inmiddels ben ik ook meer dan overtuigd over de werking van hun producten. Mijn merrie ziet er top uit, voelt mega fit aan en ontwikkelt een goede/gezonde spiermassa. Zelfs in de periode dat ze een lichte blessure had, zag ze er nog steeds top uit en verloor weinig spieren.

Snelle levering en leuk iets extra’s bij de bestelling

Super service

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd snelle levering.

Uitstekende producten

De producten zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Mijn paard en ik zijn er enorm tevreden van. Wij gebruiken het met plezier!

Tevreden

Klantvriendelijk blij met Aankoop merk lossigheid en concentratie bij m’n pony

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Goede, zuivere producten, snel geleverd

Wij gebruiken best veel producten van Pharmahorse voor onze sportpaarden. Eerlijke en zuivere producten waarbij het duidelijk is wat je precies aan ze geeft Wij houden onze paarden op deze manier fit en gezond zodat ze optimaal kunnen presteren als wij het van ze vragen. We willen graag dat ze na hun sportieve carrière nog een mooi en gezond pensioen tegemoet gaan. Ook onze oudere paarden staan er nog top bij! Bos Horses

Goeie snelle service

Makkelijke website Altijd een gratis product Goeie en snelle levering

Snelle levering, ik nog een extraatje erbij

betrouwbaar

Altijd netjes op tijd geleverd, klantvriendelijk, het product Pharmadog gebruik ik nu al 9 voor mijn Spaanse zwerfhond. Ze liep regelmatig mank en had vroege artrose. Ik ben dit direct als ondersteuning gaan geven. Mooie prijs voor kwaliteit (voor zover ik dat als leek kan beoordelen).

heel veel keuze

Kan nog niet echt beoordelen want het is mijn eerste bestelling

Super snelle levering! Fantastisch producten.

Zo'n fijn bedrijf. Levering is echt de volgende dag. Bestelling klopt altijd en supplementen zijn gewoon van goede kwaliteit.

vriendelijk en duidelijke website

Ik had om een supplementen advies gevraag en ze hadden alles er zo goed in beschreven ook wat het zou gaan helpen. De website vind ik overigens er duidelijk en ook fijn dat ze aangeven wat er in zit!

Top top top bedrijf!

Ik kan alleen maar Vol lof over de service van dit bedrijf praten. Ze hadden per ongelijk een deel van mijn order niet bezorgd. Ik miste nog mijn 1 kilo spirulina en de gratis 0,5 liter lijnzaad. Nadat ik een mail had gestuurd dat mijn spirulina niet geleverd was kreeg ik direct een reactie met verontschuldiging dat deze eraan zou komen. Ik had pas later door dat de gratis 0,5 liter lijnzaad er niet bij zat en stuurde daarna nog een mail dat deze ook nog miste. Als antwoord daarop zeiden om het goed te maken voor het ongemak ik een liter lijnzaadolie erbij kreeg ipv 0,5 liter! De dag erna zou het bezorgd worden. Helemaal top dus! Toen ik een dag later mijn pakket kreeg en open maakte zat er een brief bij met nogmaals een excuses en dat ik om het nog meer goed te maken ipv 1 kilo spirulina die ik had besteld, 3 kilo had gekregen! Gewoon wauw! Nou dit was natuurlijk helemaal niet nodig geweest en was al enorm blij met de 0,5 liter extra lijnzaadolie omdat een fout maken menselijk is, maar dit was ronduit super en geweldig! Zo hou je zeker je klanten zeer tevreden en zal dan ook mede door deze top service mijn spullen alleen nog maar hier bestellen! Hierbij dus alsnog super bedankt voor de service, moeite en extra’s 😊

Goed, snelle levering

Snelle levering, makkelijk bestellen

Altijd super service!

Als je ergens een probleem mee hebt of niet weet wat en of je iets ter ondersteuning kunt geven, hoef je maar een bericht te sturen en dan krijg je goede, zorgvuldige uitleg en advies.

Prima service en kwaliteit

Mooie producten

Al jaren heel tevreden over Pharmahorse. Producten werken erg goed en een goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit

Super goede ervaring.

Kruiden top

Ik ben heel erg tevreden over producten van PARMAHORSE

Fantastisch!

Goede producten! Snelle levering, leuk om wat extra’s te krijgen bij een bestelling. Zo ook de korting bij een volgende aankoop.

Perfectie bestaat niet

Voldoende Info. Snelle levering.

Snel en de klantenservice of hou jullie dat noemen, uiterst vriendelijk

Als boven

Kievitweg 4