Nog niets vernomen

Ik ben mijn kruk tegengekomen heb le gegevens ingevuld ...kreeg jullie mail voor beoordeling ben weer even gaan google want jullie gaven aan dat ik dan een link had gekregen....en als je nu weer naar gevonden voorwerpen gaat kom ik hem niet meer tegen!!

Nooit teruggebeld door ilost

Ik heb mijn gegevens achtergelaten maar nooit meer iets gehoord.

Prima, blij dat ik mijn ov heb gevonden.

Het duurde even voordat mijn ov in de lijst terecht kwam mar uiteindelijk stond die er tussen. Ik wacht nog steeds op een reactie nadat ik mijn omschrijving heb achter gelaten van de ov.

Mijn ervaring is wel in één woord samen te vatten: top!

Nadat ik na mijn bezoek aan Walibi Fright Night afgelopen 10 oktober ontdekte dat ik mijn portemonnee was verloren, ontdekte mijn zus op de 'gevonden voorwerpen' site van Walibi dat mijn portemonnee door een eerlijke vinder was gevonden. Ik was vreselijk blij de afbeelding van mijn portemonnee te zien. Meteen heb ik mijn gegevens gemaild en een ochtend later had ik al bericht via de mail dat er een match was en dat ik als eigenaar aangemerkt was. Nog weer een dag later ben ik naar Walibi gereden om mijn portemonnee op te halen. Alles zat er nog in en ik kan u vertellen dat ik ontzettend blij en dankbaar was dat ik mijn portemonnee weer terug had.

Great idea and service

Thought I had lost a valuable possession but was reunited 5 days later. Very helpful service.

deskundige prettige mensen die zorgen dat je de spullen terugkrijgt

Het is een beetje moeilijk te vinden de Zekeringstraat is niet zo gemakkelijk bereikbaar en om dat er veel kantoren en bedrijven zijn, kun je niet altijd vragen waar de straat zich bevindt, Ik heb het gevonden dankzij bereidwillige mensen die op hun telefoon keken.

Makkelijk en een snelle service!

Inmiddels al een paar x spullen teruggevonden middels iLost. Wordt dan altijd binnen no time opgestuurd middels een koerier.

Prettig te weten dat gevonden voorwerpen waar dan ook netjes terecht komen bij de eigenaar.

Goede ervaring

Een prima service!

Onderweg naar mijn werk was ik mijn sleutels verloren. Ik ben meteen terug gereden om deze te zoeken maar kon ze niet meer vinden. 's avonds op Ilost gekeken en ja, daar waren ze inderdaad te vinden. Na het invullen van een specificatie zodat men weet dat het voorwerp bij de juiste eigenaar terecht komt, had ik het binnen 2 dagen weer terug. Klasse! (Ook mijn hartelijke dank voor de eerlijke vinder die de moeite heeft genomen om de sleutelbos af te geven).

Perfect!!

Alles zo snel geregeld

schitterend gewoonweg, niet te geloven, wij Belgen kunnen hiervan leren

Ik was zondag stomweg een tas met aankopen laten liggen op de tram te A'dam. Uiteraard lichtjes in paniek nadat ik doorhad dat ik deze had laten liggen, want waren toch collectorstukken die ik aanschafte. Nooit gedacht dat die zouden teruggevonden worden, en zeker niet zo gemakkelijk. Ik surfte eventjes op het internet en vond gemakkelijk de iLost afdeling van GVB. Wonder bij wonder, zoals de site aankondigde stond mijn verloren gewaande tas netjes op de site, na het zenden van een berichtje, met de beschrijving van de inhoud, kreeg ik na enkele minuten al het bericht met de bevestiging dat het mijn tasje was en dat ik deze kon gaan ophalen, mits het maken van een afspraak. Super vlot ging alles, echt machtig bedankt Nederlandse vrienden, wat een service en een heerlijke website. En ook dank aan de eerlijke vinder en de vriendelijke mensen van GVB.

Mijn koptelefoon terug gevonden.

Geweldig!

Mijn achtergelaten item in de bus stond al snel met foto op de site en nadat ik het had geclaimd, kreeg ik ook erg snel het bericht dat ik het kon komen ophalen. Ik ben zeer tevreden over deze service!

prima service

zie boven

Slecht

Ik vind het belachelijk dat jullie voor een trui 16,50 euro durven te vragen om terug te sturen. In één woord gewoon schandalig. Opsturen met Post NL kost maar 6,95 euro

Mooi dat alles nu op 1 plaats te vinden is, alleen jammer dat het vrij lang duurt voor het er op staat. Toch heel blij dat er ook nog eerlijke mensen zijn.

Uitstekend :)

onbureaukratisch, efficiënt

Incredible experience!!!!

I lost my ipad in an airplane and in no more than six hours, it was localiced, identified and ready to be delivered.

• ¿Nos recomendarías?

Ik was blij dat ik na 5 dagen mijn rugtas weer kon ophalen

IK had dezelfde dag als toen ik mijn tas was vergeten meteen op de site gekeken en dagelijks meerdere malen gevolgd tot donderdag daarop mijn rugtas in beeld kwam

Alles goed geregeld, behalve het ophalen.

Ik was mijn tas verloren in de bus. De tas kwam al snel op Ilost te staan en kreeg ik ook snel antwoord op mijn mailtjes. Toen kreeg ik de opties wanneer ik de tas kon ophalen. Op 3 dagen van 9 tot 11.30. Ik vind dit een kort tijdslimiet, omdat ik denk dat je voornamelijk met schoolgaande mensen te maken hebt. Toen ik daar vandaag was om 9 uur, was er niemand te bekennen. Pas na een half uur kwam er een man aan om mij mijn tas te geven. Ook dit vind ik nogal slecht, omdat ik het al vanaf 9 uur op kon halen. Hierdoor heb ik een deel van mijn les gemist, erg vervelend.

Spullen weer terug!

Blij dat mijn zoon zijn tas met favoriete sportspullen weer terug heeft. Het duurde wel even voordat bij ilost was aangemeld maar daarna ging het heel vlot.

Terug!!!!

Gelukkig kon ik me rugzak ophalen waar alles gewoon nog in zat!!! Ben ilost heeeeel dankbaar!!!

rugzak lastig te vinden maar toch gelukt

Ik heb 3 weken op i lost moeten zoeken voor ik mijn rugzak terug vond. Dit had te maken met de opbouw van de zoekmachine. Als je binnen komt op de website zoekt het systeem niet op zijn aller breedst instelling. Pas toen ik na een gerichtere zoektocht (op 1 vervoerder) terug schakelde naar breed zoeken kwam mijn rugzak in het systeem naar boven. Wel heel blij dat ik mijn rugzak terug heb.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam