Snelle reactie en actie nadat mijn bril is gevonden. Top!

Snelle reactie en actie nadat mijn bril is gevonden. Top!

Aanbevelenswaardig

Adequaat. Navolgbaar. Snelheid. Stap-voor-stap. Resultaat gericht. Betrouwbaar.

Duurde lang

Ik heb zeker anderhalve week gewacht terwijl ze mij vertelde 2 a 3 werkdagen mocht wel wat sneller in ze werk gaan

Geweldige service

Goed geholpen.

Het werkt prima!

Op de foto herkende ik mijn horloge en door een extra beschrijving toe te voegen kon men zien dat ik eigenaar was. Alleen vind ik het bedrag van 16,50 wat aan de hoge kant voor een envelop met postzegel.

Superhandig

Heel snel de verloren tas gevonden en daarna ook heel snel contact en weer opgehaald. Site werkt intuïtief

Ok

Het duurde ongeveer een week voordat mijn verloren tas online stond, dat was wel jammer. Verder vond ik het ook minder dat de tas opgehaald moest worden op een industriegebied (lastig bereikbaar als ov-reiziger). De uiteindelijke overdracht van de tas verliep uiteindelijk erg vlot en vriendelijk.

vind I lost fantastisch

allemaal zo snel geregeld goede vragen gesteld over de inhoud van mijn tas mijn hartelijke dank voor jullie fantastische hulp.

Geweldig.

Mijn portemonnee verloren in de Efteling, via I lost heb ik deze terug ontvangen! Keurig verpakt en de inhoud onbeschadigd en niets ontbrak eraan. Mijn ervaring is; TOP

Handig

Heel handig systeem, alleen nu zonde dat we het schoentje niet snel kunnen ophalen (er is steeds geen tijdslot beschikbaar om ons abonnement te kunnen gebruiken). Het is te ver rijden om alleen het schoentje op te halen.

snel en zeker

de website was duidelijk en de vragen naar verloren item waren trefzeker. PS de verzendkosten vond ik aan de hoge kant. Voor het ophalen moest ik mijn dochter inschakelen,omdat het lopen voor mij te ver was.

Heel blij dat ik mijn spullen terug heb.

Goede communicatie. Alleen jammer dat we de vinder niet kunnen bedanken.

Ben zwaar gelukkig

Superblij dat ik mn spullen weer terug heb. Alleen de eieren ontbraken maar daar was ik toch niet aan gehecht;)

oke

i have to say it is a desired service and good idea. but it is not commonly known by people. it is also frusturating not to be able to speak someone. I called twice but i got always the same answer that i have to wait for an e-mail. but the item i lost was from work and it was crucial that i needed to know it as soon as possible. just to know whether item belongs to you or not takes really long. also e-mails were confusing. in the e-mail it said i could pick up my stuff but when i click the link it says something totaly different. i guess it tries to be digitilised/automotised as much as possible but a subject like this it is not desirable. it would be much effective if it is like a call center and a centralized systemwhere emplyee can see the details of the item and on the phone person can ask whether it belongs to the person or not. i think there is room for improvement.

Max Verstappen petje verloren en teruggevonden

Mijn zoon was zijn petje van Max Verstappen kwijtgeraakt in attractiepark Slagharen. Na twee dagen stond hij op Ilost en kon hij hem, na bewijs, ophalen. Daar was hij stiekem toch best wel blij mee

Uit mijn hart heel erg blij!

Ik ben zo blij met jullie en de RET.Ik wil jullie van uit mijn hart bedanken!Ik heb alles terug! Namaste Seerojinie

Onhandig

Eindelijk kan ik mijn tas ophalen (donderdag is mijn vrije dag en dan is het gesloten en kan het niet en weekends ook niet) Dacht dat het in of rond het station zou zijn en kwam lopend , dat bleek een heel stuk verder te zijn. Ik heb het maar even opgegeven en zit erover na te denken op er 16,50 voor te betalen. Onhandige locatie dit afhaalpunt. (Iets dichterbij) station zou beter zijn. Onderweg andere Arriva locaties tegengekomen en daarnaartoe gegaan, maar was helaas verkeerd. Mijn tas ligt er dus nog en de tijd is inmiddels verstreken.

Ik heb het onderwerp opgezocht die ik in de metro ben vergeten en toen ik het heb gevonden heb ik informatie over gegeven. Heel snel kreeg ik een reactie van Ilost en kon ik wel een afspraak inplannen om mijn tasje op te halen. Alles ging heel erg snel. Ik ben heel tevreden over het proces.

Duidelijk en zeer goed

Fantastiese en professionele diens!

Ervaring was fantasies. Een van die min lande waar so ‘n diens So spoedig en professioneel Uitgevoerd kan word! Aan alle betrokkeners baie dankie, uitstekende diens!

Vrij snel alles geregeld!

Top service!

Tas verloren én gevonden in Amsterdam!! Dankzij Ilost heb ik deze weer terug, netjes bezorgd in Breda!

We hadden de rugtas van ons zoontje in de bus laten liggen. Twee dagen later stond het op de site. Ik heb het geclaimd en de volgende dag werd het opgestuurd. Fantastische service!

Snel en makkelijk

Portemenee verloren in de bus, maar geen stress, want de volgende dag stond hij op iLost van qbuzz en kon dag erna al ophalen.

Fantastisch!!! Zeer snel!!

Had een tasje laten staan in de bus van Den Haag naar Scheveningen. Nooit gedacht dat het terug zou komen maar via de HTM naar iLost weer terug gekregen. Dinsdag in de bus laten staan en zaterdag weer terug!! En dat alles voor 4,95 euro!! Super!!!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam