super goed geregeld, goede communicatie en ik had m’n tas snel terug. Dank!

zie boven

Prima service!

Ik heb een goede ervaring met iLost. Via de site van de HTM met gevonden voorwerpen kwam ik bij iLost. Nadat ik had aangegeven waarom ik de eigenaar ben van een bepaalde iPhone, kreeg ik snel bericht dat er een match was. De iPhone werd vervolgens snel opgestuurd.

Super geregeld!!! Ik had mijn rollator de volgende dag al terug gelukkig. Ben ilost erg dankbaar voor de service. Ook de mensen die mijn rollator bij ilost hebben gebracht, super bedankt!

Heel overzichtelijk om het terug te vinden en prima verder geholpen

Het was mooi om nog dezelfde dag onze tas terug te vinden. Gebruikersvriendelijke website, Keurige afhandeling op kantoor.

Snel duidelijk.

Goed geholpen goed contact.

Superservice

Ben zo blij met deze service en de eerlijke vinder die mn bezitting heeft afgegeven!!

Geweldig!!

Toen ik erachter kwam dat mijn dochter haar pasjeshouder met ov pas en Rotterdampas in de metro had laten liggen dacht ik dat we die kwijt waren. Na een paar dagen zag ik echter op Ilost de pasjeshouder na het claimen hiervan kreeg ik al heel snel een reactie en kon ik dezelfde dag het nog gaan ophalen.

Snelle en goede communicatie

De tas die wie verloren waren, stond er binnen 48 uur op de website en binnen 12 uur hadden we een reactie terug.

Geweldig!

Sleutelbos verloren in een attractiepark. Waarschijnlijk uit een atteactie geslingerd. Autosleutels, toeganstags van mn werk en huissluitels zaten eraan. Gelukkig zijn ze een week later terug gevonden en netjes aangemeld. Heel erg blij mee scheelt me een hoop geld!

Wonderful

11/10

Snelle klantvriendelijke service

Ik was van tevoren niet bekend met iLost maar nadat ik hiernaar verwezen was, kon ik mijn verloren item snel ophalen nadat mijn beschrijving als match werd omschreven. Goede beschrijving naar waar je op de AirPort moest zijn. Wel vond ik het gek dat ik mijn identiteitsbewijs niet hoefde te laten zien. De service was heel snel en duidelijk

top

Wat een top systeem, erg blij mee

Nooit gedacht dat ik mijn tas nog terug zou vinden. Maar dankzij jullie is hij toch weer terecht gekomen bij ons. En ook op een eenvoudige manier. Het systeem wat jullie gebruiken via de website is geniaal bedacht. Heel gebruiksvriendelijk en weinig moeite. Bedankt voor de top service.

Goede site , had mijn spullen snel terug. Top

Verloren en weer terug gekregen

Weer thuis na de film Engel riep kleinzoon lief: nu ben ik mijn pet van ome Tom vergeten! Via ILost is er contact gemaakt naar Pathé en we konden een paar dagen later de pet ophalen bij Pathé!

onbereikbaar

Ik sprak met iemand van de gemeente en die was het met mij eens dat als het verloren voorwerp bij iLost terecht komt het echt 'lost' is. De korte leidschedwarsstraat is telefonisch niet te bereiken en ook met de auto is het een crime om er te komen. Ook kreeg ik tot 2 maal toe een email met een link die ik niet kon openen maar mij naar een iLost error pagina bracht. Tijdens deze coronatijd maar tot 13:00 open. Beter zou zijn niet in de binnenstad maar bv in Noord en 's avonds open. Dus zorg dat het niet bij iLost terecht komt als dat kan!

Super snel mijn portomonnee terug!

Snelle service en eerlijk

Ik was de telefoon van mijn zoon kwijt bij een ziekenhuisbezoek. Iemand van het UMC attendeerde me op ilost. Ging ook gelijk voor mij kijken. Er stond een mobiele telefoon op met zwart hoesje. Ik moest zelf enige informatie geven dat het de telefoon was van mijn zoon. Dezelfde middag werd er nog terug gereageerd en reageerde ik ook weer. Daarna kreeg ik een positief antwoord en kon ik een afspraak maken om de telefoon op te halen. Super blij mee

Hartelijk dank dat jullie mijn armbandje terug gevonden hadden!!! Ik ben er zo blij mee!! Dat er nog zo'n eerlijke mensen zijn. Heel fijn dat je op deze manier kunt kijken of je vermiste spullen gevonden zijn!! Groetjes Wilma ⚘

Prima geholpen door Linda van Arriva Friesland

Tevreden

Tasche

Sehr geehrte Damen und Herren meine Tasche ist angekommen allerdings wurden 40€ Bargeld entnommen was ich unter aller Sau finde !

Heldere en vlotte communicatie

Op de website stond een duidelijke foto van het verloren artikel. De procedure die je moet doorlopen zodat je het verloren voorwerp kunt claimen was helder en verliep vlot. Logisch dat men wilt dat je een serienummer vermeld of foto upload. Vrij snel een reactie terug dat er een match was tussen mij en het voorwerp. Dank je wel Ikea Duiven! Wat mij betreft een dikke duim omhoog.

Snel vriendelijk behulpzaam

Snelle reactie op mijn mail. Werd vriendelijk geholpen bij het afhalen terwijl ik 15 min te vroeg was

er is iets aan mij gekoppeld dat niet van mij is

Ik vind iLos slim en goed. Eenvoudige manier om te zoeken. Prima. Maar ... er is een bos sleutels aan mij gekoppeld die niet van mij is. Dat heb ik per mail doorgegeven (reactie op bericht), maar ik bleef een reminder krijgen.

zeer vriendelijk en adequaat geholpen

website duidelijk met goede feedback, hulpvaardig personeel

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam