Goede producten en een zeer goede bezorgservice, prima web-site; goede en eenvoudige manier bestellen via de web-site; niets aan veranderen

Fantastich

Alle leveringen worden de volgende dag bezorgd. Altijd goed verpakt en nooit geen problemen met supplementen die niet voldoen aan de verwachting. Eén woord = fantastisch!

Altijd top

Perfecte service, prachtige producten. Duidelijke site. Netjes verpakt. Ik bestel hier graag mijn producten! Alles dik in orde!

Goede suikervrije supplementen en een snelle levering

De kwaliteit is goed, vaak de mogelijkheid tot gratis proefpakketje om iets te proberen. Hele snelle levering. Ik ben blij met de navulzakken. Helaas waren ze op en kreeg ik alsnog een emmer.... Op zich natuurlijk heel fijn dat ik in ieder geval wel mijn supplement weer op voorraad heb. Ik hoop dat voortaan de navul zakken vol op op voorraad zullen zijn. Geloof me, ik heb echt genoeg emmers.....

Bestellen Betalen En in huis!

altijd snelle leveringen

gewoon super alles

Erg goed

Snelle levering van hoge kwaliteit producten!

Goed service en kwaliteit

Ze leveren heel snel en tot nu toe altijd heel tevreden over hun producten voor mijn paard :)

Goede suplementen en snelle levering

De suplememten zijn van zeer goede kwaliteit. De producten worden snel en netjes geleverd.

Goed product en correcte levering

Product is van zeer goede kwaliteit. Goede en voldoende informatie online. Levering gebeurt supersnel. Zeer tevreden.

Geen problemen met pharmahorse

Alle bestellingen op heel korte tijd geleverd en makkelijk te volgen via tracker

Goed product, snelle levering

Erg snelle levering, makkelijk te bestellen. Prima!

Alles in orde.

Prijs/Kwalitatief goede producten,Service goed

Ik gebruik voor mijn pony al aantal jaren supplementen van pharma horse. Ze neemt het goed in en het werkt. Service is verder ook prima geen problemen. Leuk is het ook dat je geregeld gratis producten krijgt. Het is snel binnen als je het besteld heb

Top suplementen voor eerlijke prijs!

Duidelijke site, leuke extra's en geen rommel! Snel geleverd. Ideaal!

Zeer deskundig en kwaliteitsvolle producten

Je hoeft maar te mailen en ze helpen je, voor wat jouw paard zou kunnen ondersteunen. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. De bestelling wordt snel verzonden. En zijn echt mooie producten, doen wat ze moeten doen!

Levering en prijzen netjes

Kan er nog niet zoveel over zeggen ben er net mee begonnen..levering.en prijzen zijn netjes.

Goede producten en service

Onze hond en ook wij hebben een goede ervaring gehad met Pharmahorse

De hond eet zeer tevreden haar brokjes en wij hebben van u ook een goede voorlichting gehad en de verzending was snel en goed.

Behulpzaam! Producten dien wat ze beloven.

Snel binnen, perfect

Snel

Keurig

Goede producten, zeer snelle levering

Producten zijn van goede kwaliteit en prijs/kwaliteit zit goed. Tevreden over de service, altijd snelle levering

Kievitweg 4

4791RW Klundert