Pluspunten

Vlotte service en prijs

Pluspunten

Leveren en ophalen heel soepel en gemakkelijk. Terminal werkt uitstekend en is ook heel eenvoudig te gebruiken.

geen

Pluspunten

Vlotte communicatie, steeds ook telefonisch bereikbaar !

Pluspunten

snelle en correcte werking

Pluspunten

Pluspunten

Snel en handig

Pluspunten

De samenwerking met Terminalrent verliep vlot en correct. De betaalterminals waren van degelijke kwaliteit en zonder enige problemen konden we hier uitgebreid gebruik van maken. Ook het bijvragen van extra papierenrolletjes was geen enkel probleem. Deze werden heel snel opgestuurd en goed ontvangen op de juiste locatie. Daarbij komend kon je Terminalrent steeds bereiken via het bijgevoegde telefoonnummer om de nodige vragen te stellen en het juiste advies te ontvangen.

Pluspunten

Bij aankomst op de beurs stond de terminal netjes klaar. De betaalterminal werkt goed, eenvoudig en snel. Na afloop beurs kon deze daar ook weer ingeleverd worden en een dag later stond het geld al op onze rekening.

Weet niets te verzinnen!

Pluspunten

Snelle service, snelle respons op onze vragen per telefoon of per mail, vriendelijk,...

Huurprijs per dag lijkt ons echt veel geld! 60 exclu btw voor het gebruik van 4u is een grote kost.

Pluspunten

Vlotte/duidelijke communicatie, deadlines perfect nageleefd. Terminals handig in gebruik. Mooi overzicht van de transacties achteraf.

Pluspunten

Snelle service op alle fronten (bestelling/levering e.d.) Makkelijk te gebruiken terminals.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Contacts amicaux, arrive à temps, facile à utiliser, ne tombe pas en panne, étiquette pour le retour fournie avec les appareils. Difficile de faire mieux.

Suggestions

RAS

Pluspunten

Goeie en vriendelijke service! Alles verliep zeer vlot. Eenvoudige bediening van de betaalterminal.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Dit is het tweede jaar op rij dat wij gebruik maken van de betaalterminal voor onze jaarlijkse steakdag! Dit jaar hebben we onze aanvraag last minute ingediend. We hebben echter binnen de 2 uur reactie gekregen en 3 dagen later was de betaalterminal bij ons! Super tevreden! Plan ons al maar in voor volgend jaar! ;)

Pluspunten

Snelle service, super bereikbaar en duidelijk en praktisch advies.

Pluspunten

gemakkelijk in gebruik

niet onmiddellijk

Pluspunten

snelle en goede service

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive