Déçu........

Je suis déçu pour le service après vente. Plus que 2 mois que je demande quelqu'un pour passer sur place et m'expliquer pourquoi je reçois une facture trop élevée et on m'a jamais parler et ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfect verlopen en gemakkelijk in gebruik.

Heel tevreden van de service en de flexibiliteit

Pas recu de facture

On me preleve de l argent et pas de facture personne ne repond au telephone Mauvais demarcheur qui l explique pas les frais

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super snelle & correcte service!

Heel tevreden van de contactpersonen en de service die zij geboden hebben.

x

trek je plan

Had installatie en toch een woordje uitleg verwacht . Niets daarvan. Toch jammer want een installatie was nochtans beloofd . Hier kunnen ze nog veel van Atos Worldline lereren !!!

Een vlotte betalingsservice met correcte kostprijzen.

Zeer makkelijk in gebruik. Eerlijke transactiekosten en prima service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoals het hoort

De intake verliep vlot. Gebruik is makkelijk. Levering + verzending verlopen gesmeerd. Uitbetaling snel.

Zeer correct

mijn terminal werkt niet echt perfect daardoor blijkt dat ik bedragen misloop

Snelle service, vlot verlopen

Bancontact terminal gehuurd voor 1 weekend. Snel geholpen en vlotte service. Alle betalingen goed verlopen! Bedankt!

Communicatie kan beter

Heb zelf verschillende malen contact moeten opnemen om de werking van het bc toestel op te starten. Geen bevestiging dat alle nodige documenten geleverd waren.

Pratique

Bonjour, il manque un mode d’emploi pour clôturer les comptes. Nous avons du chercher sur internet. Manque de dialogue quand à la livraison probablement du au problème de langue . Le bilinguisme serait top

Alles verloopt prima

Alles verloopt prima

• Van welke dienst heeft u gebruik gemaakt? Easy Payment Services

Praktische toestellen en een zeer goede werking

Voor een eerste maal te gebruiken had ik het gewenste doel bekomen. Ondertussen heb ik al geleerd dat er naar rapportering veel meer is uit te halen dan ik verwacht had.

un désatre

Le terminal n'est jamais arrivé comme promis, il n'a pas pu être utilisé. La facture par contre a bien été déduite du compte malgrè mes protestations. A ne jamais recommander cette bande d'incapable.

• Quel service avez-vous utilisé? LocationTerminal

Slechte ervaring

Betaalterminal gehuurd, als klanten betaald hadden kwam er op hun bankafschrift een andere naam dan mijn zaak. Meerdere malen doorgeven, nooit niks aan gedaan, staken telkens de schuld bij de kaartmaatschappij. En ik zou zelf met heb contact moeten opnemen terwijl easy payments mij de Germinal verhuurde…. Mijn naam wordt ook in hun communicatie foutief geschreven. Zeer slechte service, want bij problemen waren ze in het weekend niet bereikbaar terwijl ze wel aangeven dat ze altijd bereikbaar zijn…. Negatieve ervaring!

Très bonne expérience

Très bon contact, facile d'utilisation, rapide, efficace.

• Quel service avez-vous utilisé? LocationTerminal

Vlotte service, gemakkelijk in gebruik.

Misschien toch een minimale handleiding bij voegen. Voor mij was het de eerste keer dat ik een terminal huurde en ik heb toch even moeten zoeken. Achteraf bleek het veel simpeler dan gedacht.

• Van welke dienst heeft u gebruik gemaakt? Terminalverhuur

Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Begeleiden je zeer goed en snelle levering voor nieuw toestel! Top service

• Van welke dienst heeft u gebruik gemaakt? Easy Payment Services

Zeer correcte opvolging en efficiënte afhandeling

Vanaf eerste telefonische contact goed geinformeerd. De data-terminal werd ruim tevoren op exact afgesproken tijdstip geleverd en ook voor de retourzending was alles voorbereid. Betalingen zijn online eenvoudig op te volgen en eventuele vragen worden direct opgevolgd. Zeer prettige ervaring. Zonder meer aan te bevelen.

• Van welke dienst heeft u gebruik gemaakt? Easy Payment Services

Werkte goed, maar is wel duur ...

Ik stond op een event dat, mede door corona, niet zo verliep als gewenst. Een heleboel mensen haakten af, al dan niet met symptomen. Hierdoor was de opkomst eerder schraal. En dat straalde ook af op de verkoop. Dan is de huur van zo'n terminal een grote kost natuurlijk, zeker als klein bedrijfje ...

Prima ervaring

Vlotte service en afhandeling

Tof

Wel wat moeite om online alles geregeld te krijgen maar eens gelukt was alles in orde en werkte het toestel perfect

Vlamstraat 7

9450 Denderhoutem