Erg makkelijk

Alles verliep soepel en makkelijk. Probleemloos afspraak ingepland en voorwerp opgehaald.

Sleutels terug gevonden

Via ilost hebben wij onze sleutels terug gevonden.

U hebt mij erg blij gemaakt met het terug vinden van mijn sleutelbos. Heel erg bedankt. GR. Harry van Zijl

slecht, slordig

jullie hadden te snel , te slordig gedacht dat een 'zwarte portemonnee' met bankpassen mijn portemonnee was zonder te checken of de namen op de bankpassen wel overeenstemden met mijn naam, ik ben daarom voor niets naar Haarlem gereden

Id card

Thank you for your service

Geweldig! Alleen maar lof!

Er wordt heel zorgvuldig omgegaan met je spullen, heel snel antwoord en ook het afleveren gaat razendsnel. Het word voor een heel klei bedrag thuusbezorgd. Ik vond het een hele positieve ervaring!

Top service! Snel netjes en duidelijke info!

Goed geholpen?

Sleutel makkelijk gevonden op website, fijn dat je nog iets moet noemen om te 'bewijzen' dat het om eigen sleutel gaat, vervolgens snelle reactie gehad en toen ik nog vragen over ophalen/bezorging had werd wederom snel gereageerd. Sleutel binnen 3 dagen veilig terug. Top!

snel en eenvoudig

Onze jassen konden we de volgende werkdag al ophalen.

Prima geregeld

Mijn vermiste ID kaart stond gelijk in de lijst vermiste voorwerpen. Een bezoekje aan het kantoor van Syntus te Apeldoorn was een schot in de roos. Ik heb mijn kaart weer terug.

Prima geregeld!

Goede website, met foto's van de gevonden voorwerpen. Je kan op jou verloren voorwerp klikken, een omschrijving geven dat het echt van jou is en dan een afspraak maken om het op te halen, ging heel makkelijk!

Super tevreden!

Ik ben heel tevreden met jullie service! Het menu werkt heel goed! Ik heb een heel blije dochter die haar nieuwe hockey stick weer terug heeft! Dank jullie wel!

Zie hieronder

Ik heb gevraagd mijn gevonden kabel per normale post aan mij op te sturen. Gelet op de waarde van het kabeltje (minder dan 10 euro !) ga ik geen 16,50 betalen om het per koerier te laten bezorgen. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen

Prima service!

Goede service!

Perfekt

Kamen zu Hause an, stellten fest , dass wertvolle Einkäufe in einem Laden stehen geblieben waren. Anruf im Center Management, die Sachen waren bereits in Verpackung online sichtbar und konnten bei Bedarf als Service sogar kostenfrei nachgeschickt werden!!!! Das haben wir nicht in Anspruch genommen. Am folgenden Tag wurden uns alle Gegenstände freundlich und zuverlässig zurück gegeben!! Vielen Dank!!! Perfekt!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel erg bedankt ! :)

Ik heb mijn jas snel kunnen vinden op de website, afspraak gemaakt en opgehaald. Alles verliep snel en soepel!

Handige service, alleen aan de dure kant.

Geweldig!!

Ik was mijn tas met kleren van mijn moeder die in een verzorgingshuis woont, in de bus vergeten. Grote paniek natuurlijk. De volgende dag op de website van Arriva gekeken bij ilost en ja daar stond de tas op. Blij en opgelucht heb ik n paar dagen later de tas opgehaald. Dank Arriva!

Ik vind geweldig. Service was ook top Alleen jammer dat de vinder niet beloond kan worden met een klein bedankje. Verder geweldig ILost. Nogmaals dank

Unkompliziert, super schnell und freundlich, perfekt

Schnelle Bearbeitung trotz Corona.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goed

goede feedback en muis terug

Mooi systeem om verloren spullen op te sporen

De eerste dagen waren teleurstellend want er vers cheen niets. Na 4 dagen kwam mijn sjaal/omslagdoek, waar ik zeer aan gehecht ben toch nog in beeld!

Het was helemaal kompleet

Ik had alles goed terug gekregen maar de tas was een week later terug gevonden

Zo mooi dat via ilost je pakket terug te vinden is al moet ik wel zeggen dat er wel een eerlijke vinder is geweest! Via ilost had ik heel snel mijn pakje terug! Dank hiervoor!

Geweldige service

Eerst vonden wij het plaatje van ons verloren voorwerp niet. Dat was even twijfelen. Een dag of twee later verscheen het wel. Het duurde enkele dagen voordat het artikel op de plek van registratie aankwam. Uiteindelijk werkte dit systeem dus heel goed, mits het artikel gevonden wordt!: Ophalen met een nummertje was makkelijk. Ik kon het laten sturen, maar dat koste veel geld. Toen heb ik de reis gemaakt om het op te halen. Online zoeken en communiceren via deze website was geruststellend. Je weet waar je aan toe bent. Grotere foto's van de artikelen zou praktisch zijn.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam