TOP

Eindelijk een shop gevonden waar wij de juiste kledij voor mijn dochter vinden en waar men tot het uiterste gaat om de klant te dienen.

Top Ware und Service

Wel ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, komt vandaag pas in de namiddag.

Mijn bestelling komt vandaag en als mijn zoon blij is dan is mama ook blij. Heb ook gemaild naar jullie dienst ik kreeg ook snel een reactie. Top ben wel tevreden en nu nog de fameuze broek. Groetjes uit Opwijk

Dubbel

De ervaring op de webshop was goed, en de mails na aankoop waren ook prima! Maar wat ik niet wist op het moment dat ik mijn bestelling plaatste, was dat dat een soort pre-order was, en mijn dochter dus nog bijna 6 weken heeft moeten wachten op haar broek… Misschien had ik dat ergens kunnen lezen, maar dan was het alleszins niet duidelijk.

TOP

De broek die we aankochten voor onze dochter was super. De broek zat als gegoten ,nochtans is het niet altijd evident om voor haar de juiste maat te vinden. Ze is echt verliefd geworden op haar bigboy broek. Dat heeft ze duidelijk aan want de mama moet zelfs vragen om haar broek eens te mogen wassen, ze zou ze elke dag aandoen.

Lang op voorhand een big boy besteld en tijdig laten weten dat de bestelling er eindelijk aankwam. Levering verliep vlekkeloos, als extra leuke stikkers, postkaart en stoffen zakje bij de broek, en naderhand nog een bedankmailtje. Fijn!

top, hier geef ik zeker een 10 voor, ook voor de mensen aan de telefoon!!!

vlotte omruiling van broek die te groot was voor de kleindochter, zelfs aan de telefoon werd ik geholpen om een andere broek te kiezen Omdat er geen beschikbaar was in haar maat was er geen enkel probleem en kreeg ik mijn geld netjes terug gestort

Gewoon goed!!

Wat vooral heel fijn was was het zelf geschreven kaartje dat erbij zat.

Dik in orde

Heb de kleren voor mijn zoon gekocht Ben geen internet koper maar mijn zoon had u shop ontdekt top service Julie hebben een nieuwe klant erbij Gaan zeker en vast nog kleding bestellen via julie

alles heel duidelijk, transparant en makkelijk

Topervaring! Hou soms mijn hart vast als de zoon of dochter een nieuwe online shop voor de "coolste broek" of "vetste trui" gevonden heeft, maar helemaal 100% tevreden over jullie klantensevice.

Veel keuze ook in kleine maten.

Er was veel keuze in kleine maten. Enkel het verzenden liep niet helemaal. Geen trackingcode ontvangen van dpd zelf. Dan maar gechat met een medewerker. Deze heeft ons de code bezorgd. Het pakje werd uiteindelijk 4 dagen later geleverd in een afhaalpunt omdat we niet thuis waren. Maar volgens de gekregen tracking werd het pakje thuis afgeleverd. Gelukkig na wat uitzoeken, het afleverpunt gevonden. Leuk dat er bij de zending een rugzakje en heel wat leuke stickers bij zaten. Stokeboardshop zelf top, maar dpd een dikke flop.

Bestellt, bezahlt u. schon da!

Ware einwandfrei!

Thorough and professional

Due to an error with my delivery address it caused me no end of hassle trying to complete the order but the guys were superb in helping me get the order over the line with detailed instructions and prompt updates on the status. I will definitely use them again and highly recommend you do so too!

Sympathiek en zeer behulpzaam , heel rustige en aangename sfeer.

Niets is de uitbaters te veel , na het tochwel enorm veel passen van onze dochter bleven ze heel rustig , behulpzaam en vriendelijk. We kregen een supergoed gevoel zonder aankoopverplichting . Zeker de moeite waard om de winkel te gaan bezoeken ! Als je in Halle gaat shoppen moet je zeker hier ook passeren ! De website zit ook heel goed in elkaar ! Echt een topservice .

Zeer vlotte verzending, het bestelde product was top, de stickers een leuke extra!

Leuk assortiment

Mijn zoon is er ineens een mooie skater-boy geworden dankzij jullie leuke assortiment en ook veel keuze in de kleinere maten!

Alles ging perfect !

Vlotte levering !

Vriendelijk personeel en ruime keuze aan kleding!

Het was ons 1e bezoek bij Stoked! We ontdekten de winkel via Facebook en de zoon was direct verkocht aan de kledij die te zien was in de video's. Dit was echt wat hij zocht! Zeer fijn concept! Zeer vriendelijk personeel! En aan het aantal mensen die er rond liepen denk ik dat veel mensen het heel fijn vinden om hier te shoppen!

Geholpen met een glimlach

Schoenen gekocht voor zoon, bij het niet direct ontvangen van een bevestiging van verzending heb ik per chat contact opgenomen en ontving ik alle info, daags nadien ontving ik het pakje #tevredenzoon! Dankjewel alvast!

LEVERT MEER DAN BESTELD! :)

Ik schrijf eigenlijk nooit een review. Tot nu. Ik had 3 zakjes gekleurde bouten en moeren besteld van enjoi en kruk (2 + 1 gratis trouwens!). Kreeg al snel een doos binnen met de gevraagde hardware. Heb deze nog niet kunnen testen want is cadeau voor mijn zoontje. Tot mijn verbazing zat er in het pak ook een trasher magazine, een linnen tas, enkele stickers en een persoonlijke bedanking. DIT HAD IK HELEMAAL NIET BESTELD! :) Een (web)shop waar je meer krijgt dan je vraagt, redelijk uniek.

superrr, toffe winkel, mooie spullen

Snelle levering, met track en trace goed verpakt leuk handgeschreven kaartje erbij dat doet zoveel… en stickers erbij mooi product ook natuurlijk. kortom ik ben heel enthousiast!!

Merci expedition rapide tres bonne qualite merci encore

Leuke shop en gezellige met veel keuze.

Ik kwam samen met mijn zoon van 8 een nieuw board uitzoeken. Maar zijn buiten gegaan met 2 planken waarvan 1stje voor mezelf. Ik ben nu 45 en heb zelf geskateboard tot mijn 16de. Dus dringend tijd om het eens terug op te nemen en quality time met mijn zoon door te brengen.

Zeer overzichtelijke site en vriendelijk personeel!

Bij de online bestelling alles zeer vlug toegestuurd gekregen! Bij vragen of opmerkingen altijd vlot antwoord gekregen! Kortom: doe zo verder met jullie prachtige zaak!

Fantastische webshop

Een hele fijne kennismaking met een eerste aankoop bij deze fantastische webshop. Er volgde een leuke bedanking per mail en naast de fantastische promo(2 broeken kopen=1 T-shirt gratis) zaten er hele leuke stickers en een Stoked bag in de doos. De persoonlijke handgeschreven bedanking maakte het helemaal af! Hier koop ik met veel plezier nog toffe kledij.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle