Sleutelbos terug gevonden

Super dat jullie me sleutels hebben gevonden, next time (Hoop ik niet) Klantvriendelijker zijn is geen misdrijf

Dankjewel GVB ilost

LS Omdat ik een plant gekocht had voor mijn dochter en ik me zat te verheugen op het feestje, ben ik zo verstrooid geweest om mijn rugzakje ( wat ik naast me op de andere stoel had gelegd) in bus 65 achter te laten. In bus 348 op weg naar Amstelveen kwam ik erachter. Paniek!!! De buschauffeur van 348 was heel aardig en gaf me het telefoonnummer wat ik moest bellen en de dame aan de telefoon was ook erg aardig en informatief. Lang verhaal kort: via de website gvbilost ben ik mijn verloren ( vergeten) rugzakje weer op het spoor gekomen. Vanmiddag heb ik het opgehaald en ik ben erg dankbaar dat de eerlijke vinder het ingeleverd heeft. Mijn laptopje zit er nog in. Graag zou ik de eerlijke vinder een taart of een bloemetje sturen indien mogelijk. Dankbare groet, Astrid Seriese 0648259224

Blij dat deze organisatie bestaat.. was telefoon kwijt. Gelukkig is die afgegeven en binnen paar dagen had ik hem weer terug!

Good service for people

I lost a pack on the Connexion bus and picked it up at the station 3 days later.

We waren bijzonder blij.

In de bus mijn tas verloren? Ja. Tenslotte I-lost geprobeerd... en de foto herkend op de site. We waren dus gerustgesteld en heel blij. Vriendelijk ontvangen door de medewerker van Connexxion aan de Jan van Krimpenweg.

Ik heb ooit mijn rijbewijs kwijtgeraakt en heb via ilost gevonden! Kort geleden mijn vriend uit Oekraïne had paspoort verloren en ook via ilost gevonden. Ik raad iedereen altijd in ilost eerst te checken als ze iets kwijtgeraakt hebben. Medewerkers zijn heel aardig en je krijgt ook gelijk antwoord als je via emal vragen stelt. Dus ik vind ilost een super gaaf bedrijf!!

Na een paar dagen vond ik mijn werktas op de site. Na omschrijving en akkoord heb ik de tas na verzending binnen 2 dagen thuis ontvangen.

heb mijn verloren zonnebril terug en das wat telt

had mijn zonnebril verloren op een water-attractie in Bobbejaanland en de dag erop naar verloren objecten gezocht. Mijn bril was er niet meteen bij, maar ik merkte dat de gevonden voorwerpen al twee weken oud waren. Dus een dikke week later nog eens gekeken en toen gelukkig mijn bril gevonden. Het systeem werkt dus. Nadat ik kon bewijzen dat het mijn bril was kreeg ik twee opties: zelf afhalen of laten opsturen. Ik heb het geluk dat ik de eerste optie kon kiezen, want laten opsturen is wel enorm duur (24EUR of zo terwijl een pakje in Belgie maximaal 4,7EUR kost.

super

geweldig omgegaan met mijn product zeer tevreden bedankt

Schandalig duur

Ik vind I lost erg duur. Ik moest €16,80 betalen voor een pakje dat door de brievenbus kon. Ik ga voortaan heel goed kijken of ik alles heb meegenomen uit een hotel!

Verloren spul weer terug!

Kunstleren buitenkant beschadigd door de iLost sticker.

Ontzettend blij met deze service!

Dierbare armband verloren op Eindhoven AirPort. Dag later gebeld , niet verwacht dat deze ingeleverd zou zijn. Maar Samantha van klantenservice ( ik had geen idee van bestaan van Ilost) heeft terwijl ik nog in buitenland was, mee gezocht via site. Echt zo tof!

Walibi was de vinder en die was zeer vlot met reageren en opsturen. Dat maakt tot een prima ervaring.

Rugtas gevonden

Ik had mijn rugtas in de tram van de RET laten liggen. Heb meteen contact opgenomen met de RET, en kreeg advies wat te doen, en kwam op de site van Ilost. Regelmatig melding gekregen van gevonden voorwerpen, plus een eigen account aan gemaakt om vermissing door te geven. Uiteindelijk was mijn tas gevonden en kon ik het claimen. Prettige site, makkelijk te gebruiken. Super blij

Oplichting

Sorry hoor.. maar 16 euro voor verzending van een kleine kroelknuffel van mijn dochter, nog geen 20gram aan gewicht.. 'via koerier' komt die gewoon via DHL.. geen goed woord voor over.. en er dan nog dik 2 weken op moeten wachten. Bizar

Goed geholpen en snel

Super blij

Voor het eerst mijn zoon op pad met trein en metro… tas vergeten… maar…!!!!! Gelukkig gevonden en wat een gemakkelijke en mooie site om op zoek te gaan. Super

Goed!

Gelukkig mijn jas kunnen ophalen bij afhaalpunt, alleen jammer dat je niet direct wanneer je er achter komt al iemand kan bellen zodat je voor het op de site staat al kan aangeven dat je het kwijt bent. Of iig het nummer dat je kon bellen werkte bij mij niet.

werkt perfect

Na anderhalve week mijn sleutel kwijt te zijn heb ik gekeken op de site van de gemeente bij "gevonden voorwerpen". Daar zag ik een duidelijke foto van mijn sleutel en heb deze nu dus weer terug. Perfect !!!

Unbelieveble

I forgot my bag in a bus, and i really didnt had any Faith of getting It back. I found It 5 days later. Unbelieveble awesome

• Ci consiglieresti? Si

Goed geregeld

Ik was een tas verloren en heb ik deze terug gekregen. De afspraak kwam soepel tot stand.

Snelle en duidelijke dienstverlening.

Het jasje van onze dochter was blijven liggen bij de Ikea Duiven. Via Ilost twee dagen later al terug! Super fijn.

Ik ben vreselijk goed geholpen

vreselijk goed geholpen

Binnen een dag mijn rugzak met alles er nog in terug!

Ik had er geen fiducie in dat ik mijn tas via iLost zou terugvinden maar, boy, was I wrong;-) Zelfs mijn knip met inhoud zat er nog in. GVB had mijn tas gevonden. Maw schroom niet om iLost in te schakelen.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam