Netjes op de site gezet

Ik kon mijn voorwerp makkelijk vinden

Geweldig.

Het enige is, dat er ruim 4 dagen overheen gingen, voordat de foto geplaatst werd. Dagelijks foto's publiceren zou een grote verbetering zijn.

Werkt prima!

Zo blij de dag nadat ik mijn sleutels had verloren, ze op deze manier terug te vinden. Waren weer snel in mijn bezit.

Naar volle tevredenheid

Prima service, duidelijke website. Alleen maar lof

Het was een uitstekende ervaring. Ik heb al mijn items volledig ontvangen zoals ze zijn. Ik hoop dat iedereen de ervaring heeft en bedankt

Snelle service!

Sleutel verloren, 20 min later op de site gezien. Via de site gereageerd, heb overal netjes bevestigingsmails van ontvangen. De volgende dag is bevestigd dat wij de eigenaar van de verloren sleutel waren. Diezelfde middag de sleutel kunnen ophalen via een afspraak! Vond het een hele prettige en snelle ervaring!

Prima geholpen

Was in Maastricht bij uitstappen van mijn telefoon beroofd. Toen de dader zag dat het een oud model was heeft hij deze vermoedelijk ergens weggegooid en kwam hij bij Arriva Ilost terecht. Heb hem op de site gevonden en een en ander werd prima door Arriva afgehandeld

Vind het belachelijk om verzendkosten te betalen

Voor dat er mensen aanvallen, iedereen kan wel eens iets vergeten. Ik vind het alleen jammer dat er verzendkosten betaald moet worden. Dit omdat er mensen zijn die krap bij kas zitten, en er geld geleend moet worden om de verzendkosten te kunnen betalen. Als er een optie is met ophalen zou dat wellicht voor sommige mensen fijner uitpakken.

Handige module en het werkt uitstekend!

Je suis très satisfait

Mon expérience ,avec vous .C est une expérience satisfaisante et remarquable sur tous les plan.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top werk geleverd

Sleutels gevonden en opgehaald top!

Product terug

Perfect gelijk goed geholpen en product gelijk terug

top, verloren voorwerpen zeer snel en met groot gemak teruggekregen

Gebruikersvriendelijk, snel, goede follow up. Uitstekende ophaalmogelijkheden.

Tas snel en in goede staat teruggekregen.

Het zoeken en terugkrijgen van in de bus verloren spullen functioneert uitstekend via deze website.

Blij met “dooie mus”

Ik kies ervoor mijn tasje niet op te halen. Het is naar mijn idee niet logisch als ik iets in Tilburg vergeet, het moet ophalen in Uden (59 km verderop). Of €16,80 voor een koerier moet betalen. Dit zou ik natuurlijk wel gedaan hebben wanneer er bijvoorbeeld een laptop in de tas zat, in mijn geval ging het om een totale waarde van misschien €30. Dan vind ik het de moeite of het geld niet waard en voor mij kwam het aanbod (uden of €16,80 betalen) dan ook als een teleurstelling. Verder ben ik wel tevreden over uw website en de mogelijkheid een notificatie aan te kunnen zetten!

Eenvoudig zoeken en je voorwerp claimen, super service

Sleutels laten liggen in de metro! Deze stonden twee dagen later op de site. Het claimen van het voorwerp was eenvoudig en dezelfde middag heb ik de sleutels opgehaald. Geweldig dat deze service bestaat!

Op zich prima geregeld

Ik kan niet anders zeggen dat alles goed en snel geregeld was Helaas miste ik mijn doos met 36 batterijen. Er zat n klein schuurtje in de verpakking. Kan mij niet voorstellen dat dit tijdens het vervoer is gebeurd is. Was vrij stevig papier

De tas van mijn zoon is gevonden, waarschijnlijk door de chauffeur, en ik kon hem ophalen bij ilost. Goede service, was super blij dat hij weer terecht was.

探しものがみつかって良かったです

iLost上でまだあがっていないものについてはサイト上で探しものを登録できる との事でしたが、システムに不備があり登録することが出来ませんでした。 電話窓口で対応頂いた方はとても親切丁寧で素晴らしい方でしたが、ご本人も戸惑っていらっしゃるようでした。 iLostのシステムじたいは素晴らしいと思います。 余談になりますが、なくしものをした店舗に直接電話問い合わせ出来ないのは人情的に辛いなぁ とも思います。(万が一 とんでもないものをなくした時はとりあえず店の人の声が聞きたいものです) もちろん現状みつかってないものはいくら電話で人と話しても出てくるわけないので あとでネットで確認すればすむ話であって、いたって合理的なシステムだとは思うわけですが・・・ みつかってなくて店の人とも話出来ない、店にもすぐ行けない間は頭 禿げ上がりそうになるくらい焦る人もいると思います。

• お勧めしますか? Yes

Het werkt!

Handig zoeken, zeker als je niet precies weet waar het verloren hebt

Mijn 3de ervaring met ilost dit jaar. Pasjes kwijt in de bus rond Schiphol. Duidelijke site , goede zoekfunctie en snelle afhandeling na bevestiging van eigendom. Heel fijn

Geweldig!

Zo fijn dat ik op deze manier mijn sleutels terug heb gekregen. Contact met gemeente verliep goed en snel.

Top.

Vervelend als je ietskwijr bent maarfijn hoe er voorgezorgd wordt.

Super dat ik mijn tas zo snel weer heb

Ik zou het wel fijn vinden als de spullen de volgende keer kunnen worden opgestuurd ipv dat je deze zelf moet ophalen.

Prima, veilig en snel geregeld.

Ik was een (lege) tas waar ik aan gehecht ben vrijdag verloren in Artis. Op aanraden van Artis-medewerker loket gevonden voorwerpen zaterdag gekeken op Ilost. Daar stond de tas op, met foto! Beschreven waarom de tas van mij is. Kreeg een match, en bericht van Artis dat ik de tas kon ophalen (met checknr). Gelijk zondag opgehaald. (Artis was open ivm fieldlab). Top!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam