Fijne service en producten!

Bestel steeds hier omdat de producten top zijn en ze een vriendelijke en behulpzame klantenservice hebben.

Snelle afhandeling. Zeer tevreden

Correct en snel de bestelde spullen in huis

Super goede, snelle levering en fijne producten

Klantvriendelijk snel en behulpzaam. Te weinig geleverd. En de volgende dag na 1 telefoontje alles in huis. Top!!

Prima service en snelle levering

fijne ervaring met de klantenservice, vragen worden snel beantwoord en ook via Facebook wordt snel gereageerd

Snel geleverd en goede klanten service

Goede snelle levering

Duidelijke website snelle levering.

Altijd heel snel in huis

Snel en makkelijk besteld

Al een paar jaar bestel ik de vitamines voor mijn paard bij Pharmahorse. Het bestellen is makkelijk, bezorgen is snel. De vaste klantenkorting wordt zeer gewaardeerd. En de kado's ook. Zeker een aanrader voor iedereen! De producten zijn van hoge kwaliteit.

Zeer betrouwbaar snelle levering

Goede uitleg Zeer snelle levering Goed verpakt 👍

Goede en snelle service

Goede, snelle betrouwbare levering van topproducten

Goede, snelle betrouwbare levering van topproducten. Het zou nog mooier zijn als je vanuit het "buitenland" (Duitsland, Belgie) kunt betalen via iDeal.

Goed producten, super service en mooie prijs verhouding

Super dienstverlening

Goede uitleg over de producten. Nette prijzen. Breed assortiment.

Ik bestel regelmatig magnesium en vitamine e. als je het besteld heb je het de volgende dag in huis. Mijn paard is geen gemakkelijke eter maar de supplementen eet ze wel altijd.

Service en kwaliteit

Goede service, mooie duidelijk product omschrijvingen, kwaliteit en snelle reactie / levertijd! kortom Top!!!!!

Super snelle leveringen

Fijne producten

Top advies en perfecte service!

Na veel te hebben geprobeerd voor onze neurotische merrie hebben we na een professioneel en gedegen advies se producten ontvangen. En al.zijn we nog maar kort verder ze staat relaxter op stal!

Top !

Zeer snelle levering!

Nette snelle service

Alles netjes en snel geleverd

Top service! Enorm vlotte levering!

Vandaag besteld morgen in huis. Echte vlotte levering. En alle producten precies zoals beschreven!

Goede en vlotte service.

Alle producten die we tot nu toe hebben besteld zijn vlot en correct toegekomen. De site is goed overzichtelijk en voorzien met de nodige uitleg.

Pluspunten

Veel interessante uitleg over alle producten, 100% natuurlijke producten, snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering. Ruime keus. Goede kwaliteit en altijd leuke gratis dingen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten, snelle levering

X

Kievitweg 4