Geweldig assortiment en - klantvriendelijkheid

Zeer ruim assortiment aan zachte prijzen, super klantvriendelijkheid! Zeker aan te raden!

Top ervaring en wat een service

De eerste keer in jullie winkel. Een top ervaring. Hulp van begin tot einde en veel keuze.

Top ervaring

Snelle levering. Een persoonlijk kaartje bij m'n bestelling en enkele stickers + totebag. Welke snowboarder wordt daar nu niet blij van?! Top ervaring. Hier bestel ik zeker opnieuw.

Correct informatie op de site en levering volgens afspraak. In één woord : topbedrijf

Heel gebruiksvriendelijke website met correcte informatie. Levering volledig binnen de aangekondigde termijn.

Rapidité

Command traitée et livrée très rapidement bravo et merci

heel snelle verzending

mwah nadien in huis

Goed en snel

Binnen 24 u geleverd plus wa stickers en goodies top service

Als degene die straks voor oudjaar de skatepet even top vind als ik het bezoek aan de winkel, dan wordt oudjaar geweldig!

Op de valreep snowboardschoenen besteld voor mijn vakantie. De ene dag besteld, de volgende dag in huis, wow!! Echt geweldig die snelle levering! Geweldig verpakt met allemaal extra’s; stickers, tas (waar de kids heel blij mee zijn) en een handgeschreven persoonlijk kaartje. Ook bijgeleverd een uitgebreid advies om te checken of jij echt de juiste (maat) schoen hebt gekocht! Dus in een woord geweldig! Bedankt voor de geweldige service! ;-)

Cosy vibe

Even schrik dat ik niet meer hip was aangezien ik op zoek was naar een afgeronde klak, maar Piwi stelde mij algauw op mijn gemak dat de dad-cap helemaal terug in is! Thanks! Top bediening en grote keuze!

Super service

Perfecte begeleiding van begin tot einde! Zijn correct en eerlijk, proberen u niets aan te smeren. Top winkel !

Zeer goede kwaliteit

Ik vind de broeken heel mooi en ik vind het leuk dat je er ook nog stickers bij krijgt.

Overzichtelijke website, vlotte levering en prima service.

Heel vriendelijke mensen

Ze zijn heel vriendelijk tegen de klanten en helpen goed!

Great!

First time ordering, great experience. Quick response, quick shipping. Cool gift bag with ordered jacket. :)

Super en supersnel

Op de valreep besteld voor Kerst, dag erna geleverd. Supersnel. Mijn zoon nog blijer met de stickers die jullie erbij staken dan met het eigenlijke cadeautje. Merci

Alles was op en top geregeld

Jullie krijgen een 10 omdat alles perfect was jullie waten super vriendelijk en dachten mee voor een oplossing!!!!

Ging vanzelf!

Vlotte bestelling, snel antwoord en correcte levering! Top!

Snelste levering ever!!

Tijdens de kerstperiode, op 2 dagen geleverd! Hoedje af in deze dagen!!

Ravie de ma commande et du professionnalisme !

Je suis ravie d’avoir commandé un article pour Noël chez vous. Expédié presque instantanément, mon article est arrivé le lendemain avec une petite attention à l’intérieur. Je suis super contente ! Merci à vous ;0)

Snel, correct EN op heel korte termijn bereikbaar bij vragen/problemen.

Bedankt!

Super aangenaam!

als een basic meisje die niets van skaten afweet en hopeloos op zoek was naar een kerstcadeau voor haar skater vriendje, heb ik veel duidelijkheid gekregen via de site! De €10 korting door de nieuwsbrief was ook super handig, al zal ik waarschijnlijk vanaf nu wekelijks gestalkt worden;), dat neem ik er graag bij! Leuk briefje en stickers bij de bestelling én snelle levering tijdens de feestdagen! Vrijdag besteld, dinsdag in huis op exact het uur dat voorspeld werd in de track&trace mail, super aangename ervaring dus! Dankjewel! Zeker een aanrader :)

Alles top verlopen

Persoonlijk bedankwoordje was een leuk extraatje

Perfect!

Aangenaam verrast met het lieve kaartje en de zak die bij onze bestelling zat! TOP! Snelle levering, mooi verpakt en mooie kledij!

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service