Prima service ! Heel snel en DOELTREFFEND !

Zie in 1 zin !

Pakje nog niet ontvangen

Pakje nog steeds niet ontvangen

GoPro vergessen beim Dolfinarium, Harderwijk, Nederland

Ich habe mein GoPro am 11.08.2020 in Dolfinarium, Harderwijk, Nederland vergessen. Und ich bin so glücklich, dass mein GoPro gefunden wurden. Herzlichen Dank Dolfinarium Mitarbeiter für die Ehrlichkeit.Und weil ich nicht mehr vor Ort war. Musstet iLost nach Deutschland verschicken. Herzlichen Dank .Ich habe mein GoPro heute per Post bekommen. Mit freundlichen Grüßen Frau Becker

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nog nooit zo'n goeie service gehad?

Van het eerste tot het laatste moment werd ik uitstekend geholpen. Nogmaals bedankt!

Heel goed netjes en fantastisch geregeld

Mijn complimenten

Heb mijn USB-stick terug, fantastisch!!!

Ik was de eerste keer op de luchthaven van Eindhoven en wat onwennig bij de controle. Hierdoor vergat ik mijn usb-stick uit de controlebak mee te nemen. Ik beseft dit pas in het buitenland. Mailtje gestuurd naar info van de luchthaven en onmiddellijk het antwoord gekregen dat ik iLost.nl moest contacteren. Dezelfde avond nog stond mijn stick als gevonden en vermits ik een precieze beschrijving kon geven van alle kenmerken hadden we dezelfde avond al een match. Tien dagen later, bij mijn terugkomst in Eindhoven, lag mijn stick klaar aan de infobalie. Misschien systeem maken waarbij de vinder een beloning krijgt (met percentje voor iLost)?

Verloren zaken snel terecht

Overzichtelijke site. Wat lastig om aan te tonen dat iets echt van jou is, maar wel ontzettend fijn om het verloren item toch uiteindelijk in ontvangst te kunnen nemen.

Fijn

Fijn dat hetgeen wat ik was kwijtgeraakt zo snel op de site stond.

prima geregeld

ik had nooit gedacht dat het terug zou komen dus we zijn heel blij vele dank

Topservice

Snel en professioneel geholpen. Telefoon weer terug. Erg blij!

Geweldig compleet

Kan niet beter

Hat super funktioniert!

Backpack returned

Everything was in but not the dope! We had 200€ Earphones in the Backpack, they were in, but one joint were away! Why?

snel, betrouwbaar

Ik ben verrast door de vlotte afhandeling. Mijn dank ervoor/

Prima service, wel duur

We waren de knuffel van mijn dochtertje vergeten bij een hotel in Amsterdam (Ze had er verstoppertje mee gespeeld en 'm achter de bank verstopt, dus niet gezien bij controle van de kamer). De knuffel is opgestuurd, keurig verpakt en met track en trace te volgen. Jammer vond ik de hoge kosten, €16,50 moet je hier voor betalen omdat er een koerier wordt gestuurd om het pakje op te halen. Een extra optie naast zelf ophalen of op laten halen door een koerier en verzenden voor €16,50 zou fijn zijn. Bijvoorbeeld: €6,75 pakket versturen via postnl met daarbij €2,25 of €3,25 voor iLost als bemiddelingskosten zeg maar, = €9,- of €10,-, en dan gebracht en verpakt door de vinder (deze zou dat dan aan moeten vinken als optie), zou een top toevoeging zijn. Maar het pakket kwam wel keurig verpakt aan, dus daar niets op aan te merken.

Effectief en efficiënt

Petje kwijt in Walibi. Geen dure, maar meer met emotionele waarde. Gevonden op ilost! Binnen 3 dagen thuis ontvangen, kost je naast het verzendbedrag weinig moeite. Je beschrijft het item, als het kan met een foto erbij als bewijs. Fijn dat het zo goed werkt!

Heel top, snel gevonden.

Ik was mijn telefoon kwijt. Daarna zag ik gelijk de volgende dag me telefoon op de website. En daarna bewijs gestuurd dat het mijn telefoon was. En het direct naar me op gestuurd. Snelle service!

Super handig

Zonnebril laten liggen in bioscoop. Aangegeven welk merk en een foto erbij. Volgende dag reactie dat ik de bril kon ophalen

Heel fijn dat ik mijn tas of foto zag op de site, hele geruststelling!

Echter had ik mijn tas graag gelijk op willen halen. Wat ik miste dat je dan niet kunt zien op welke lokatie die staat. Ik moest die dag weer terug naar Deventer vanuit Breda en kan dan niet zomaar volgende dag weer terug. Ik denk dat dit geld voor vele reizigers. Dus lokatie toevoegen waar je voorwerp staat zou site compleet maken.

Goede site

Mijn portemonee is terecht gekomen na 1 maand dat is het verloren was. Ik raad iedereen aan om op I lost de spullen te laten registeren.

Top systeem

Top systeem! Tas is teruggevonden met alles er nog in.

Na tel. Overleg direct actie.

Zeer tevreden over I lost en het terug vinden van mijn strandtas

Zeer tevreden over I lost en het terug vinden van mijn strandtas

Prima.

Heel fijn dat ik snel een mail kreeg dat ik mijn voorwerp op kon komen halen. Wat wel lastig was, was dat het kantoor alleen sochtends open was en maar op 2 dagen.

Klantvriendelijke site

Top site om te proberen een verloren goed terug te vinden. Indien het goed is gevonden, dan wordt er goed nagevraagd of het goed daadwerkelijk van jou is. Bij akkoordbevinding wordt het goed thuis bezorgd. Tevens krijg je nog een aantal tips hoe te handelen (bijv. .bij sleutels of legitimatiebewijs). Klantvriendelijk en een snelle afhandeling als het goed is gevonden.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam