Ik vergeet iets in de tram in Den Haag en moet het dan gaan halen in Amsterdam? Service???
Ik was op bezoek in Den Haag met de auto. Later ben ik het centrum ingegaan met de tram en heb mijn auto buiten het centrum geparkeerd. Op de terugweg liet ik een rugzakje staan in de tram. ik merkte het direct en heb het nr van de tram onthouden. Direct gebeld naar HTM.
De HTM "doet niets meer met verloren voorwerpen", bleek. Ik moest
's middags maar op de site van ilost kijken. Daar stond het inderdaad op, ik kon bewijzen dat het van mij was. Tot hier ging alles goed. Maar toen bleek dat ik mijn rugzak niet kon komen halen, nee hij was naar het depot van ilost in AMSTERDAM gebracht in Amsterdam! Standaard procedure. En hij zou het 2 of 3 dagen later, voor €4,50, naar het adres dat ik opgaf, teruggebracht worden. Mijn autosleutels zaten in die rugzak. Ik zat vast in Den Haag, moest een Hotel nemen omdat het inmiddels al laat was, moest parkeergeld betalen 's avonds voor de auto en kon dus niet terug naar Den Bosch. Na veel gemail en gebel kon ik bij hoge uitzondering de volgende dag wél de rugzak gaan halen in Amsterdam, met een geleende auto. Anders had ik nóg een nacht in een hotel moeten doorbrengen, al mijn afspraken afzeggen in Den bosch óf met de trein heen en weer om de reservesleutel daar op te halen.
Hoe is het verplaatsen van in Den Haag gevonden spullen naar Amsterdam en er drie dagen later € 4,50 voor vragen om de spullen terug te brengen naar Den Haag SERVICE??? Wie heeft dat toch verzonnen??