Je suis voyageur au long cour et je viens de passer 8 mois en Amérique du sud ou j'ai pris des tas de photos avec mon Canon R6 et différents objectifs RF. Je viens d'acheter un boitier R7 et un objectif RF 100-500 pour faire de la photo animalière. Nous avons vu des baleines, orques, phoques, flamands roses, pélicans, ... et j'étais un peu court avec l'objectif 70-200. LE 100-500 sera parfait. En attendant, mon matériel Canon a fonctionné parfaitement dans toutes les conditions de froid, de poussière, de pluie ou de vent
Ouah ! Quels beaux voyages, l'objectif 100-500mm est vraiment très utile ! Amusez-vous bien avec !
C'est très intéressant à lire ! Je vous remercie.
Heb een Nikon AF-S 300mm f/4.0E PF ED VR online gekocht aan voordelige prijs bij Kamera Express en laten leveren in de winkel van Dilbeek. Werd daar zeer vriendelijk onthaald door deskundig personeel. Ondertussen lens getest : Gewicht is licht, zeer belangrijk omdat ik een hemiparese heb nav een trombose. Mooie close-ups van de vele bloemetjes in de tuin door de maai-mei-niet-maand Lens is een absolute aanrader!
Wat fijn om te lezen Joos, Ik snap goed dat je tevreden bent met deze lens. Laat je een keer wat foto's zien van de mooie bloemetjes? Veel plezier van de lens.
Deze week nieuwe telelens aangekocht - SIGMA 150-600MM F/5-6.3 DG OS HSM I CONTEMPORARY CANON - gereserveerd via het web, opgehaald in de winkel te Mechelen. Top uitleg, vriendelijk zoals steeds en de lens, tja dat is wel een heel fijne aanvulling op mijn 'collectie'. Natuurfotografie, wild life, was nog nooit zo leuk. Ik ben fan!
Mooie lens hoor! Kan mij goed voorstellen dat je hier fan van bent. Veel plezier ermee.
Top service, en heel klantvriendelijk. Goed geholpen in de winkel
Service et accueil au top
Merci de votre attention ! C'est un plaisir de lire que vous êtes si satisfaits.
Je me suis présenté au magasin Photogalerie de Nivelles. L'accueil a été très agréable et la personne (dont je ne connais malheureusement pas le nom) qui s'est occupée de moi m'a donné toutes les informations dont j'avais besoin. Je suis totalement débutant dans la photo et cette personne a su directement s'adapter à mon niveau de connaissance. Il a parfaitement ciblé ce dont j'avais besoin et dans les limites du budget que je lui avais annoncé. Service parfait. Prix très corrects par rapport à la concurrence, avec en plus des conseils de professionnels. C'était pour moi une 1ère expérience avec cette chaîne de magasins et particulièrement ce point de vente. Je vous le recommande certainement.
Merci pour ce beau compliment. C'est un plaisir de lire que vous avez été si bien servi dans le magasin et que vous nous recommandez ! Nous espérons vous revoir bientôt.
Très bon conseils ! Sven a vraiment pris le temps pour les explications (malgré la file de clients). Je suis ressorti convaincu et ravi de mon achat. Foto Nelissen a beaucoup d'articles dédiés a la photo en expo. on peut vraiment se faire une bonne idée. Je recommande (même pour ceux qui parlent tres mal néerlandais :-)
Ik had via de site de beoordeling voor mijn aankoop eerst goed bestudeerd, prima informatie. Vervolgens via telefoon dit product laten reserveren. Bij de afhaling in de winkel zeer vriendelijk ontvangen en de nodige informatie gekregen van de verkoper Bram.
J'étais perdu au milieu de toutes ses marques et tous ces appareils mais monsieur Meurmans a pris le temps de tout m'expliquer marque par marque afin que je trouve exactement ce qui me convient.
Vendeur à l'écoute du client et de très bon conseil.
I ordered an item 3 weeks ago. Kamera Express shipped it a few days later with Post NL, which was supposed to deliver it at home. I waited the whole day, they never showed-up, and my package was instead delivered to a remote pick-up location on the other side of Brussels, where I could not go. Still waiting for my package...
Ik heb gezien dat voor volgende dag levering mogelijk was , want ik had het beetje dringend nodig voor vakantie kheb mijn bestelling vrijdag uitgevoerd en ging het normaal gezien zaterdag ontvangen, ik heb nog steeds geen mail gekregen dat het pakketje verzonden is of onderweg is. Koop best lokaal als product in beschikking is.
Bedankt dat je de tijd nam deze review achter te laten. Het klopt dat bij vele items mogelijk voor de volgende dag levering. Echter geldt dit niet als je voor een vestiging hebt gekozen en daar het niet op voorraad lag, is dit niet mogelijk. Dit komt omdat het dan via het magazijn gaat en niet via de winkel. Mijn excuses hiervoor. Ik zie dat je vanmorgen een email hebt gehad dat het voor je klaar ligt. Mocht je in de toekomst liever iets willen ophalen, dan kan je beter iets reserveren. Mocht dit op voorraad zijn in de winkel, dan kan je het met 30 minuten ophalen namelijk.
Très bon service et très professionnel
Ik ben al een tijdje klant bij Kamera Express, de service is fantastisch, de verkopers weten waar ze over vertellen als we met een vraag komen.
Wat een prachtig compliment! Bedankt.
Excellent service et très professionnel
Ik huur regelmatig bij Kamera Express Rental. Zowel in het filiaal te Gent als met de klantendienst ervaar ik steeds uiterste professionaliteit en klantvriendelijkheid. Men probeert de hulpvragen steeds zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Dit met vakkennis en empathie.
Na een proefperiode van 5 dagen heb ik de Sony a9 om geruild voor een A1 omdat ik als vogelfotograaf een snelle camera wou die een grote crop toelaat voor kleine vogels. Deze camera overtreft al mijn verwachtingen. . Hij is razendsnel en heeft een hybride automatisch scherpstelsysteem met vele scherpstelpunten. Dankzij een hoge ISO-gevoeligheid en een geavanceerde ruisonderdrukking schiet je ook bij weinig licht foto’s van hoge kwaliteit1. De winkelbediening was vriendelijk behulpzaam vooral na moeilijkheden bij betaling met bankkaart wegens limietbeperking.
Ik werd in Mechelen fantastisch goed geholpen! Ik ruilde mijn oude camera om voor een nieuwe en kreeg daarbij een goede deal maar vooral helder advies. Aangenaam, vriendelijk en duidelijk met veel kennis van zaken.
Ik wilde mijn Olympus OMD camera met twee minder gevoelige lenzen inruilen voor een compactere reiscamera met lichtgevoelige lens. Gekozen voor de Canon G5x MarkII. Snel per mail een correcte inruilwaarde ontvangen. Bestellen duurde iets langer dan aangekondigd, maar erg fijn en persoonlijk te woord gestaan in de winkel en de 'deal' netjes gesloten. Blij mee! De winkel in Mechelen is zeker een aanrader.
Had enkele vragen mbt flash en lens en werd vlot geholpen door medewerker
I purchased twice from Kamera-Express, and I always had a great experience in price-wise, delivery-wise and quality-wise. Super fast delivery and the pick-up option was very convenient. Highly recommended.
Je viens d'acheter l'X-T5 et son objectif 18-55. Je pense avoir été bien conseillé par du personnel à l'écoute tant chez Photogalerie à Nivelles qu'à Liège. J'espère que cette transition du reflex vers l'hybride me ravira mais en tout cas l'expérience commerciale et les conseils reçus chez photogalerie est excellente!
Heureux de lire que vous avez été bien servi et que cela vous a permis de faire le choix qui vous convient le mieux !
Ik kwam binnen bij kamera express in Turnhout en was nog aan het twijfelen wat voor fototoestel ik zou kopen. De verkoper in kwestie heeft mij een super duidelijke en goede uitleg gegeven over welke verschillen er zijn tussen bepaalde kamera's. Aangezien ik al een canon camera heb, was de keuze van het merk snel gemaakt. Ik zat alleen nog met de twijfel of ik wel zou gaan voor een systeemtoestel of niet. Ik stond er een beetje sceptisch tegen over. Maar na de uitleg en de voordelen van de camera te weten ben ik, zonder gepuched te worden door de verkoper, gegaan voor een canon R6. Maar daar hoort dan ook een lens bij en ben gegaan voor de 50mm lens van canon. Ik ben aangenaam verast wat dit fototoestel en deze lens kan. Wat een verademing om binnen foto's te trekken zonder flits. De ISO waarden zijn zo waarschijnlijk hoog en kan bijna zonder ruis trekken. Hij is snel en stil, heldere kleuren en de instellingen zijn op een makkelijke manier in te stellen. Ik ben echt fan van dit toestel en ben blij dat de verkoper dit heeft aangeraden.
Dat is graag hoe wij het zien, dat de klant goed advies krijgt en hierdoor betere ervaringen hebt met fotograferen. Tenslotte staan wij niet achter de camera op dat moment. Bedankt voor je review!
BOUGHT FX3, and client services was top
Thank you!!