Prima snelle service.

Een dag na het kwijtraken, had ik mijn keu al terug.

It was very helpful and I will highly recommand this service

This service is very helpful to get back your lost items. I got my phone lost in less than 24h Thank you very much

slecht

Mijn dochter is in haar vakantie haar haaien knuffel kwijt geraakt.. Tranen met tuiten natuurlijk. Een paar keer gekeken op de iLost site want de gevonden voorwerpen zouden na een paar dagen wel zichtbaar zijn. Na een goede week toch nogmaals gekeken en daar stond hij wel de haai! Ik heb de knuffel geclaimd, vervolgens na weer een goede week nog niets te hebben gehoord heb ik een herinnering gestuurd. Vervolgens kreeg ik een mail dat de knuffel inderdaad van ons was en dat deze wel opgestuurd kon worden voor € 16,50. Ik vind dit echt belachelijk veel geld voor een knuffel van een kind. Deze past gewoon door de brienvenbus. En al helemaal voor ouders welke het al niet zo breed hebben.. Slagharen/iLost dit is niet klantvriendelijk!

goede afhandeling

gelukkig het belangrijkste terug de koeken en de chips hadden ze eruit gehaald de vleeswaren heeft er een week in gezeten de tas had ik in een week terug

Uitstekende Dienstverlening!

Mijn dochter heeft haar tas in de bus vergeten die avond heb ik een mail gestuurd en de dag erna heb ik meteen en reactie ontvangen, dat de tas terug gevonden was. Klantenservice heel erg vriendelijk en net. Ga zo door!

Was alzo verbaasd dat ik 'm terug kreeg, in m'n eigen stad was het waarschijnlijk niet gebeurd. Maar service was goed, snel geholpen, ging wel wat langs mekaar heen maar op zich niet zo vreemd, me collega heeft de telefoon opgehaald, kreeg een paar dagen na het ophalen een melding dat ik m'n telefoon nog op moest halen.

Duur

Fijn dat ik mijn kledingstuk terug heb, maar bijna 17 euro voor een verzending is wel erg veel.

Prima geholpen.

Gelukkig kon ik bewijzen dat het voorwerp van mij is.

top

fantastisch om op deze eenvoudige manier mijn bankpas terug te krijgen

eccezionale!

ottimo! veloce e preciso

• Ci consiglieresti? Si

Uitstekende ervaring.

Had na enkele dagen mijn laptop geheel intact terug. Chapeau aan de chauffeurs van Connexion en de website die mijn laptop na enkele dagen goed herkendaar in zijn tas op de site zette. Prima werk.

Omslachtige werkwijze

Het is raar om je verloren spullen te moeten halen in een andere provincie. Daarnaast wordt het dan duur om het terug te krijgen. Dan wordt gevraagd of je de service wel of niet wilt aanbevelen? Hebben we een keus dan? Hier wordt weer misbruik can gemaakt.

Kreeg hele snel na mijn mail antwoord dat 't mijn tas was en kon het heel snel ophalen.

Wist soms niet echt goed als het daadwerkelijk mijn iPhone was maar mocht toch iedere keer komen kijken Ik heb me telefoon terug ben super blij

Toller Service

Liebe iLost Mitarbeiter, ich danke Ihnen nochmals für die schnelle und unkomplizierte Hilfe ich habe nicht mehr damit gerechnet das ich meine Turnschuhe wiederbekomme und das Sie mir die Schuhe nach Düsseldorf geschickt haben ohne Probleme, ich bedanke mich auch bei dem Finder der die Schuhe ehrlich bei Ihnen abgegeben hat Ich würde Ihnen auch mehr Sterne Danke nochmals Fatima Mangad

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Onberispelijke service, heel vlot verlopen...top...dikke mercie

Zie hierboven, alles vlot verlopen, klasse service

Goed, snel, maar wel duur

Top geregeld, supersnel had ik mijn E-reader weer thuis. Ik begrijp alleen niet, dat de verzendkosten niet afhankelijk zijn van de grootte/gewicht van het pakket. De E-reader is voor €3 bij KPN te versturen. Ik moest hier €16,50 voor betalen.

Superiors systeem

Zeer positieve ervaring. Goed zoek systeem. Klantvriendelijk. Snelle reactie en afhandeling.

Het duurt heel lang voordat het item verzonden wordt

Verzending van het item wordt keer op keer uitgesteld. Wel bericht hiervan ontvangen.

Snel en netjes

Iedereen heeft netjes en duidelijk zijn medewerking gegeven

Binnen een halve werkdag m'n object weer in bezit. Zeg maar het tegenovergestelde van de paarse krokodil! Hulde

Nog geen 2 minuten na mijn claim, hoorde ik al dat mijn portemonnee gevonden was. Helemaal blij!

Goede communicatie van af het begin.

Vlotte duidelijke afhandeling.

goede service

Efficiënt, Ik zag mijn verloren tas de volgende ochtend meteen op de Ilost staan. Ik ben u zeer erkentelijk.

Efficiënt

Telefonische bereikbaarheid enig min puntje. Verder prima communicatie.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam