Vlotte bediening in de winkel.

Het pakketje liet wel iets langer op zich wachten dan de 2 a 3 werkdagen, maar dat zal meer liggen aan de levering vanuit Laowa denk ik. Verder was alles netjes in orde

Zeer stipte en snelle levering

Grobet is voor mij reeds jaren het huis van vertrouwen en nu ook weer bevestigd.

Prima prijs en super snel.

Voor een concurrerende prijs en dan ook nog ruim binnen de 24 uur geleverd vanuit België naar Nederland, chapeau!

Tot op heden enkel positieve ervaringen!

Ruim assortiment! Vlotte afhandeling van de bestelling!

Al een paar jaar klant, altijd alles correct

meer kan ik er niet aan toevoegen

Nobody is perfect

Eerst een vooral chapeau dat een winkel als Grobet kan blijven bestaan en het opneemt tegen de grotere ketens/webwinkels zoals kamera express, Coolblue. enz. Ook al een paar keer ondervonden dat ze zelfs goedkoper zijn dan deze webwinkels. Alleen heb ik me nu ingeschreven voor een webshop en moest 3,95€ verzendkosten betalen voor iets wat ik per mail heb ontvangen tenzij er iets met de verzending is misgelopen. Zoals iedereen en alles is niets perfect.

Zeer correct

Zeer correct bij afhandeling bestelling en levering.

Uitstekende service en zeer informatieve website

Ik was op zoek naar een breedhoeklens 24 mm met een sterke vergrotingsfactor (tussen 1:1 en 1:2) en weinig of geen chromatische aberratie. De website van Grobet geeft enorm veel informatie, ook deze minder evidente kenmerken vind je er in terug. Wat mij betreft een echte hulp bij het bepalen van de keuze, maar ook bijzonder leuk om op ontdekking te gaan.

Zeer vlotte en goede service

Goed geholpen tijdens telefonisch onderhoud en zeer vriendelijk.

Sehr freundlicher Email-Kontakt.

Zwar verzögerte, aber sehr zuverlässige Zustellung. Gut verpackt, sehr gute Information zur Lieferung. Jederzeit gerne wieder!

Dienstverlening is top!

Super snel antwoord op mijn vraag en snelle levering

Snelle service en terugbetaling bij mango's.

Correct en snel

eerste kennismaking was positief

Grobet staat al vele jaren bekent voor snelle en zeer goede service.

Supersnelle levering , Voordelige prijzen, Kortom zeer tevreden.

Het bestelde artikel werd snel geleverd.

Het correcte artikel werd geleverd. Het artikel werd snel geleverd.

Vlotjes besteld

Ik wist wat ik nodig had en kon het zo snel vinden en zien dat het voorradig was

Perfecte service.

Goed advies met kennis van zaken!

Ik word altijd goed geholpen.

Blijft een 'huis van vertrouwen'.

Professioneel advies. Niet opdringerig. Prijzen marktconform. Jaren ervaring. Toch nog menselijk contact.

practig

alles in orde

Correcte levering

Ik heb online een telelens met bijbehorende teleconverter gekocht. Stonden beiden als 'op voorraad'. De converter blijkt later niet op voorraad te zijn, daar wacht ik nu al geruime tijd op. Stel je voor als het andersom was. Wel een converter, geen telelens. Dan had ik heley niets kunnen doen...

Zoals beloofd.

Belofte waargemaakt. Zowel naar producten als levertermijn.

Groot assortiment met efficiente digitale verwerking bestellingen

Zowel in de winkel als digitaal veel informatie. Grobet's assortiment van fotografische is de moeite. Nabijheid van parking op 50 m.

Heel goede dienstverlening

Mijn bestelling van fotopapier werd de dag nadien geleverd maar het was het verkeerde formaat. Ik belde Grobet en een vriendelijke man zei me dat hij onmiddellijk het juiste formaat zou sturen. De dag nadien werd inderdaad het juiste formaat geleverd.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen