Goede en vriendelijke service

De verzending was wat vertraagd. Dat kan altijd gebeuren door problemen met toeleveranciers. Maar vervolgens waren ze goed bereikbaar en reageerden snel op mijn vragen. Dat is prettig en daarom 5 sterren voor goede service. Uiteindelijk is alles netjes geleverd. Dank!

Een lens met een grote vraag is toch ontvangen

Na een lange levertermijn is de lens verzorgd geleverd

Moeilijk te contacteren ivm bestelling

Ik had een camera besteld, die niet in voorraad bleek te zijn. De levering zou nog lang duren, wat begrijpelijk is, maar ik heb enkele keren geprobeerd contact op te nemen om mijn bestelling te annuleren, want ondertussen kon ik de camera ergens anders sneller kopen. Maanden later nog steeds niets gehoord, komt plots de camera aan. Ik hoop deze nog te kunnen retouren, want ik heb niets aan 2 dezelfde camera's.

Altijd geweldig

Hun service is altijd onbeschrijfelijk en persoonlijk.

Great products!

Great products, good prices and quality service. The best service, as usual, is the one in store.

Top leverancier al voor meer dan 30 jaar.

Al meer dan 30 jaar kan ik met bestellingen, maar ook met vragen terecht bij deze leverancier. Ze zijn er niet alleen voor de amateur fotografen maar ook voor de professionals.

Aanrader !

Een snelle service, zeer goede feedback en veilige verpakking.

Perfecte service

Perfecte service tegen een eerlijke prijs

Perfect, bestelling en afhandeling

Mijn ervaring met Grobet is prima, ondanks de wachttijd van bepaalde producten waar Grobet niets aan kon doen, perfect afgehandeld. Ook de verpakking van het toegezonden materiaal is zeer goed. Vriendelijke groeten.

Snelle en correcte levering!

Hartelijk bedankt!

Correcte behandeling van mijn bestelling

Correcte behandeling van mijn bestelling

Helder en correct

Ruim assortiment. Heldere shop en gestroomlijnd van bestelling tot correcte levering.

Prima! De zending was goed verpakt en snel geleverd

Bij Grobet.be heb ik een leveling head (statiefonderdeel) besteld dat op een aantal websites werd aangeboden, maar steeds niet op voorraad bleek te zijn, ook niet bij de distributeur. Grobet.be bleek de enige winkel die wel kon leveren. Het enige puntje waren de hoge verzendkosten. Daarom geef ik vier in plaats van vijf sterren.

Correcte snelle bediening.

Al jaren de referentie in fotoland.

Een duidelijke website, gemakkelijke betaling , maar vooral een heel snelle levering

snelle service en klient-gericht

Een deel van mijn bestelling was niet op vooraad. Men heeft mij gecontacteerd en wat wèl op vooraad was direct opgezonden. De rest kwam in een tweedelevering.

Artikel goed verpakt en snel geleverd

Suberb

Fast shipping, reliable, good package, great communication, always in mailbox, recommended, thanks.

Steeds goede en snelle service!

Steeds tevreden over de snelle en correcte verwerking van mijn orders, ook telefonische ondersteuning is prima!

Korrekte afhandeling/levering bestelling

Idem vorige

Vlot, accuraat en precies.

Vlot, accuraat en precies.

Had zonnekap besteld voor m’n Canon EF 70-200mm IS USM II. Gelijk verstuurd door Grobet, maar door slechte levering van FedEx was het te laat binnen voor m’n werk in het buitenland. Grobet heeft hem teruggehaald en heeft m’n geld gelijk teruggegeven. Wat een service!

goede service en klantvriendelijkheid

Telefonisch contact gezocht en vriendelijk te woord gestaan en met hulp en aanbeveling bestelling via internet geplaatst. Keurig op tijd geleverd via trackentrace (FedEx).

perfecte service

Goede communicatie en service snelle levering.

Uitstekende afhandeling.

Correcte afhandeling.