Super Store and Great Service!

Live is short Ride Hard!

Scherpe prijs en snel bezorgd.

Product snel ontvangen in Nederland. Top!

Positief verrast!

Snelle levering. Leuke gepersonaliseerd pakketje. Will order again ;)

Snelle reactie, meteen advies

We wouden een skate/fietshelm kopen voor onze dochter en hadden hier toch wat vragen bij. Via de directe chat kregen we vrij snel reactie en werden goed verder geholpen. Nadien de aankoop gedaan en snel geleverd. Iedereen blij!

Super service en gepersonaliseerd kaartje

Zelf bij mijn kleine bestelling (hardware) kreeg ik een tote bag én stickers. And... Stickers make me happy!

Super goed contact gelegt en vlot gereageerd.

Fijn.

Niiiice

Nieuw paar schoenen zijn te zalig. Nu lekker cruisen door de straten

Super service!

Bestelling snel bezorgd en telkens met een persoonlijke boodschap wat erg geapprecieerd wordt!

Fijn winkelmoment

Had een trui online besteld, snel geleverd, afhalen ging ook zeer vlot en vriendelijk.

Besteld en de dag erna al ontvangen! Wat een service!

Top! Zeer tevreden!

Zeer tevreden van supersnelle service! Baggy broeken van zeer mooie kwaliteit en mooie afwerking. Top!

Zeer goede service

Al een maar keer iets besteld Altijd Snelle levering ,Zeer goede service niets op aan te merken

Perfect!

Alles was gewoon top!!

Snel, en goede kwaliteit

Heel snelle service, goede kwaliteitskledij en Belgisch. Enorm positief verrast.

Uitstekende service met een persoonlijke toets

Alles werd rap en duidelijk gecommuniceerd en geleverd. Zelf met een persoonlijke kaartje . Als ze nu nog es een kaartje met kerst en nieuwjaar sturen , zou het een 10+ worden .

Snelle service & uitstekende kwaliteit

Snelle en vriendelijke service, de kwaliteit van de producten is uitstekend! Zeker een aanrader!

Vlotte levering Kwaliteitskleding

Excellent!

Fast delivery and friendly service!

Cadeaubon online besteld en onmiddellijk per mail ontvangen!

Perfect!!!

Alles tijdig en correct geleverd

Top levering en skate

Direct thuis geleverd en heel goed board

Mega stoked over jullie klantvriendelijkheid!.

En snelle levering!. =)

Good service and fast shipping!

Leuke personal touch

Mijn bestelling bestond maar uit 1 item, maar de persoonlijke boodschap die werd meegeleverd was een aangename verassing! + Bedankt voor de stickers!

So glad!

Always a great service. Fast delivery. Good prices. Made by skate lovers for skate lovers!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle