Echt goeie fingerboards de werknemers zijn super lief echt super top

Formidable

Op een zaterdag avond besteld, laatste paar en kon ze op de maandag al aantrekken. Uitmuntend, ik was zowaar verbaast was dat ze al gearriveerd waren vanuit Belgie naar Nederland. Ook super tof tasje en stickers erbij, met personal note. Top

Uitstekend !

Mijn zoon had een fingerboard besteld, een echt hype blijkbaar. Tien minuten na de bestelling kreeg ik een telefoontje van Stoked want de door hem gekozen kleur was niet meer in voorraad. Fijn dat hier voor gebeld wordt en een alternatief wordt voorgesteld. Het fingerboard besteld op woe om 15u en do vm geleverd. Tiener blij, moeder blij. Tx voor de uitstokende service !

Meteen volgende dag in huis, top !

Prima shop en perfecte afhandeling.

Prima en makkelijke site met goede prijzen. Netjes afgehandeld Snel geleverd naar Nederland. Thanks!

Professioneel en zonder zorgen bezorgd.

Bestellen op het internet, niet altijd zonder risico, maar met Stoked, SUPER verlopen. Makkelijk te gebruiken website, snelle afhandeling en verzending. Ik ben helemaal fan!

Snel geleverd met kadeautje en een big smile !

Snel geleverd met kadeautje en een big smile ! Materieel conform aan mijn verwachtingen.

Duidelijke website. Snelle levering

Goede en snelle service

Hey Stoked dudes, Zeer tevreden met mijn ultimate Vans shitkickers!!! De eerste stappen heb ik ermee in Sölden Oostenrijk gezet, en ging er niet mee op men bek. 10/10 voor jullie service en aanbod. B.

super

correct, leuke attentie erbij .

Simpel Snel Vriendelijk

Ik zocht voor een paar snowboard veters en kwam terecht op jullie website. Was vrij snel besteld en reeds volgende dag aangekomen op het DPD punt. Bij het openmaken van het pakje zat er een kaartje met wat stickers en zakje. Simpel maar toffe extra.

Goede en snelle service

Zeer vlugge levering. Dik in orde.

Supersnelle verzending!

Heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen! Ook bedankt voor de snelle levertijd! Wij bestellen zeker nog!

Ik sloeg bijna achterover zo snel was de levering van de schoenen.

Top ervaring, alsof de bestelling met 7mijls laarzen naar mij toe is gekomen! :-)

Mijn zoontje van 6 was zeer tevreden!

De broek past perfect,...

Heel snel verwerkt opgestuurd en ontvangen

snel en netjes geregeld allemaal

order was zeer snel en netjes geregeld, binnen 2 dagen in huis. prima club!

Gewoon erg goed

Echt ... gewoon erg goed. Alles in orde & vlot Heel fijn

Heel leuk en vriendelijke mensen

Nieuwe mood om terug te skateboarden. Veel mooie spullen en goede kwaliteit

Een openbaring

Wat een ontdekking , onze oudste zoon super enthousiast. Vriendelijk , kennis van zaken, behulpzaam. Doe zo voort we zijn fan.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling van mijn online bestelling bij Stoked Boardshop.

Prima geholpen in mijn zoektocht naar een snowboard op maat!

Er werd eerst gepolst naar wat ik nodig heb om vervolgens een heel gamma van snowboards boven te halen die passen binnen mijn behoeften. Bovendien kreeg ik nog een grote korting en een gratis muts! Hoewel deze winkel voor mij niet bij de deur ligt, kom ik zeker terug om ook mijn totaal versleten boots in te ruilen voor nieuwe exemplaren. Het is de omweg zeker waard!

Product voldoet aan omschrijving en snelle levering

Ik heb handschoenen via Stoked Boardschop gekocht en dit is goed bevallen. Goede productomschrijving en de prijs was ook mooi. Verder werd wat ik besteld had snel geleverd.

Snel ontvangen aardig

Dik in de sakoche

Een toffe moesj, nu kan ik voesj. Ne goeie centuur, past perfect rond mijn karuur. Voorlopig nog geen broek, Daar zen ik nog naar op zoek. Een bonneke op mijne naam? Stoked, ik kom eraan!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle