prima service

Dat is voor de tweede keer mijn dochter haar spullen kwijt geraakt, en via jullie hulp haar spullen gevonden en zeker ook door de eerlijkheid van de passagiers en de buschauffeur.

Muy buena

Sobretodo rapidez y gestión eficaz.

• ¿Nos recomendarías?

Aimable, souriant et professionnel

Gentil et attentif, ils ont répondu très vite.

Super site!

Ik heb mooi mijn fijne sjaal terug

Jacke verloren, gesucht, gefunden und wiederbekommen!

Hat alles super geklappt. Kommunikation war einfach, Porto bezahlt und Sachen wieder bekommen.

Wat een goede site, rugtas stond de volgende middag al op de website van gvb ilost. 1 klik om te claimen en beschrijven wat erin zit en binnen een uur al een reactie terug gehad. Twee dagen later de rugtas vol schoolspullen weer thuis mogen ontvangen.

got my key's back but...

the found my key's but trew away my medication the was in a capsul on the keychain

• Would you recommend us? No

Top eenmaal gevonden binnen uur weer op kunnen halen.

Vriendelijke mensen. Snelle reactie, zou binnen 3 werkdagen zijn maar was binnen 15 minuten bericht en.half uur later opgehaald.

Wat een top systeem! Na 3 dagen stond het artikel dat ik kwijt was op de site, ik had binnen een uur reactie en het artikel werd keurig thuis gestuurd. Heel erg blij!

Dank U voor de mogelijkheid van t ophalen van mijn verloren tas

Vriendelijk geholpen , behulpzaam , begripvol

Een dikke pluim voor ilost!

Mijn hart maakte een sprongetje dat de sleutelbos van mijn zoon door een attente vinder afgegeven is! Supergoed georganiseerd vervolgens bij ilost. Twee dagen later de sleutels weer thuis bezorgd.

excellent

Good service and fast communication. Very quick delivery

Super afhandeling en prettige ophaaldag/tijd flexibel te kiezen via de site

Mobiel kwijtgeraakt op plein voor het busstation in Apeldoorn. Via de site ilost, al snel een foto van mijn mobiel te zien. M.a.w. een match, Snelle mogelijkheid om de volgende dag mijn mobiel op te halen bij busloket aldaar. (verzenden naar huisadres was ook een mogelijkheid). Heel prettig.

Very good

We lost a mobile phone device on the bus but luckily very we get it back

Prima service.

Steeds werd ik op de hoogte gehouden . Prachtig , dat ik bericht kreeg van de sjaal die ik had laten liggen in de bus !

Efficiënte en klantvriendelijke manier van werken

Mijn vrouw raakte haar smartphone, inclusief belangrijke pasjes, kwijt in de Efteling op donderdag 28 oktober. ‘s Avonds de telefoon op I-lost geplaatst in de hoop op terugvinden. Thuis en in de auto alles nagezocht, niets gevonden; de dag erna overal in de Efteling nagelopen en nagevraagd, waar we geweest waren, maar zonder resultaat. Voortdurend gekeken op I-lost, dit tot op zaterdagavonds laat, toen verscheen volgens ons onze telefoon op de site. De kenmerken opgegeven en zondags rond 12.00 uur kwam de mail, dat er een zgn. match was met de kwijtgeraakte telefoon! We zijn daarom ook erg blij, dat het goed is afgelopen, dit dankzij I-lost, onze complimenten en grote dank!!

素晴らしい

画期的なシステムだと思います。 普通、拾得物の問い合わせはたらい回しになったり、あるのか無いのかわからない事が多い。 今後、このような仕組みが他社でも定着してくれると嬉しい。

• お勧めしますか? Yes

Increíble

Todo fue súper fácil y rápido

• ¿Nos recomendarías?

Kreeg super snel reactie van jullie. Het ophalen ging ook hartstikke goed.

Erg duidelijke site.

Je kunt zelf goed in de gaten houden of iets gevonden is.afhandeling gaat vlug.

Heel adequaat en service gericht!

Geschrokken en gestresst door het vergeten van bagage in het OV, maakte ILOST alles weer goed!! Top

zeer goed

alles teruggevonden, goed systeem.

Goed en snel bezorgd.

Super service!

Heel fijn!

Super aardige en behulpzame dames bij de RET laan op zuid. Dankjeee

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam