Snel, makkelijk, efficiënt

Binnen een paar dagen vond ik mijn telefoon terug, die ik in de trein had laten liggen, via iLost. Het ophalen ging snel, makkelijk en efficiënt. De medewerkers waren bovendien erg behulpzaam.

Perfect systeem

Werkt perfect

Was zeer blij omdat de paraplu terug gevonden was en dat ik het kom ophalen

Duidelijke en fijne service

Na mijn handschoenen verloren te zijn op een vrijdag, zag ik mijn handschoenen maandag verschijnen op de website. Vervolgens heb ik een reactie geplaatst, en ik kreeg al snel reactie terug dat ik ze op kon komen halen. De service was snel en duidelijk!

Hele duidelijke website en heel snel mijn verloren item weer teruggestuurd naar mijn thuisadres!

Ik was super blij mijn autosleutel terug te vinden. Dank voor het vinden en plaatsen op Ilost. Ook de reactiesnelheid toen ik meldde dat het mijn sleutel was, vond ik enorm snel. Ik had de sleutel zo weer terug. Heel hartelijk dank voor de service!!!

Netjes en snel.

Ik had in alle haast mijn handschoenen in de bus laten liggen. Op aanraden van de klantenservice van Arriva een aantal dagen de site van iLost in de gaten gehouden. En na een aantal dagen stonden mijn handschoenen op de site. Binnen 2, 3 dagen was alles geregeld en kon ik mijn handschoenen met aantonen van de bevestigingsmail ophalen in Gouda. Netjes, discreet en snel.

Heldere en effectieve procedure

Heldere en eenvoudige manier van aanmelden van een verloren voorwerp. Snelle manier om per gemeente te zien wat er aangemeld is met foto. Snelle melding als er een match is. Heldere communicatie.

Goed geholpen en spullen terug gevonden

Duidelijk en overzichtelijk systeem

Was mijn T-shirt vergeten, met behulp van een vriendelijke medewerkster naar I-lost gegaan en mijn T-shirt teruggevonden. Overzichtelijk met een foto in het systeem gezet. Fijn!

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en goed personeel Heel fijn om mn zoekgeraakte bril weer te hebben

Bril verloren in de bus. Toch teruggevonden. Van begin dat bril kwijt was tot uiteindelijke vondst en afhalen bril. Top en ga zo door.

Buitengewoon positief!

Toen ik mijn tas was vergeten in de bus was ik totaal van de kaart. In eerste instantie was ik niet blij omdat ik niemand kon bellen op het busstation waar ik wist dat mijn tas aan zou komen. Ik keek op de Connexxion website en kwam bij Ilost terecht. Meerdere mensen in mijn omgeving kennen Ilost en ook met positieve ervaringen. Iedere dag keek ik of mijn tas tussen de lange lijst met gevonden voorwerpen stond vermeld. En een week later zag ik 'm! Ook precies dezelfde korte omschrijving die ik zelf zou geven. Ik was zo blij!! Er zaten belangrijke spullen in, voor mij alleen, dus ik dacht dat iemand dat allang had weggegooid. Maar hoe dankbaar ben ik dat ik mijn spullen terug heb! Super service!

perfect

Super handig, veilig en snel

Helder en zorgvuldig

Goede foto's voor identificatie en een zorgvuldige procedure

Magical

Even when I lost the hope of finding my cars key... you guys were there!! Thanks a lot

Snel gevonden, maar duurt een tijdje voor ik hem kon halen

Heel blij dat hij terecht is, ik maakte me er wel zorgen om. Fijn dat je zo snel ziet dat het hem echt is. Wel jammer dat het met dan een week duurt voor je hem kan halen

heel erg goed

hele snelle service, de volgende dag stond het er al online op en dag erna al kunnen afhalen. Heel blij dat ik portemonnee met inhoud terug had. 1 klein min puntje jullie hebben een sticker erop geplakt, logisch alleen op een zacht leren portemonnee beschadigt dat weer als je sticker er af haalt. Maar ik ben heel blij, iedereen bedankt en ook eerlijker vinder!

Goed vooral op datum kunnen checken en plaars

Fijn ervaren

Op een gemakkelijke en snelle manier mijn spullen weer terug!

Prettig, snel en klantgericht.

Fijne communicate met EBS. Heel vriendelijke ontvangst aan de Telexstraat.

Het wekt zonder problemen!

Makkelijk en er wordt goed gecommuniceerd.

Snel en makkelijk!

Goede service en hulp. Mijn tas was snel gevonden en ze hebben me goed geholpen.

snel en correct gereageerd

verloren tas binnen enkele dagen weer terecht.

Werkt perfect; heel blij!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam