Zeer slecht

Ik had iets besteld. De levering werd verlaat. Nadien kreeg ik een bericht dat de levering gebeurd was maar ik heb hier nergens iets ontvangen.

Geweldige service en groot aanbod

Steeds een geweldige service bij bestellingen. Heel snelle verzending. Ook heel bereikbaar wanneer er vragen zijn.

Vlotte levering zoals beloofd

Bestellen, en bijna onmiddellijk ontvangen

Steeds uitstekende dienstverlening.

Steeds uitstekende dienstverlening.

Prima service en goede medewerking

Het bestelde objectief werd op de aangekondigde dag geleverd en was degelijk ingepakt. Mijn bestelling was geplaatst vlak voor het aflopen van een cashback-actie. Om daarvan te kunnen genieten, heeft de boekhouding de nodige documenten vooraf opgestuurd. Ik ben dus heel tevreden.

Zeer correcte service !

Correcte levering

Uitstekende service, razendsnel en precies zoals gevraagd

Bestelling gedaan vanuit Nederland, had nog een vraag/wens en werd direct naar de juiste persoon doorverbonden. Wens genoteerd en amper 24 uur later had ik alles al in huis. Een tip is nog wel dat er bij online bestellingen ruimte is om bijzonderheden door te geven. Daar moest ik nu voor bellen, al was het vervolgens supersnel geregeld.

tevreden

zeer correct

Ik heb nog steeds geen pakketje ontvangen

Beste, Ik heb nog steeds geen pakketje ontvangen, enkel een mail, Je order 139433645 is vertraagd.

Prima service, uitstekende communicatie

Het product was niet in voorraad maar ik werd hiervan snel op de hoogte gebracht. De verzending verliep vlekkeloos.

Top !

Altijd zeer vriendelijk én deskundig advies. Prima service.

Positieve ervaring

Goede uitleg bekomen, snelle afhandeling, perfecte levering

Correcte en vlotte service. Advies indien nodig.

Online bestellingen correct en nauwkeurig opgevolgd.

Super snel geleverd

De lens was op voorraad en direct werd hij verstuurd. Ik kon het bedrijf nog niet, maar vergeet het zeker niet en beveel hun aan.

Goede info via telefoon en vlotte levering

OK

Zeer betrouwbaar

Bestelling snel ontvangen. Kwalitatief hoogwaardig materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer content dus.

Toen ik startte heb ik mijn camera aangekocht bij Grobet. Intussen heb ik me verdiept in studiofotografie en kocht ik ook mijn flitslamp hier aan. Steeds vlotte service, goed bereikbaar bij vragen en altijd klantvriendelijk. Een aanrader.

Disponibilité de produit et rapidité de traitement

Besoin d'un certain modèle d'appareil photo, celui-ci était disponible avec délai d'expédition rapide (24h). Nous ne manquerons pas de vous reconsulter dans le cadre de prochains achats

supersnelle service

breed aanbod en snelle levering, behoorlijke prijzen

Fantastische Customer Support

Op voorhand al wat research gedaan naar een goede videocamera. Daarna toch besloten om het in levende lijve te gaan bekijken, namelijk bij Grobet. Al de items die ik zocht waren aanwezig in het assortiment en de werknemers hebben me goed geholpen. Dag nadien online besteld en het werd geleverd binnen 2 dagen. Goed en veilig verpakt.

ervaren personeel, steeds goede uitleg, correcte levering, top team/shop !

Ik kom niet vaak naar de winkel, dus wel online shoppen, ..... indien nodig stuur ik een mail met info vragen, voorstellen, ... steeds onmiddellijk antwoord, raad, ..... de levering wordt heel snel en correct afgeleverd, .... een top zaak, ..... ook voor mijn dochter, die als bijberoep fotografie doet !

Vriendelijk onthaal aan de telefoon en duidelijke uitleg over de voorwaarden.

Zeer snel en correct geleverd.

Veel voorraad. En voorraad is correct weergegeven.

Snel, vakkundig, to the point en betrouwbaar.

Snel, vakkundig, to the point en betrouwbaar.

Goede afhandeling

Product had vertraging; werd tijdelijk niet geleverd, maar bij navraag was het op een gegeven moment wel leverbaar. Toen is het snel afgehandeld. Top!

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen