Verloren portomonee

Portomonee was ik verloren, binnen een dag stond hij erop en de volgende dag had ik hem weer terug, super! Erg tevreden over de snelheid en professionele manier van handelen.

Heel goed geregeld, ik was heel blij.

Fijn dat mijn spullen waren gevonden.

Super snel

Ik ben super blij dat ik mijn spullen heb ontvangen en ging ook super snel.

Ze zijn snel met on de sitte zetten

Ik wel jullie alle collegas van u bedanken jullie hebben mij goed geholpen

Mijn eerste ervaring met Ilost is geweldig. Niet verwacht, wel gehoopt, super!

Super geregeld in zeer korte tijd

Was pet vergeten uit hotel mee te nemen. Naar hotel gebeld , en hebben de site iLost doorgegeven gekregen. Daar naartoe gemaild kreeg vragenlijst , die ingevuld , en ja hoor ,na een paar dagen lag de pet bij ons in de brievenbus. De verzendkosten waren redelijk te noemen . Al met al ben ik super blij dat ik ze weer terug heb. Mijn dank .

Snel, makkelijk en simpel

Super dat je foto's ziet erop kan klikken en kan claimen. Het ophalen ging ook vlot met het nummer wat je hebt gekregen!

Uitstekend iniatief gemeente

Duidelijk snel

Goed geholpen, maar wel laat bezorgd

Mooi dat ons vermiste artikel was gevonden, en communicatie was goed. Maar de bezorging duurde ruim een week. Naar mijn idee zou dat wel wat vlotter kunnen.

natuurlijk hartelijk dank voor de vinder en daarna keurig verwerkt door Ilost. Moet hem nog wel ophalen volgende week, maar dat zal ook wel goed komen

Delivery suddenly delayed with 1 or 2 days. Not yet received my item back.

But Ilost was not to blame for it. It was the courier. Am satisfied. Ilost did a good job.

Jullie zijn fantastisch!

Wat kan ik hier aan toevoegen? Het is een geweldige service en ziet super slim en goed in elkaar. Bedankt!

Goed alleen jammer dat Julie openingstijden tijden zijn dat ik aan het werk ben

Adres van ophalen niet echt duidelijk

Helemaal geweldig!

Mijn tas in de Metro Rotterdam laten liggen. Gelukkig bracht een goede persoon hem bij gevonden voorwerpen van de RET. Ik informeerde en ik kon zoeken op iLost. Daar was nog niets. Maar ik had vertrouwen en geduld. Aan het einde van de week stond er al een fotootje met mijn tas. Geclaimed en afgehaald, alles er nog in. Super, ik was blij met vooral mijn sleutelbos, die er in zat. Echt een heel fijne site dat iLost!!

Ok

Goed geregeld

Super fijne ervaring

Nadat ik de volgende avond mijn verloren tas online zag en aan kon geven wat erin zat, kreeg ik de volgende dag al bericht dat men mijn tas naar me kon versturen per koerier. Die kosten zijn erg laag. Ik had heel snel mijn zeer gemiste tas weer terug

Perfecte service

Ik vond mijn verloren voorwerp heel gemakkelijk terug op de site van HTM. Het contact over en weer verliep heel soepel, en daarna werd mijn pakket door I-Lost goed verpakt en snel aan huis afgeleverd. Echt fantastisch! Nogmaals hulde en dank aan HTM en I-Lost en natuurlijk aan de eerlijke, anonieme vinder van mijn pakket!

Top geregeld!

Ik had mijn trolley in de tram laten staan. De volgende morgen stond mijn koffer on line. Door een eerlijke vinder. Alles keurig geregeld. Kon mijn koffertje de volgende dag al halen. Bedankt! Top geregeld.

大変

自分が悪い(忘れ物)なので仕方がないですが、手続きやら写メを送れとやら、面倒くさい。時代なのかなと思いながらも、なかなか親切じゃないなと思いました。 あと、商品の不良品なのにこちらが、出向いて返品コーナーへ行くって変じゃないですか?

• お勧めしますか? No

Mijn tas via I lost gevonden. Vanaf het eerste moment dat ik inlog ,wijst alles heel duidelijk hoe te handelen. Vanaf het moment dat op de site stond ,tot het werd afgeleverd is alles soepel verlopen. Klasse!!. Vriendelijke groet

Efficient effective and seamless

If you follow the process as stated, are aware of when found items are loaded i to the system, tgem it works very well. O was very satisfied with the out ome!

すばらしい!

紛失物がネットで閲覧でき、電話で問い合わせしなくても良いのがとても便利でした。 閲覧画面の紛失物の様子のコメントもすごくわかりやすく、申請するのも簡単で24時間対応なのも良かったです。お返事も素早く頂けて紛失物も思った以上に早く返ってきました。本当にありがとうございました。

• お勧めしますか? Yes

Voorzichtig en goed service

Ik heb mijn sleutel terug

Gewoon super!!

De site is gemakkelijk te vinden en de behandeling en afhankelijk gaat echt super snel.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam