super geregeld

Snelle, goede , duidelijke communicatie.

Via iLost kon ik mijn tas snel terug krijgen.

Via iLost kreeg ik bericht dat mijn tas gevonden was. Ik kon deze op korte termijn ophalen. Een vlotte afhandeling. Ben er super blij mee. Dank daarvoor.

Ik had een tasje in de metro laten staan. Dacht dat zie ik nooit meer terug. Totdat ik op de site van Ilost kwam en daar een foto zag van mijn tasje. Kon het gelijk ophalen bij de RET. Geweldige service! Bedankt.

感激しました!

買った品物を駐車場に、ショッピングカートの中に。品物丸見えで取られてしまうのは明らか。でももしかして!万が一!家に帰ってベッドに入っても気になり夜中の2時頃ホームページから検索。’lost and found’ のページを見つけた時でも尚、まさかね、と思っていました。が、レシートにあるのと同じ数字が載っていたのには本当にビックリ、我が眼を疑いました! それほどの金額ではなかったものの嬉しくて!日本でよかった!なんて優しい正直な人がいるの!と嬉しくて子供達・お友達と喜びを分かち合いました。 でも第一にたぶん、カートを回収に来た従業員さん。感謝です。 往復130キロの新三郷IKEAさんですがまた楽しいお買物に参ります。

• お勧めしますか? Yes

Precies mijn product!

Binnen een week stond mijn jas op de website. Het was een heel onduidelijke foto, maar na een precieze beschrijving is de jas als mijn eigendom toegekend en had ik hem een week later in huis. Topservice!

Super blije dochtertje

Heel blij met hoe alles is verlopen en heel snel Gereageerd Top

Super snelle en nette service!

Zodra ik de rugzak van mijn zoon tussen de foto’s zag staan ging alles heel snel. Binnen een paar dagen hadden we de rugzak met inhoud weer terug.

ik merkte toen ik uit het vliegtuig was dat ik mijn iPhone kwijt was en ik gelijk bij binnenkomst, waar een loket was heen gelopen en die mevrouw heeft me haar fijn uitgelegd wat ik moest doen. En zo heb ik na een week mijn iPhone naar het werk adres laten sturen, toptoptop. En de service was héél goed. Met vriendelijke groet, Andrea

Top, binnen zeer korte tijd gevonden enpp de site

Zou wel handig zijn als de ophaallocatie duidelijke beschreven zou worden.

I lost krijgt van mij een tien w.b. alertheid, zorgvuldigheid en service .Toppie!

Heb alleen maar positieve ervaringen met I lost. Digitale communicatie is prima. Op meldingen wordt alert gereageerd en service is prima. Heb mijn geliefde muziektasje weer snel terug dankzij alerte Connexxion buschauffeur en Connexxion organisatie ism. I Lost. Heel hartelijk dank !

goed geregeld

Bij mijn bezoek aan de Efteling, was ik op het eind van de dag mijn zonnebril kwijt. De volgende dag via iLost (op de site van de Efteling) gekeken, geen zonnebril gevonden. De dag erna weer gekeken, zonnebril was ook afgegeven. Dan is het heel eenvoudig, je geeft op waarom het van jou is en je betaalt de kosten. Wel wat veel, maar wel logisch. En 2 dagen later staat iemand op de stoep met de verloren zonnebril. Scheelt een autorit naar de Efteling.

Bril teruggevonden door iLost

Bril teruggevonden door iLost, goede service

Mijn ervaring is prima, had mijn sleutel verloren bij vertrek. Na goed contact kon ik deze 2 weken later weer ophalen. Top!!

onze betaalpas gelukkig terug gevonden

op de site van de bioscoop stond hoe we gevonden voorwerpen terug konden vinden. En hier stond duidelijk vermeld betaalpas Grondman. Toen we de omschrijving hadden ingediend, kregen we vlot een melding dat we de betaalpas op konden halen. Erg fijn!!

prima geregeld

snel geregeld

Quick and friendly, committed.

Very friendly service at the counter. Things were well looked after. The lady showed interest and compassion. Thank you again for the service provided.

Super snel en goed geregeld

Gouden armband verloren in dierenpark. Dit gemeld bij de kassa. Kreeg kaartje mee van ILost. Na inloggen even later zag ik gelijk mijn armband staan. Na 1 telefoontje foto gestuurd en kon volgende dag al mijn armband halen! Top

Uitmuntend

Kan dit enorm waarderen natuurlijk, super snelle service..... Bedankt :)

School tas

Gooie services , alle vertrouwen en respect voor ilost workers .

Duidelijke foto's maar verzending wel duur

Ik kon steeds kijken of het al gevonden was. Daarna simpele handelingen om spullen terug te krijgen. Verzending vind ik wel duur!

Heel goed gevonden voorwerpen

No se avisaron de que habían encontrado la chaquetaurta

Buen repositorio para encontrar artículos sin embargo di aviso de la pérdida en la tienda, a través de ilost y por teléfono y en ningún caso me avisaron de la aparición del articulo

• ¿Nos recomendarías? No

snel geregeld

ID kaart verloren in de bus , deze staond dezelfde middag al op de gevonden voorwerpen site en kon hem de andere dag meteen ophalen !

Heb mijn verloren item meteen terug gevonden en ook direct antwoord gekregen over de match en meteen op kunnen halen. Geweldig

Super geregeld

Super deze site.Binnen een dag de tel terug gevonden!!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam