Alles ok

Alles ok

super!

super!

Mooi en goed product en heel snelle levering! Bedankt!

Goede persoonlijke service, ook bij de online aankoop.

Persoonlijk opgebeld bij mijn online bestelling, omdat ik een verkeerde maat heb besteld. Heel fijn en correct!

Uitstekende service

Bedankt

prima service bij thuisbezorging waardebon

prima service bij thuisbezorging waardebon

snelle en correcte levering na bestelling via de webshop

snelle en correcte levering na bestelling via de webshop

Altijd correct en vriendelijk!

Eerste online bestelling prima verlopen!

Prima advies en service!

Supervriendelijke verkoopsters en geen moeite te veel om veel modellen te tonen en aan te passen.

Schitterende service.

De begeleiding is prachtig, je gaat zeker buiten met de juist zittende BH.

Snelle levering + kwaliteit

Supersnelle levering, + kwaliteit

Vriendelijk en correct en hulpzaam

Correct, behulpzaam en vriendelijk in de winkel

Uiterst snelle levering

Heel veel keuze. Mooi en ruim aanbod van merken en vlugge afhanddling van mojn bestelling.

Snelle levering en heel mooi verpakt!

Bestellen is heel gemakkelijk. Gaat heel vlot.

Snelle levering, mooi verpakt

Vlot bestellen, snelle levering, mooi verpakt

Fantastisch!!!!

In tijden van corona, dat er niets mag dan thuiszitten en afwachten, was het leuk om jezelf eens te kunnen verwennen met een mooie nieuwe BH. En dankzij de Katrien was dat mogelijk. Dank daarvoor.

Mijn echtgenote was zeer tevreden met de nieuwe sportbeha, die ik voor haar bestelde.a,

Snelle service. Zeer goede pasvorm. Aangename stof. Goed aanvoelend tijdens het sporten.

Toppie

Telefonisch bereikbaar voor instructies en advies. Eenvoudig te bestellen en indien nodig te retourneren. Vlotte betaling en past perfect!

Correcte en altijd vriendelijke service.

Online bestelt dit keer omwille van de corona krisis. Is vlot gegaan. Ik ben een tevreden klant.

Zeer tevreden !

Zeer verzorgde toezending (mooi cadeautje)

super service!!

Heel gedienstige verkoopster Katrien en super service!!

Ik heb mijn keuze gemaakt via de website, producten werden kort daarna aan huis geleverd, mooi ingepakt en er stak een dankwoordje bij, altijd leuk om te lezen. Ook telefoontje gekregen n.a.v. mijn aankoop, heel vriendelijk. Dus kortom, goede service!

Had nog geen ervaring maar alles liep vlekkeloos

prima keuze gemaakt en vlot afgehandeld

Kwaliteit, vertrouwen

De begeleiding in de winkel verloopt altijd heel vriendelijk en professioneel. Dankzij die begeleiding wist ik waarop ik moest letten bij de bestelling online. Ook toen bleek dat het toch geen 100% was en ik terugging naar de winkel werd ik uitstekend geholpen. Niets is teveel gevraagd om de juiste lingerie te vinden.

Zeer snelle levering en gemakkelijk te bestellen.

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.