Reageren snel

Snelle reactie

makkelijk en duidelijk

Eén duidelijk punt voor verloren spullen. Dat is iets waar we allemaal al heel lang naar verlangde. Ik vond het duidelijk en vooral de afhandeling vriendelijk en adequaat. Echter. Blijkt dat mijn spullen al langer op de site stonden. maar ik heb in die tijd echt vaak op de site van Ilost gekeken. Nooit gevonden. Dus de zoek functie moet duidelijker of anders worden ingesteld. OF... (wat ik me niet kan voorstellen) is het met vertraging op de site gekome.n

Gemakkelijke manier om vergeten voorwerp terug te krijgen!

Gemakkelijke manier om vergeten voorwerp terug te krijgen!

Super service ! binnen 24 uur mijn tas weer terug

Op zondag avond mijn verloren tas gemeld, kreeg op maandag ochtend al de email dat het gevonden was en kon het dezelfde middag ophalen ! Zeer vriendelijke mensen bij de bus remise op schiphol-noord gaven mij de tas weer terug. Geweldige service Connection !

Voldoende

Voldoende, want ik heb mijn pasjeshouder plus kaarten terug. Het proces on-line is prima! Geen enkele navraag aan de balie. Men weet me niet te vertellen waar het tasje gevonden is. Raar. Is dat niet alsnog te achterhalen?

Super fijn en snel

Hele snelle reactie en fijne samenwerking. Super blij!

Contenta por la recuperación de mis objetos

Contenta porque la cajera de dio cuenta de mi despiste. Pero un poco lento y farragoso la manera de demostrar que era de mi propiedad los objetos olvidados. Imagino que habrá mucho listo que quiera engañar, pero una vez que con el ticket demuestra que es tuyo, todo puede ser más ágil a la entrega del objeto olvidado. Pero contenta con el fin. Muchas gracias

• ¿Nos recomendarías?

super geregeld

Alles zorgvuldig afgehandeld

Had ik niet verwacht...

Mijn portemonnee met inhoud, alle denkbare kaarten, redelijk wat contant geld en foto's. Geweldig, alles teruggevonden via iLost. Dezelfde avond. [Het loket was enkel dicht] Dus de volgende ochtend direct opgehaald. Moet wel erbij vertellen dat een goede vriendin dit aan mij heeft geadviseerd. Om het via iLost te zoeken. En grote dank naar de vinder. Deze heb ik nooit mogen ontmoeten. Mogelijk dat iLost hier iets mee kan... MvG, J

Heel gemakkelijk terug te vinden

geweldig pak van mijn hart!!!!

Rijbewijs & kentekenbewijs binnen 3 dagen teruggevonden!!

No comment

No comment

• Would you recommend us? No

efficiënt

Heel gemakkelijk om mijn iPad terug te vinden en goede procedure om vast te stellen dat ik inderdaad de eigenaar ben.

Een meer dan uitstekende ervaring.

De grootste hobbel was het 0900 nummer van Qbuzz. Daar werd op een bandje zeer onduidelijk gezegd, dat men via internet op "iLost" moest kijken. Toen we begrepen wat er bedoeld werd ( nooit van ïLost" gehoord ) ging het razendsnel. Heel snel het betreffende tasje gevonden en binnen een kwartier bericht, dat er een match was. Maandagmorgen het tasje in Groningen opgehaald bij een zeer vriendelijke mevrouw, die ook een positief advies gaf voor een betere bevestiging van het tasje aan de vouwfiets.

uitstekend

Na fantastische ervaring show Soldaat van Oranje, tot de ontdekking gekomen leesbril kwijt. Gemeld zelfde dag bij iLost, en de volgende dag stond er al een foto met mijn bril op de website. Ik heb hem korter na kunnen afhalen. Hartelijk dank.

Nagyon köszönöm, hogy visszajuttatták az elveszett mobil telefonomat!

Gyors, barátságos és professzionális ügyintézésben volt részem. Köszönöm!

• Ajánlnál minket? Yes

top

fijn dat er nu een centrale plek is en de voorwerpen on line staan

Goeie service mijn spullen zijn snel verzonden

Aan te raden

geweldig mijn verloren koffer terug

Na ruim 3 weken dagelijks kijken de moed opgegeven en toen zomaar een afbeelding van die koffer

Geweldige service!

Voor de 2e keer al de rugtas van mijn zoon teruggevonden, bedankt!

Na contact direct juiste actie om tot een prettig resultaat te komen

Via Diergaarde Blijdorp vermissing van ons fototoestel gemeld. Verder doorverwezen en afgehandeld via iLost. Prima! en Snel!

Gemakkelijk

Je moet het weten, maar als je weet is het gemakkelijk en efficient.

snel en goed terug

een mailtje en het was geregeld, afspraak maken om op te halen en klaar.

Binnen een week op het juiste adres bezorgd!! Alle lof!

Heel fijn om zo door jullie geholpen te zijn

Van arrivaloket leeuwarden krijg ik kaartje met internetadres en het advies om het verloren voorwerp op te zoeken.Is makkelijk,naar soort voorwerp kan ik zoeken.Dan afbeeldingen,foto s. Goed te zien mijn verloren ding. De verdere afdracht was duidelijk en vriendelijk en gratis! Klasse !

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam