Levertijden kloppen niet, wel veel ervaring in de winkel.

Jammer dat de ervaring van de mensen in de winkel zo wordt teniet gedaan door de beloofde lever termijnen... dinsdag online bestelling geplaatst met afhaling winkel. Op de website wordt beloofd dat dit 1 a 2 dagen duurd. Ondertussen vrijdag en nog geen bestelling mogen afhalen. Probeer je dan contact te leggen via klantendienst en mail en ook dot gaat zeer moeizaam. Zeer zeer jammer!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Un bon choix

Acheté récemment dans le salon Dilbeek objectif Canon RF 28-70mm f/2.0 L USM. Très satisfait de l'achat. Cet objectif ne fait que peindre des images. Excellent netteté combiné au bokeh. Un grand merci à Monsieur Glenn pour ses conseils et avis.

Goede uitleg van bekwaam personeel (winkel Dilbeek)

Hadden nog niet veel ervaring met de macrolens en door de uitleg van de vakman gaf ons veel vertrouwen bij de aankoop.

Un magasin qui donne envie de revenir

Depuis que j'ai découvert ce magasin dédié à la photographie, chaque fois que j'ai besoin de matériel ou d'accessoire, le personnel est toujours présent en ayant d'excellentes connaissances pour donner des conseils ou tout autres demandes.

une adresse de qualité

un accueil chaleureux du personnel agréable et au courant du matériel un choix tres vaste en matos photos ce qui est rare des prix attractif un emplacement idéal parking aisé que faut il de mieux

Magasin très professionnel

Très bons conseils, beaucoup de choix en magasin et conseils très pertinents. Les vendeurs sont des passionnés !

Premier achat

Achat pour la première fois et nickel merci

goede service

profesioneel en hulpvaardig personeel ( winkel Antwerpen ). Aankoop sony cybershot DSC-RX1000 VII. Alle mogelijkheden aan het testen...fijn apparaat met mooie resultaten.

Service impeccable

Qualité des informations sur les produits et rapidité de suivi : de vrais forces :-)

Onaanvaardbaar

Op 8 november 2022 brachten we onze Sigma-lens binnen voor herstelling. Wij hebben voor deze schade een verzekering afgesloten bij Actua, aangeboden in de KE winkel in Antwerpen. Na 6 weken zouden we vernemen wat de oplossing zou zijn. (Reparatienummer 116032). Na herhaaldelijke telefoons, meestal was het antwoord dat er geen personeel was om ons te woord te staan, en mails weten we tot op vandaag 24 januari 2023 niet wat er met onze lens te gebeuren staat. De eerste mails werden nog beantwoord nu horen we er niets meer van…Wij zijn uiteraard niet te spreken over deze gang van zaken! Bovendien werd er ons in de winkel gezegd dat er een franchise is van 25 euro en dat blijkt nu 75 euro tee zijn.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

promesses tenues; service excellent!

Achat de matériel pas en stock en magasin pais promis endéans la semaine; promesse tenue!

Zeer goede uitleg en service ontvangen van Sven

zeer goed!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De bons conseils, vaste choix

Ils expliquent bien les produits, de bons conseils pour les accessoire qui peuvent accompagner le produit.

sérieux, professionnels et de bons conseils

Sérieux, professionnels et de bons conseils. En plus j'ai pu profiter des promotions d'hivers proposées par Photogalerie ET des cashback Sony.

Met kennis van zaken ontvangen in Gent

Stijn is een top-adviseur/verkoper die begeesterd, met kennis van zaken, ons te woord stond. We kwamen om inlichtingen en werden uitstekend geholpen. We gingen met een Sony RX10 tevreden naar huis. Met dank Ludo en Grietkin Leper-Waeles

Zeer vriendelijk onthaal en goede informatie over product

Zeer positief onthaal in winkel en tijd voor advies en uitleg over product (lenzen)

Produit et Magasin de qualité

Intéressé par l'achat d'un nouveau réflex pour un membre de la famille, je me suis dirigé directement vers Kamera Express.be/Photo Gallerie pour leur large choix de produits mais surtout pour la qualité du service clientèle que ça soit avant l'achat, pendant l'achat ou après l'achat ! Je recommande vivement ce magasin !

Achat objectif canon

J'étais intéressé par l'achat d'un objectif canon grand angle et j'ai craqué pour un canon RF 14-35mm. J'ai grandement apprécié la patience du vendeur et de ses conseils !

Conseils en matière d'appareil hybride

J'ai acheté un nouvel appareil après revendu mon matériel usagé. Le personnel a répondu de façon professionnelle à toutes les questions que je me posais. Bien que n'étant pas de stock, j'ai reçu mon matériel en un peu plus de douze heures. Les prix sont très corrects et le fait de disposer d'une garantie de 5 ans est certainement un aspect à ne pas négliger

top winkel in Gent

Ben perfect geholpen geweest met deskundige uitleg over het zoeken naar een nieuwe lens de lens is zoals de verkoper zei top en focust snel

Goede service / vriendelijk

Heb net de Fujifilm GFX 250 F4 gekocht . Overzichtelijke website , goede afspraken. Ik zal zeker weer kopen bij hun

Excellents conseils

Excellents conseils reçus du Service Commercial avec une très grande amabilité et patience malgré le nombres d'appels en cette période de Fêtes. Commande ensuite effectuée via le site et reçue le lendemain à mon domicile. A recommander !

heel goed

De mails worden goed beantwoord met duidelijke uitleg. De aankoop online is ok en snelle levering.

GH6 : Un rapport qualité-prix imbattable

Fan de la série GH depuis quelques années, je complète mon parc MFT avec ce magnifique GH6. Il offre des formats d'enregistrements époustouflants ainsi que des slow motion magnifique avec du 120p C4K. Un véritable bijoux.

Topservice

Vlug en correcte service met deskundige uitleg Gevraagde toestel was na reservatie beschikbaar

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk