retour

j'ai récupéré le sac de sport de mon fils 2 jours après l'avoir perdu, personnel très sympathique le seul hic c'est que j'ai du payer 6€ pour le récupérer .

Geweldig!

Ik had een dossier in de metro achtergelaten. Twee dagen laten stond het in het overzicht van gevonden voorwerpen en kon ik het claimen. Het toekenningsproces liep vlekkeloos en de volgende dag kon ik het weer ophalen. Zeer gebruiksvriendelijk systeem. Zouden meer instellingen gebruik van moeten gaan maken.

Echt fantastisch geholpen!!

Koffer laten staan in de bus. Binnen 5 dagen stond hij op de site van Ilost. Geweldig! Heel veel dank.

Supersnel gehandeld na het vinden

Op website is wat later gekomen Maar zo dra wij op reageerde konen wij gelijk komen ophalen

heel snel en goed

Ik was mijn telefoon kwijt, men vond hem en zette hem online, en op verzoek werd de telefoon naar mijn adres gestuurd. Geweldige service. jammer dat ik niet even persoonlijk iemand kan bedanken en dat het weer met deze onpersoonlijke online formuliertjes ellende moet maar goed - als degene die de moeite hebben gedaan dit lezen: bedankt!

Tussen de vermelding van het verloren voorwerp en het op de site zetten de tas op ILost zaten nogal wat dagen tussen. Maar het thuis laten bezorgen was prima geregeld. Het was heel goed verpakt.

Amazing

I was actually very impressed to be honest... When I lost my wallet, I knew I would find it on this website and it was really nice to do. The whole process was quite straightforward... Amazingly surprised...

goed en snelle reactie

Er word snel gereageerd en gehandeld. Is netjes per post verzonden.

Prima service.

Mijn (slordige) Amerikaanse Helpster had na 28 uur rechtstreeks ingevlogen uit de USA -bij de laatste bus ging het fout- haar portemonnaie met alle papieren en geld etc in de bus laten liggen..... Wij kijken en ja hoor gevonden op de site, geclaimd en weer terug gekregen, alles zat er nog in, inclusief de € 300,-- :-) Bravo voor Bravo !

Got my sons toy back!

helpful and friendly, thank you

Goede ervaring hele goede service

Mijn tas was binnen een week terug gevonden. Was erg blij dat mijn tas er tussen zat. Ik kon hem ook heel snel ophalen Wil jullie daarvoor hartelijk bedanken

Duidelijke site en snel mijn spulletjes thuisgestuurd

Snelle reactie en afhandeling.

perfecte service

soepel getraceerd. Volgende dag opgehaald. Ws even zoeken naar de locatie.

Verloren geglaubte Sachen in kürzester Zeit zurückbekommen

Ich habe meine Sonnenbrille in den Niederlanden verloren und bereits wenige Tage später über iLost zurückbekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring

Mijn ervaring was heel erg goed

No se enteran de nada

El objeto que nos dijeron no era el nuestro y el nuestro no lo tenían registrado

• ¿Nos recomendarías? No

Forgot my baggage in the metro and got it back

I forgot my baggage in the metro. Luckily it appeared on iLost and I got it back. Thank you so much!

Simple et rapide

J ai perdu ma carte le mardi soir le vendredi j ai recut un message pour récupérer ma carte j ai pu la récupérer le jour même sur place.

Redelijk goed

Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik m'n voorwerp terug heb. Echter moet ik wel zeggen dat ik meteen in het begin van het gesprek specificaties noemde die niet te zien waren op de foto en niet serieus werd genomen. Of er werd gezegd dat ze wel te zien waren of het werd niet gelezen waardoor ik 10 keer hetzelfde moest zeggen zonder een reactie daarop te krijgen. Ik was bijna bang dat ik mijn board niet terug zou krijgen des ondanks ik de eigenaar was.

Fijn systeem, goede service!

Duidelijke foto, mooie tijdbalk waarin de goederen overzichtelijk worden weergegeven. In de avond kwam het artikel erop te staan. Gelijk gereageerd en diezelfde nacht kreeg ik te horen dat het een match was. Super snel en goed geregeld. Ook de mogelijkheid om een foto te uploaden is top. Aandachtspunten: 1. Vermeld even dat het een aantal dagen kan duren voordat het erop gezet wordt. Ik wilde al niet meer kijken en had de moed opgegeven. Bij RET Ilost zag ik het wel vermeld staan, vandaar dat ik na twee dagen toch nog een keertje keek. 2. Locatie Spijkenisse is goed, alleen het terrein is vrij groot, er vindt onderhoud aan de bussen plaats waarbij deze (logisch van links naar rechts (voor een leek) over het terrein rijden. Dat werkt voor niemand heel veilig. Wellicht bij de ingang een verwijzing plaatsen waar je je kunt melden. Bordje Ilost (met draadloos belletje) zou voldoende zijn. Nu liep ik met mijn zoon van drie te zoeken naar iemand in een levensgrote werkplaats tussen de bussen. Voor hem helemaal top en de service was meer dan goed.

Fantastische service!

Mijn p.o. vergeten vestje in de bioscoop stond heel snel met foto op de mail. Ik had meteen een match en mijn zoon kon het vest voor mij ophalen bij Pathé: super!

Super snelle sevice

Wat een service biedt dit bedrijf! Na verlies van mijn telefoon op woensdag 12.00 in de bus, stond hij om 16.00 uur al op de site. Nadat ik aan kon tonen dat de telefoon van mij was kreeg ik op donderdag gelijk een "match!" Na betaling van de verzendkosten kreeg in een tracknummer van de verzending en op vrijdag lag hij al weer goed verpakt in de brievenbus! Topservice noem ik dit.

Hartstikke goed

Was verbaasd dat mijn rugzak gevonden was en blij nadat ik deze had opgehaald.

Top service, snel m'n tracker terug en vriendelijk personeel.

Toen ik aankwam was er een goede sfeer, personeel was heel aardig en professioneel en ik had m'n verloren object, tracker aka mi band 4, snel terug.

Het was zoo fijn om mijn verloren spullen weer terug te hebben, en alles verliep heel soepel, een aardige meneer die mij geholpen heeft..nogmaals dank daarvoor.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam