Praktisch

en plots heb je een puber in huis... en die wil een skate broek... zo'n wijde... HELP via via bij jullie terecht gekomen en heel content. Alleen, de maat wisten we niet zo goed. Alles geretourneerd en een maat groter besteld. Ging heel vlot en ziet er ook leuk uit!!

Top service!!

Snelle levering, goed verpakt en allermooiste een persoonlijk bedank kaartje. Top dat jullie dat doen!

Geen communicatie over levering

No steeds geen board ontvangen kunnen dus ook niet oordelen

Heel snelle levering! Top kwaliteit, leuke extra spullen! Bedankt

Heel snelle levering! Top kwaliteit, leuke extra spullen! Bedankt

Geweldig!

Alles mooi verpakt met enkele leuke extra’s , stickers en een persoonlijk kaartje. Top!

Au top, rapide, message personnalisé et stickers qui font plaisir. Merci

Vriendelijk, vlot, mooie kledij

Na wat tegenslag de broek ontvangen, zoon heel blij Vriendelijk personeel, professionele hulpverlening. Vlugge antwoorden, heel correcte en uitstekende service

Tip top as expected..

Immediately received, immediately put. My grandson feels good in it. Happy to see his happyness.

Simpelweg geweldig!

Snel geleverd, zoals verwacht en superr klantvriendelijk

snel aangekomen

ik heb mijn bestelling op donderdagavond geplaatst en zaterdagmiddag kwam die aan. ook zaten er veel leuke stickers bij en zelfs een geschreven brief :)

Super klant vriendelijk

Duidelijke website. Snelle levering. Goede kwaliteit artikelen. Met een handgeschreven kaartje. Super aardig. Dank! Vanuit NL toevallig via Google gevonden. Echt een aanrader! Mvg, Wietze

Toffe shop met kennis van zaken

Zeer toffe winkel waar de eigenaar zeer behulpzaam was.

Piekfijn in orde

Geen minpuntjes!

Perfect passende service

Na een korte zoektocht kwam Stoked Boardshop als eerste omhoog in de vind resultaten van Google. Mijn vreugde werd nog groter toen bleek dat ik de laatste Vans snowboard boots hadden. Dus deze Hollander drukte gelijk op kopen, inplaats van: "kijken kijken en niet kopen!!" Het verzenden ging super snel. Ze zitten perfect en ben ontzettend blij met de boots. Ik raad Stoked Boardshop zeker aan andere mensen aan.

Beste service ooit!

Ookal hadden ze mn eerste product dat ik besteld had niet meer op voorraad, werd ik direct geholpen met een ander product! Alles verloopt mega vlot en ze helpen je altijd direct! Beste service ooit bij welke shop dan ook!!!

Perfect!

Enorm tevreden en leuk dat jullie persoonlijk een boodschap schrijven!

You guys made my day!

Easy website navigation. Speedy communication and fast delivery. My item was perfect and you guys threw in some free stickers and bag!! What a surprise!! Stoked!!!

Persoonlijke aanpak!

Victor was supertrots dat zijn skateleraar Florian in de winkel was en samen met hem een nieuw skateboard kon uitkiezen!

Dit is de beste skateshop in de buurt

Ik kreeg direct hulp in het zoeken van de beste maat en het personeel is zeer vriendelijk

Super vriendelijke en gedreven bediening

Super ervaring bij eerste aankoop in de winkel van Halle. Super gedreven en sympathieke mensen die u helpen. Zoon is super blij met vinger skateboard en de stickers die hij kreeg. Nu dat ik weet heb van jullie winkel/service zal zijn volgend (echt ;-))skate board zeker van bij jullie komen. Geen twijfel mogelijk voor een volgende aankoop…tot binnenkort! Doe zo verder!

Vriendelijke & snelle service

na 2 dagen al geleverd met extra goodies en geschreven tekstje. heel tevreden mee

Hele correcte en vriendeljke service !

Ruim assortiment, vriendelijke bediening. De extra stickers en het leuke kaartje als extraatje kon Jeroom zeker appreciëren !! ;-)

Super !

Snel ,netjes verpakt en...zo lief... ook nog een handgeschreven kaartje erbij ! precies op tijd voor de echte sneeuw big thanx

Prachtige shop!!!

Knap en goede uitleg bij aangeboden producten.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle