Goede spullen, goede prijs. Leuke gr atis items

Kwaliteitsvolle producten aan schappelijke prijzen, razendsnelle levering en topservice!

100% zuivere kwaliteitsproducten die zelfs de meest kieskeurige eters probleemloos opeten. Goede resultaten mee, paarden zien er super uit en voelen fijn aan! Schappelijke prijzen, razendsnelle levering en topservice wanneer producten bv niet voorradig zijn. Heel tevreden!

Goede service en kwaliteit

Met een leuke Sinterklaasactie bij de Black Friday-deal kan het toch niet meer stuk hè :-)

Goede producten en uitstekende services

De producten zijn van goede kwaliteit en hebben de juiste werking! Vandaag besteld volgende dag in huis! Ideaal zelfs nu in de december drukte kreeg ik mijn producten de volgende dag!

Snel, goed en gemakkelijk.

Overzichtelijke website, goede producten en snelle levering.

Makkelijk bestellen, betalen, volgende dag in huis

Bij mijn bestelling nog een leuke attentie (Gratis spons, wortel, liter lijnzaadolie) + nog een gratis probeerzakje van een supplement naar keuze! TOP!!

Kwaliteit en service binnen een dag geleverd!!

Ik vind de producten van prima kwaliteit en zonder toevoegingen, dus helemaal goed. De levering is altijd snel en de beloningen met korting EN gratis producten maakt het plaatje compleet!

Geweldig!

Snelle en de juiste levering, leuk presentje gehad. Nooit problemen gehad. Makkelijk te bestellen.

Gewoon de best

Mijn paarden gebruiken al jaren pharmahorse en kan niks anders zeggen dat gewoon uitstekend supplementen zijn.

Prima en snelle service

Snel geleverd voor een uitstekende prijs

Goede producten, snelle, correcte levering

Goede producten, snelle, correcte levering

Supersnelle en correcte service

wanneer je s avonds besteld wordt het de volgende dag al geleverd.. superservice

Een aanrader

Besteld via mail -respons van ontvangst en daarbij leveringsdatum - perfecte en snelle levering. Prijs kwaliteit een topper. Een tevreden klant.

Klantgericht, snel

Fijne snelle afhandeling van de bestelling

Goede snelle levering

Niets op aan te merken

bestellingen worden super verwerkt

bestelling worden altijd netjes en snel geleverd mijn paard doet het super goed op de magnesium

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service altijd en de levering is altijd netjes en correct!

Nette levering

Op tijd

Fijn bedrijf met goede producten zonder onnodige toevoegingen.

Zeer snelle verzending, altijd binnen 2 dagen in huis (muv zondagen) en de producten worden goed gegeten door mijn honden (alhoewel deze ook alles op eten wat je ze voorschoteld)

Goede producten en geen verzendkosten.

Goede producten, snelle bezorging en leuke acties!

vlotte bezorging

overzichtelijke site

Zeer goed bedrijf, goede service en goede producten

Snelle service, goed advies. Altijd fijn dat je er wat extra's bij krijgt dat wordt zeer gewaardeerd. Zo laat je zien dat je je klanten waardeert! Het zou mooi zijn als voor de grote verpakkingen ook navulverpakkingen komen en niet alleen voor de kleine verpakkingen.

Altijd goede service, goede prijs kwaliteit

Producten zonder toevoegingen. Paarden eten het beter en je hoeft geen “kilo’s) te voeren voor een goed resultaat. Een goed product, over nagedacht en een goede toevoeging aan je rantsoen. Eerlijk advies, als je het niet nodig hebt is niets beter. Erg tevreden en zeer blij met het bedrijf.

Prima spul, heb alles wat ik nodig heb van jullie

Als de msm niet in 1 bonk was, had het cijfer een 10 geweest!

Kievitweg 4

4791RW Klundert