Het personeel was ongelooflijk gastvrij en behulpzaam

Ik kocht een Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 in Turnhout en kreeg professionele info van het personeel. Kom zeker terug

Achat d'un boîtier + objectif

Super accueil. On a pris le temps de m'expliquer tout calmement et sans se presser malgré les autres clients dans le magasin. Je puais le néophyte à 10,00m mais malgré cela le conseil était orienté en fonction de mes faibles connaissances. Top. Merci à l'équipe de Nivelles. Je retournerai certainement pour compléter mes achats ;-)

super goed geholpen en professionele uitleg gekregen over gekochte producten

Heb in de winkel van Turnhout 2 body's Nikon D7200 en Nikon D3500 en een lens Nikkor 18-140 2de hands gekocht alsook 2 nieuwe lenzen Sigma 150-600 en Sigma 105mm macro. Van in het begin professionele uitleg en ondersteuning gekregen. Alles lag klaar bij afhaling. Top ervaring.

Achat d'un boîter NIKON D7500

Achat d'un boîtier NIKON D7500, il était en rupture de stock, j'ai fait la demande pour qu'on me prévienne dès que le boîtier serait à nouveau de stock, à peine deux jours d'attente pour recevoir cet avis, réservation du boîtier pour 48 h, je suis allé l'acheter le jour même à Photo Galeries de Nivelles, accueil très chaleureux et bons conseils. A recommander

Achat d'un appareil photo + Objectifs

j'ai fait la réservation en ligne et le lendemain je me suis rendu dans le shop de Nivelles. Tout ce que j'avais réservé, était prêt.. Le plus que j'ai demandé dans le magasin et qui n'était pas de stock au magasin à bien été livré. Le personnel est très compétent

Tweedehands camera met vuile sensor aangekregen na levertijd van 7 dagen

Tweedehands pentax k70 besteld. De website geeft aan besteld voor 23u59, volgende dag in huis. Volgende dag bleek 7 dagen te zijn. Reactie van de klantendienst was dat de levering de volgende dag een aanname is en geen belofte. Vreemd. Dat de levering niet de dag erna was kan ik nog begrijpen maar 7 dagen is wel zéér lang zonder voorafgaande verwittiging. Camera vervolgens aangekregen met een vlekje op de sensor. De reiniging ervan blijkt dan weer niet onder garantie te vallen aangezien het door het gebruik zou kunnen komen. Ik kan nochtans bewijzen dat de eerste foto's al meteen een vlekje bevatten. Je zou verwachten dat de camera grondig wordt nagekeken en proper wordt gemaakt voor verkoop. Helaas weer opnieuw een zeer luchtige reactie van de klantendienst. Algemene indruk is dat er niet secuur wordt omgegaan met toch wel zeer dure aankopen.

Super expérience

Personnel compétent, à l'écoute, qui prend le temps de comprendre les envies pour conseiller au mieux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel goede informatie

Jullie hebben me heel goed advies gegeven om de camera en lens te kopen die bij al mijn wensen past.

Voorbeeld van hoe je geen e-commerce business moet runnen.

De negatieve ervaringen blijven bestelling na bestelling elkaar opvolgen. Van verkeerde beschrijvingen, foto's,... Een rampzalig retour beleid tot een on stock artikel dat er meer dan 10 dagen over doet om in hun eigen winkel te geraken ... Zelf moeten zoeken waar mijn product zit na meermaals telefonisch en via mail contact op te nemen.... Helaas weinig verbetering gemerkt na de vroege feedback... we zullen met plezier ons materiaal gaan ophalen 200 km verderop in een zaak die wel geeft om zijn klanten.

Prima begeleiding bij aankoop Canon Compactcamera

Lang getwijfeld tussen 2 merken bij aankoop compactcamera. Goed geholpen door Kamera Express, ze stellen de juiste vragen, geven objectieve info. Uiteindelijk Canon G5X gekocht. Eerste ervaringen met de camera bevestigen mijn keuze.

Degelijke en praktische uitleg!

Als liefhebber maar wel als leek ben ik bijzonder vriendelijk ontvangen, in Maastricht. R nam alle tijd om alles uit te leggen en de grote verschillen te verduidelijken. Als beginnende hobbyist wou ik toch een degelijk toestel en had een budget voorzien (waarbij de nodige toebehoren ook in moesten passen). We hebben voor een Canon eos R + RF 24-105 mm F4-7.1 IS STM gekozen. Degelijk kwalitatief fototoestel met oneindig veel mogelijkheden. Ben alvast bijzonder blij en heb de eerste kliekjes al gemaakt. Alvast veel goesting om alle opties te ontdekken en te vorderen in het creatieve! Marijke

sérieux

J'étais décidé quant au boitier, et je souhaitais un conseil à propos de l'objectif : je l'ai reçu, même si je ne l'ai pas suivi ! par contre j'ai posé une question destinée au fabricant du boîtier, et la réponse a été que le vendeur n'avait pas de contact chez fuji pour la faire suivre... dommage ! . Prix très corrects, y compris pour les accessoires, et pas de pression à l'achat !

Onbetrouwbaar

Bestel 1 camera. Na een week nog steeds niet geleverd. Wanneer je telefonisch contact neemt, meteen in wacht gezet en na 07:21 minuten krijg je het bericht dat niemand de telefoon kan opnemen en je maar later moet terugbellen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Sérieux et de bon conseil

A l'écoute du client. Bons conseils. Je recommande sans hésitation.

Perfecte service in een zeer aangename winkel.

Net de Lumix DMC-GX80 aangekocht om mee te nemen op vakantie. Handig als je niet de hele tijd met een "groot" toestel wilt lopen rondzeulen. De DMC-GX80 voldoet aan de vele verwachtingen die ik stelde. Met dank aan de verkoper. Bij Foto Nelissen in Mechelen besteld en maar 2 dagen moeten wachten.

Super contact et avis !

J'ai réservé mon achat par téléphone (Sony A7iv), je n'avais plus qu'à passer payer. Un ou deux conseils et avis demandé sur des objectifs, mon interlocuteur était tout à l'écoute. merci, je reviendrai prochainement !

LE TOP

Comme conseillé par des amis, j ai passé une commande, le top délai respecté, un prix très correcte, j ai acheté un appareil photo et un camescope, je recommande ce site à 100%

Un avis avisé et à l'écoute de vos besoins

Après avoir fait part de mon souhait, le vendeur m'a proposé toutes les solutions qu'il avait pour rencontrer ma demande, sans pour autant pousser à la vente mais en privilégiant l'achat réfléchi et intelligent. Des pros à l'écoute des photographes même débutants. Je recommande d'aller les voir avant d'acheter un produit.

Vriendelijke verkopers met kennis van zaken.

Ik ben voor een nieuwe cameratas naar de winkel in Antwerpen geweest, er was keuze genoeg en de mogelijkheid om alles uit te proberen (ik had mijn camera en lenzen mee). Een cameratas kiezen is niet gemakkelijk. Ik heb veel tips en advies gekregen die mij hielpen bij mijn keuze.

A l'écoute, serviable

Très satisfait de mon passage chez Kamera Express Luxembourg. A l'écoute pour des conseils personnalisés afin de bien comprendre le besoin et cibler le matériels appropriés.

top bediening en info aan telefoon

Zeer degelijk toestel Nikon coolpix p950, vriendelijk en prof. personeel in winkel, degelijke info, via telefoon en goede afspraak betreffende opzij plaatsen van toestel aangezien redelijke aanrijtijd.

Vlotte en vriendelijke service

Verschillende mogelijkheden aan verschillende prijzen, aanbod afgestemd op vraag van de klant.

Zeer fijne uitleg en service

Ik kocht een camera bij fotowinkel Nelissen in Mechelen. De uitleg van de medewerker was duidelijk. Daarnaast bieden ze een professionele en snelle service.

delais respectés . très bon materiel

Accueil attentif camescope Panasonic HC-VXF1 : très bonne qualité image et son

Des avis éclairés et personnalisés

Très satisfait de mon passage chez photo gallerie Nivelles. J'ai été conseille, ils ont bien pris leur temps et tout s'est parfaitement passé.

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610