perfekt again

Snel, effecient, perfekt

Perfecte en vlotte service

Perfecte en vlotte service

Geweldige hulp

Bij Grobet kan je voor alles terecht en krijg je steeds advies en hulp.

Kwaliteit en snelle levering

Goede website, breed aanbod, vertrouwen in de kwaliteit en heel snelle levering. Uitstekend!

Product zoals gevraagd ontvangen in prima staat!

Altijd geduldig en vriendelijk+ goede uitleg!

Heb al een heel lange werkrelatie bij Grobet en ben nog nooit teleurgesteld geweest!

snelle levering, goede prijs

Besteld en volgende dag al geleverd.

Goed, maar heeft bijzonder lang geduurd

Een klein beetje informatie over de leveringstijd had goed geweest. Ik heb zelf moeten bellen (na 14 dagen) om te weten wanneer er geleverd zou worden.

Zeer overzichtelijke web-shop.

Web-shop van Grobet is zeer overzichtelijk. Materiaal dat je kan bestellen is ‘top’ materiaal.

Vlotte en correcte levering tegen correcte prijs

Prijzen online vergeleken voor aankoop.

No nonsens, correcte berichtgeving

X

Ongekend goede service

Ik koop al meer dan 30jaar bij Grobet. Mijn 3 fototoestellen, filmrolletjes, een statief, alles komt van hen. Waarom? Ongekend goede service,open communicatie en degelijke eerlijke uitleg

zoals altijd alles in order

Product was zoals voorgesteld.

Zeer snelle en correcte levering Dank

top

Snelle en goeie service.

Aankoop en levering perfect verlopen.

Duidelijke informatie op de website, ook of het al dan niet in stock is. Ontvangen wat beloofd is. Aankoop en levering perfect verlopen.

Perfecte service

Suggestie: indicatie wanneer ongeveer levering zal gebeuren

uitstekend

vlotte afhandeling, snelle levering; voor trouwe klanten mag er deze tijd van het jaar wel een flesje champagne bij, of een beetje marsepein

Prima geregeld

Professioneel

Snelle, stipte en professionele leveringen, in de meer dan 30 jaar dat ik in Antwerpen woonde was Grobet mijn favoriete winkel, mijn Leica, Nikons en vele lenzen zijn daar aangeschaft, nu ik pendel tussen Andalusië en Gent bestel ik nog steeds bij Grobet!

Niet goed

Item werd omschreven als beschikbaar op de website. Het heeft uiteindelijk bijna 2 weken geduurd vooraleer het item werd verzonden. Op dit ogenblik heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, en wacht ik al bijna een week opdat Fedex het komt leveren.

Duidelijke info over leveringstermijn en geleverd zoals meegedeeld.

vlotte levering. goed verpakt.

tevreden klant

commentaires

rapidité de livraison et énorme ment en stock

Produit de devellopement argentique

Très bons produits, livraison ultra rapide

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen