Heel fijn dat ilost er is

Was keurig op site een foto gezet van mijn tas. Werft ook snel gereageerd op mijn claim en kon mijn tas snel ophalen keurig en vriendelijk geholpen

Zeer blij dat jullie bestaan!

Zeer klantvriendelijke dienst dat uitstekend doet wat het beloofd.

Gelukkig in 2 dagen me portemonnee terug!

Mijn vrouw is blij met haar oude jasje.

Het jasje dat jullie ons terug hebben bezorgd was het jasje van haar tweeling zusje die zeven jaar geleden gestorven is aan kanker en dat nu voor mijn vrouw als ze het aan heeft het gevoel geeft of ze beschermt is en ze nog steeds bij elkaar zijn, waarvoor we jullie van harte bedanken.

Supermakkelijk en snel mijn tas teruggekregen

Tas vergeten in de tram. De volgende dag online gezocht en bingo, iemand was zo attent geweest de tas af te geven aan de bestuurder. Ik kon online de de tas claimen en via een mailtje laten weten wat er inzat en ik kreeg heel snel reactie dat hij inderdaad van ons was. Daarna kon ik meteen aangeven dat ik hem opgestuurd wilde hebben en binnen twee dagen had ik de tas weer thuis. Helemaal blij!

Was heel goeie ervaring

Was een eerlijk mensen! Een behulpzaam.

見つかり良かった!

広いお店なので二、三日みつかるのにかかりましたが、間違いなくアップされると思い連日探してました^ ^ 間違い無くおかげさまで見つかりました^ ^有難うございました。

Goed geregeld.

Gelijk gebeld met een Connexxion medewerker, Over een vergeten rugzak in een lijnbus richting Haarlem. Een dag later de I lost en gevonden spullen via Internet bezocht. Daar was mijn rugzak....

Fantastisch!

Ik dacht echt dat ik mijn sleutelbos nooit meer terug zou zien. Tot ik op Google zocht naar gevonden voorwerpen en op deze site terecht kwam en tot mijn grote verbazing een foto van mijn sleutelbos voorbij zag komen!!

Alhoewel het 3 weken heeft geduurd heb ik toch alles terug. Het heeft lang geduurd voordat ik het op ilost te zien kreeg. 3 augustus was het gebeurd en op 11 augustus stond het pas op de site. Ik had haast de hoop opgegeven, dus deed ik op 23 Augustus opnieuw een poging. Dit mag wel sneller.

Fast and productive

5minutes after I knew about my forgotten bag, it was found by iLost. Thank You.

Het was even verwarrend. Ik had een bril verloren maar via de foto had ik vrijwel geen herkenningspunten dus claimde ik abusievelijk de verkeerde bril. Alles is echter uiteindelijk goed gegaan, mede door de hulp van de Efteling.

Snelle service ons vergeten kussen was snel weer thuis.

goeie service.

Ik vind dat de sites goed werken, alleen kan het doorsturen van de gevonden voorwerpen wel efficiënter: ik had mijn tas + mobiel als vermist opgegeven op 17 augustus, ik kreeg mails met voorwerpen gedateerd 8 augustus.

見つかりました

電話で問い合わせをする手間も通話料も無く遺失物を検索できるのはとてもありがたいです。 たくさんの企業がこれに参加するのを期待しています。

Is was good experience

My experience with your company was good the person I spoke with was nice and welcoming.

Heel goed geregeld!

Na enkele dagen stond mijn dochter haar verloren tas op Ilost. Na geclaimd te hebben ophaal afspraak gemaakt bij RET. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen door RET personeel! Wel heel erg teleurgesteld omdat er alles in die tas nog zat behalve mijn dure Zonnebril! Die hebben die dieven eruit gehaald en de tas zo achtergelaten.

Ben echtblij voor mijn dochtertje dat ze haar lievelinstas were heeft en haar telefoon die ze van oma kreeg.

Snel en adekwaat

Deze dienst werkt van A tot Z !!

助かりました

営業時間外に忘れ物に気づいたので電話で確認できなかったのですが、こちらのサイトで確認できたので、ちょっと安心して一晩過ごせました。

Super !!!

Super geregeld, top bedankt.

Het vinden en terugbezorgen liep gesmeerd

Met behulp van de klantenservice van ARRIVA was het eenvoudig op de website te komen en de vermissing door te geven. Het systeem om foto's van gevonden voorwerpen op de site te plaatsen is heel efficient. De claimende "eigenaar" bij herkennig van zijn eigendom te laten opgeven wat de kenmerken zijn van het verloren voorwerp en de inhoud van de verloren tas-met-inhoud te laten opgeven, werkt perfect en is erg veilig.

Erg goede service, vriendelijke mensen

Overzichtelijke site, vriendelijke mensen, erg goede service

Blij, tas compleet met inhoud weer teruggevonden

De rugzak is weer boven water. Het heeft een weekje geduurd voor hij op iLost geplaatst werd, dat was even spannend (vanwege de inhoud van de tas), maar hij is er weer. Heel blij mee!

使い方はわかりやすかったけど

ネット環境がないとき、パソコン、スマホが使えない状況など、どうやって忘れ物を探すんでしょうか? IKEAの電話番号の女性は、電話口での捜索をこちらがお願いしないとせず、できるだけ早めにネット上で検索かけろと言うだけ。 お年寄りや子供の忘れ物はどうやって対応するおつもりですか?従来通りの電話での対応ができないとなると、サービスの質が低下したと言わざるをえません。

• お勧めしますか? No

Zekeringstraat 17 A