Uitstekende kwaliteit. Supersnelle levering.

Super goed product. Heel blij mee

Toffe kleding, snelle levering en altijd leuke stickers bijgeleverd! Gewoon top!

Snelle levering en de zoon was super blij met de stickers en de tas die hij erbij kreeg!

Het liep allemaal op rolletjes!

Duidelijke webshop, vlot betalen en op tijd geleverd. Mooie kwaliteit kledij

Ruime keuze, snel verstuurd en 2 dagen later iemand heel gelukkig

Vlot en vriendelijk, zoon heel blij met de toffe broek en - niet te vergeten - de stickers!

goede service

Goede service, snel antwoord op mijn email, topbroek ook. Alleen de levering van het pakket in de "dichtstbijzijnde" DPDshop was een misrekening... In vogelvlucht is het dichter, maar in kms was het vrij ver om af te halen.

Really nice

Very good qualité. Very Quick shipping.

Prachtig !

Super ervaring , gemakkelijke website en gebruiksvriendelijk. Groot aanbod Goeie prijzen en rap geleverd ! En niet te vergeten het vriendelijk en chille personeel in de shop zelf !

Duidelijke website Snelle levering

Service top!

Als mijn fout (huisnummer vergeten) nog dezelfde dag wordt rechtgezet via een mailtje door een vriendelijk persoon, dan leek ik even vergeten dat online service ook persoonlijk kan. Bedankt!

Topervaring!

Snelle levering, veel keuze in de webshop, leuke stickers én extra verrassing meegeleverd!

Helpful friendly and cool products

Good shop hood people

Superformitastisch

Snelle levering.. top verpakt, leuke extras.. Voor herhaling vatbaar!

Correct en uitstekende betrokkenheid zelfs online.

Correct en uitstekende betrokkenheid zelfs online.

Afleveren niet in orde.

Mijn bestelde broek was helemaal in orde . De levering van het pakje liet te wensen over. Het afgeleverde pakket was nat en kleverig zodanig dat ik vreesde dat de bestelde broek beschadigd zou zijn. Gelukkig wa dit niet het geval. Ik weet niet meet welke besteldient het pakje bezorgd heeft .

Zeer vlug geleverd

Zeer blij met de aankoop en zeer blij met de zeer vlugge levering.

Leuk assortiment, goede kwaliteit

Skateboard gekocht voor mijn zoon. Goede raad gekregen. Vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

Af!

Snelle service met een toffe persoonlijke boodschap! Wij weten dat zeker te appreciëren. Zoonlief is enthousiast met zijn nieuwe outfit. Een aanrader!

Heel positieve ervaring

Heel leuke en gebruiksvriendelijke webshop. Alles perfect uitgelegd. Bij vragen kan je een e-mail sturen waar je binnen de kortste tijd een degelijke uitleg krijgt. Dus zeker een aanrader.

Snelle levering! Ruim aanbod en correcte prijs. (Sommige winkels durven meer vragen voor bepaalde merken omdat er veel vraag naar is. Dankjewel Wij komen nog terug shoppen voor de zonen ☺️

Heel vriendelijk personeel, goed geholpen. Veel keuze.

Geweldig!

Vlot mijn bestelling kunnen plaatsen en supersnelle levering. Een aanrader!bedankt!

Toppie!

Supersnelle levering van een heel mooie jacket. Er zat ook een briefje bij, erg sympathiek. Zelfs nog 4 stickers, voor het eerst geen ruzie tussen mijn dochter en zoon, want ze kregen er elk twee. En daarbovenop ook nog een coole linnen zak. Dus alleen maar blije snoeten te zien bij mijn 2 pubers. Dank jullie wel. Jullie kleine dingetjes maken echt wel het verschil!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle