Userfriendly website and reliable service.

I lost my bag inside a bus from Arriva. Inside this bag were my keys. Both items were found but posted seperately under item number 621561 and 621553. This is not a problem in itself but I had to pay for the delivery costs twice. This was a total of 26,50 euros. Even when the two items were delivered in the same package. Would be nice to get a refund for one of the packages.

goede ervaring

snelle en vriendelijk afhandeling

Binnen 24 uur de pasjes houder terug gevonden op iLost. Ontzettend fijne communicatie via de chat, erg snel antwoord en na een dubbel check dat de pasjes houder echt van mij was kon ik ‘m direct ophalen. Dankjewel!

Ilost heeft mij een uitmuntend service bezorgd

Ik raakt onlangs mijn telefoon kwijt en paar dagen daarna zag ik hem op de site van Ilost. Ik had erop gereageerd en letterlijk binnen 1 minuten kreeg ik antwoord. Ik moest de beschrijving geven en zo heeft Ilost bevestigd dat het mijn telefoon is. En paar dagen daarna is met mijn telefoon keurig ingepakt en bij mijn thuis afgeleverd. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie service. Jullie zijn allemaal TOPPERS

Ik heb m’n verloren telefoon via iLost weer gevonden en snel op kunnen halen

Ik was mijn telefoon s’avonds in de trein verloren, de volgende ochtend stond ie gelukkig op iLost! Ik kreeg snel reactie van de medewerkers van iLost en na te checken of de telefoon daadwerkelijk van mij was kon ik een afspraak maken om mijn telefoon op te halen. Ik had m dezelfde dag weer terug gelukkig

Goed aangekomen

De oplader is goed aangekomen alleen erg jammer dat dit 16.50 moest kosten terwijl zo 'n envelop nog geen 5 tot 6 euro kost. Beveel het niemand aan vanwege de hoge kosten om het te verzenden! .

Erg blij mee

Fijn platform, binnen no time mijn tas terug!

Geweldig dat ze mijn sleutels gevonden hebben ,en foto van op de website hebben geplaatst

Top top top!!!

Heel vriendelijk! Ziet er schoon uit

Snelle afhandeling

Super blij dat de verloren tas was gevonden. Snelle reactie en afhandeling van Arriva.

Super service

Een heel duidelijke site, wel een beetje twijfel welke buslijn ik moest doorzoeken.....uiteindelijk de gymtas van mijn dochter terug gevonden! Via de mail contact gezocht en nog dezelfde dag op kunnen halen!

Fijne doorverwijzing van de gemeente naar de app waarop ik kon vinden wat ik zocht.

Gelukkig tas teruggevonden

Maandag tas verloren en donderdag stond het pas op de site. Dat duurde best wel even. Verder was de afhandeling na vondst super. Direct een mailtje ontvangen dat het een match was en ook direct de volgende dag een afspraak kunnen maken om tas op te halen. Misschien kunnen er meer momenten worden ingepland om de items te plaatsen. Er worden een hele hoop zaken in het OV verloren of vergeten. Het is goed dat jullie er zijn om spullen weer bij de rechtmatige eigenaar terug te krijgen. Keep up the good work!

Super snel geholpen!

Alles ging vlot en duidelijk naar ons en naar jullie vanuit ons hoop ik.

Goede hulp

Het duurde lang voordat het online stond, maar vervolgens snel geholpen!

uitstekend opgelost

Nadat de tas in Nijmegen gevonden was is hij op de site van Ilost gekomen. Ik kreeg ook een brief van de gemeente Nijmegen om mij attent te maken op de site. Binnen een week had ik mijn tas terug met, voor mij, waardevolle inhoud.

Nu nog in de stad!

Grandioos

Héél snel en een aardige bezorger. En...zo keurig verpakt. Ga zo door en bedankt

Heel goed geholpen!

Mijn verloren voorwerp lag in Dronten maar dat is voor mij ver weg. Toen hebben de medewerkers van Ilost ervoor gezorgd dat ik hem in Zwartsluis kon ophalen. Ze hebben me op de hoogte gehouden wanneer hij er lag en wanneer ik hem kon ophalen, echt superfijn! Inmiddels heb ik mijn voorwerp op kunnen halen, top!

Ik ben blij met jullie service!

Het was voor mij een blije ervaring en opluchting om zo mijn kostbaar bezit op deze manier terug te kunnen vinden!Mijn complimenten, ook voor levertijd!Hiervoor mijn dank!En heel veel succes met het goede werk dat jullie verrichten!

Mijne zoon was zijn voetbaltas vergeten in de metro. Wij zijn zo blij dat we het zo snel terug konden vinden via Ilost. Hij heeft gelukkig geen 1 training gemist dankzij de snelle plaatsing van de tas op de website en de reactiesnelheid vanuit Ilost.

Goed opgelost!

Zeer netjes geregeld. Bij deze dank.

Geweldige service

Werkt nadeel engels talige berichten

Het werkt op zich wel de site maar engelseberichten jammer voor vooral ouderen! Nederlands kun je aanklikken maar je krijgt berichten toch weer in het engels terwijl we hier in Nederland toch echt nederland als voertaal hebben!? Het ophalen op de lokatie in nijmegen bij breng kan wel wat duidelijker aangegeven worden? Je moet op de ns bel drukken om binnen te komen en buiten staat geen huisnummer aan de gevel en ook niet waar je de gevonden voirwerpen kunt halen! Je komt personeel van breng tegen die het niet echt weten waar je moet zijn! Bij de informatie balie van breng in decstatiinshal sturen ze je de verkeerde kant op! Ben eerst een kwartier aan het uitvogelen geweest waar ik moest zijn? Dit alles wordt eenstuk makelijker als er een huisnummer staat bij de deur van breng en ze een eigen bel hebben waar breng bij staat!? Voor de rest toen ik eindelijk het kantoortje had gevonden waar de gevonden voorwerpen op de grond staan werdt ik netjes geholpen en kreeg mijn eigendom vlot terug!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam