Snel gevonden en kon het snel ophalen

Mijn tas die ik was vergeten in de bus werd heel snel gevonden en op de site gezet. Ik kon heel snel contact opnemen om hem op te halen en ook qua veiligheid hadden ze goed gecheckt of de tas ook echt van mij was. Super!

簡単に自分の忘れ物を探すことができる

サイトはとても分かりやすく、忘れ物がすぐに見つかった。 すごく良いシステムだと思った。

• お勧めしますか? Yes

Een geweldige service

Ik ben heel positief over deze service. Alleen het ophaalpunt is wel helemaal in de ‘middle of nowhere’. Ik was met het openbaar vervoer vandaar de 8 en niet een 10.

Mijn verloren voorwerp weer terug. De communicatie liep prima. Het duurde alleen Wat lang, 2 weken. Dit komt niet door ilost.

perfect en snel voor elkaar!

duidelijk systeem, alles was snel rond.

Geweldig!!!!!

Allemaal zeer behulpzaam personeel bij Arriva, kon gewoon niet beter op alle fronten!

Alerte, scherpe reactie en afhandeling

Na telefoontje aan functionaris heeft hij alles in het werk gesteld om mij te helpen. Dat was binnen een dag geregeld

Zijn goed

Heb RET ook al een compliment gegeven hiervoor ben goed geholpen

Geweldige service.

Zondag op het strand bij Lent sleutels kwijt geraakt en donderdag op ilost terug gevonden. Ben degene die het afgegeven heeft bij de gemeente Nijmegen heel erg dankbaar!

Super!!!

Ik heb alles terug gevonden wat er in me portemonnee zat inclusief geld

Heel overzichtelijk door de foto’s

Ik was bij na een wandeletappe mijn pasjeshouder kwijt, ontdekte ik nadat ik wilde betalen om het saldo op ov-kaart te verhogen. Er zaten 5 belangrijke pasjes in (ov-kaart had ik er al uitgehaald) zoals rijbewiis,zakelijk reispas, zorgpas en 2 bankpassen. Eerst zag ik op 15 juni een foto die op mijn houder leek, maar was gevonden in een andere regio, dit bleek dan ook niet te matchen. De dag daarop opnieuw gereageerd op een andere foto die in de verloren regio was gevonden, bewijsfoto weer geüpload en al snel kreeg ik via de mail het bericht dat het mijn pasjeshouder is. Vervolgens opgehaald bij het servicepunt te Venlo.

Oordopjes niet terug gekregen terwijl op de kaartje van chauffeur staat dat ze gevonden heeft

Ik had in tas sleutels en ipods Marlboro tabak en een aansteker. Ik heb mijn tas terug gehad zonder ipods terwijl er lag een kaartje in de tas van chauffeur met zijn personeel nummer geschreven. Sleutels en oordopjes. Bij ophal heb ik geen oordopjes in de tas getroffen. Mijn vraag is als chauffeur heeft op de kaart van gevonden goederen oordopjes gemeld waar zijn die dan gebleven?

Artikel nog steeds niet terug

Tot twee keer toe bericht van verlenging. Al met al meer dan een week geleden en artikel Nog steeds niet ontvangen.

Topservice

Dankzij iLost heb ik mijn sleutels weer terug. Kan iedereen aanraden om hier te kijken als je wat bent kwijtgeraakt.

Ontzettend goede service!

Ik stond versteld over het gemak en het feit dat mijn tas met doorweekte zwemspullen gewoon te vinden was op iLost. Thanks GVB.

Super goed geregeld Fijn dat de sleutels er weer zijn

Sieraden teruggevonden.

J'ai été très bien accueilli par les agents de twisto qui m'ont bien expliqué la procédure de récup

Je remercie vivement le chauffeur du tramway qui a trouvé ma canne et l'a récupéré. Merci pour votre rapidité et la sécurisation des objets perdus ou oubliés.

諦めていたものが見つかった時の喜び

無くした物が見つかった時は、とても嬉しかった。また、日本語サービスがあって手続きがスムーズに出来たこと、落とし物を取りに行くときも、駅から受け取り場所までの案内の看板のおかげで、間違いなく行けたことにとても感謝してます。

• お勧めしますか? Yes

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden dat mijn pasjeshouder zo enel is gevonden! En ook heel snelle reactie terug heb gekregen. En gelijk dezelfde dag nog kon ophalen!

Inattendu, réponse rapide et en toute sécurité

Il est juste dommage de ne pas pouvoir savoir où la pièce a été retrouvé car dans notre cas il s'agissait d'un vol de sacoche et porte-feuille

Inattendu, réponse rapide et en toute sécurité

GEWELDIG!!

Mijn telefoon was gevonden door iemand in de bus. Een dag later stond mijn telefoon op iLost en kon ik hem diezelfde dag nog op halen bij Hermes.

Snelle een prima service, aardig personeel

Ik was mijn sleutels en zakmes verloren. Aanvankelijke ik zonder succes op Ilost gekeken. Gelukkig keek ik n week later nog eens. En daar waren ze. Er n heel duidelijke foto. Na mijn E- mail kon ik ze ophalen. Heel fijn. Dank voor de vinder en het afgeven en de service van Ilost

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam